Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Dau o cafeluta fara cofeina ....cu muuuuult laptic.

Simodina si la noi au functionat de minune plimbarile prin gropi atunci cand incercam sa o adorm pe Valentina

Anca cam la o luna de la nastere incepe sa cada parul, dar nu pentru mult timp, nu iti face griji.

Am descoperit noaptea trecuta ca piciul doarme super bine daca aplic metoda infasatului sarmaluta. A dormit cate 2 ore dupa fiecare masa.

Dya ai putea sa incerci sa il infesi si sa vezi daca doarme mai bine. Ei se sperie cand dau din manute si se trezesc.

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

azi am schimbat semnatura a mai trecut o sapt si macar sunt sigura ca voi fi mamica de octombrie daca bebe nu-mi spune cand vrea sa iasa oricum, am o stare ciudata: ori simt ca se apropie cu pasi repezi momentul nasterii, ori de-abia acum constietizez ca-mi tin puiul in brate curand.

din experienta de matusi cu patru nepoate:
-afara dormim si suntem cuminti, in casa ne arde patutul(record: cumnata a stat intr-o zi afara in parc, 8 ore ca sa o linisteasca pe fiica-sa, cum incerca sa se apropie de casa, Malina tipa ca injunghiata)
-afara nu ne place sa stam pe loc, mami tb sa impinga caruciorul cat mai mult, daca se opreste tipam (avantaj mamici: au dat jos ce pusesera in sarcina, ba au facut si maini si picioare mai ceva ca la sala)
-pe la 4-5 luni Diana nu se linistea decat plimbata cu masina, pe piatra cubica si drumuri neasfaltate, cand se opreau la stop, incepea scandalul sau se cumintea brusc in marsupiu, in Cora, benoclandu-se la rafturi si la oameni
-elena a avut o perioada in care nu manca decat in masina , drept ptr care taica-su s-a dus la serviciu cu ratb, a tinut vreo luna jumate pana si-a luat omul masina inapoi, avea vreo 8-10 luni

asa ca eu una sunt pregatita si nu o sa sochez rudele cu aventurile sau mofturile lui fii-miu

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Felicic Ai mai crescut o saptamana. Te asteptai ????
Mai e putin pana la clipa cea mare !!!!!!!

Valentina

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic se pare ca fica'mea e din seria aia care doarme beton in masina. Sper sa ii treaca pana cand o fi mare, ca voiam sa o fac soferita si se pare ca in felul asta nu o sa prea reusesc.

Oricum pana acum ma chinuiam sa culc copilul, acum ma chinui sa o trezesc.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

babytza: nu, nu ma asteptam, acum astept Big Day
davidutul seamana cu tine, este finut si blondin si sa stii ca si eu o sa-l infas pe bebe, am citit cate ceva despre metoda asta infailibila

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!
Need help: lui Gruia i-au aparut pe fata niste bubite mici-mici, cu varful alb si in jur putin rosiatic? Ce sunt astea si cu ce trec?

Multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata! Hop si eu de la controlul de dimineata, toate par mult mai bune ca ieri. Mai mult lichid amniotic - oare 2 cafele pe stomacul gol sunt intr-atata de diuretice? Sau o fi doar o coincidenta nefericita?
Mai facem un test non stres si cred ca plecam acasa pentru inca o saptamana !
Au dreptate aia de la curs, daca nu stai sa nasti mai bine te trimit acasa decat sa te tina langa oameni tristi cu cine stie ce probleme. Oricum, tot raul spre bine, am stat si eu in bucuresti la spital. :)
Va multumesc din suflet pentru incurajari si sfaturi, nu voi da nume pt ca fiind pe mobil e greu de urmarit. Aseara as fi putut dar a picat netul de la vodafone.

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Buna dimineata!
Need help: lui Gruia i-au aparut pe fata niste bubite mici-mici, cu varful alb si in jur putin rosiatic? Ce sunt astea si cu ce trec?

Multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

A avut si David si i-am dat cu Cicalafate de la Avene. I-au trecut in 2 zile
Este la farmacie.

Valentina

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineta fetele azi mergem la control dr. mia zis ca, daca colul este deschis putin ea ar putea sa forteze un pic ca sa nasc azi, voi ce parere aveti?? eu nu prea sunt de acord, dar.....

VA pe toate

38 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici.

Asta noapte am dormit si eu bine ptr ca m-am linistit cu bubele. Sunt Pitiriazis rozat GILBERT o dermatoza caracterizata prin eruptia unei placi unice apoi, intr-un al doilea timp, a unor placi multiple dar mai mici. Cica apare des la femei intre 10 - 35 ani, nu se stiu cauzele, nu e contagioasa, nu afecteaza sarcina, si tine intre 4-6 saptamani. Se trateaza in special cu crema hidratanta grasa.

[Gargaritza85] am facut analiza ptr streptococ si secretie, colul este tare, posterior si inchis fara nici un semn de nastere in viitorul imediat apropiat.

[Maryb] mie mi-a fost recomandata o pediatra in sectorul 4 la policlinica Drumea Radulescu (zona Tineretului). O sa ma duc si eu s-o cunosc, sa vad cum mi se pare si va spun.

Referitor la arsuri eu am tot luat Maalox sirop si mi-a fost ok cu el. Oricum acum m-au mai lasat arsurile.

36+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput