Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 11
_irina_ spune:
Anca frumoasa falcoasa mica. Acum ce greutate are?
Cand imi amintesc ce te-au speriat doctorii in privinta ei... Ar trebui sa le trimiti cate o poza sa vada copilasul si sa se mai pronunte o data.
fericita de - Andreea
musettepink spune:
Hello!!!!!
Eu ma simt groaznic,cred ca am racit si de ieri dupa amiaza am o durere cumplita de cap....nu am luat nici o pastila ca nu stiu ce trece in lapte si ce nu,dr nu raspunde sa o intreb si eu ma simt ingrozitor.Luca tuseste si mi-e frica sa nu fi racit si el.....sunt zombie!Aveti ceva idei ce pastila pot lua daca alaptez pt durerea asta de cap ca simt ca nu mai pot......?????????
Babytza vazut poze cu micutul si frumosul David!!!!
Scuze nu am citit din urma ca nu ma simt in stare.Va pup.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Anca frumoasa falcoasa mica. Acum ce greutate are? Cand imi amintesc ce te-au speriat doctorii in privinta ei... Ar trebui sa le trimiti cate o poza sa vada copilasul si sa se mai pronunte o data. fericita de - Andreea |
N-am mai cantarit-o de vreo 4 zile, in jur de 4600 g trebuie sa aiba. Hehehe, da-i incolo de doctori, ma bucur ca s-au inselat.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
dyanira spune:
Fetelor vreau sa imi pun ticker la semnatura.Cum fac sa il ascund sub numele bebelului adica asa cum are musettepink sau anca.
Si revin cu intrebarea de la cat se considera febra la bebelusi???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
simodina spune:
citat din mesajul lui dyanira Dragele mele de la cat se considera febra la bebelusi?Mi-e tare frica sa nu fi racit Andrei al meu. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Temp rectal
pana in 38 e OK
pana in 38.5 stare subfebrila
peste 38.5 febra in toata regula
baby_boy spune:
rain_lover frumoasa povestea nasterii sper sa avem si noi norocul asta
Dyanira referitor la temperatura
Temperatura normala este considerata intre 36,5°C si 37,5 °C si poate creste cu 0,5°C pe durata zilei.
- Febra moderata - in cazul in care copilul are febra cuprinsa intre 37,5°C si 38,5°C.
- Febra inalta - de la 38,6°C la 40°C.
- Peste 40°C - pot aparea complicatii (convulsii hipertermice, deshidratare…).
300 ce ma bucur ca esti acasa
39 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
denisa.g spune:
buna fetelor!!
Azi e prima zi cand suntem singurei. A plecat tati la munca. Pana acum e bine.. ne descurcam .
Ne-am cantarit aseara si suntem fericiti ca am recuperat tot ce pierdusem - noi oricum suntem mai grasunei de felul nostru . Ne-am nascut cu 4180, am ajuns acasa cu 3800 si acum avem 4300 .
Am mai pus poze facute ieri dupa baita - daca vreti sa-l vedeti.
Anca - poate in vreun sejur la mare al Carlei (fara Luca ) o sa se intalneasca si copii nostrii. Ca tare mi-e draga Carla dar Eva a fost isteata si a pus monopol pe ea de la inceput. .
In rest pupam toate gravidutele si le uram sarcina usoara in continuare si multe
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
baby_boy - chiar ma gandeam la tine. Stiu ca si tu vrei sa nasti normal dar bb e mare si nu mai stiam cat de mare e, adica daca poti sa nasti normal. Pana la urma desi am vrut normal, bb avea 4180g si mi-au facut cezariana. Sper ca tu sa poti naste normal.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
simodina spune:
citat din mesajul lui denisa.g buna fetelor!! Azi e prima zi cand suntem singurei. A plecat tati la munca. Pana acum e bine.. ne descurcam . Ne-am cantarit aseara si suntem fericiti ca am recuperat tot ce pierdusem - noi oricum suntem mai grasunei de felul nostru . Ne-am nascut cu 4180, am ajuns acasa cu 3800 si acum avem 4300 . Am mai pus poze facute ieri dupa baita - daca vreti sa-l vedeti. Anca - poate in vreun sejur la mare al Carlei (fara Luca ) o sa se intalneasca si copii nostrii. Ca tare mi-e draga Carla dar Eva a fost isteata si a pus monopol pe ea de la inceput. . In rest pupam toate gravidutele si le uram sarcina usoara in continuare si multe de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
Denisa, 500 gr in 2 sapt este ft ft bine pt grasunelul tau. Papati san, nu? Noi am luat 600 gr intr-o luna...
baby_boy spune:
Denisa am fost luni la control si mi-a zis ca are 3 kg..deci in 2 saptamani cat sa mai ia? mi-a zis ca nu se grabeste ..nu a coborat . cred ca atunci m-a speriat doctora cu cezariana ..a zis ca mergem pe naturala , mai nasol e ca am racit si sper sa treaca repede.
39 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu