Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 22
anca81 spune:
Joy, ce dulce e piti tau!!!
falcutele 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
angelynna82 spune:
Joy
falcutele lui Sofia, mi se pare mie sau are ochisorii albastri? 

39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 7 zile 

ramonzca79 spune:
anca..apropo de iritatia de la fundulet....am 2 prietene f bune care si-au vindecat bebeii cu crema cu propolis de la Forever(aloe vera)..ambele au incercat tot felul de variante dar cand au folosit-o pe-asta in 2 zile totul a fost ok...
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
ramonzca79 spune:
fetele cu epiziotomie...la cat timp de la scoaterea firelor v-ati asezat pe fund??mie mi-a spus ca pot sta la 10 zile....azi am 10 zile dar pot spune ca inca ma doare cand ma asez...pana ieri am stat pe colac...
sunt HAPPYYYYYYYYYY....azi plecam acasa la noi....asa ma simt de parca as pleca in excursie nu la mine acasa....abia astept....intre 15 si 17 vine pediatrul sa-l vada pe Erik si apoi...via Home.....sunt convinsa ca ma asteapta multa munca...doar a fost santier acolo insa nu mai conteaza....
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Joy falcutele lui Sofia, mi se pare mie sau are ochisorii albastri? ![]() ![]() 39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina AMR 7 zile ![]() ![]() ![]() |
Toti nou-nascutii au ochisorii albastri. Cred ca pe la 3 luni se stabileste culoarea definitiva. Poate ma corecteaza fetele daca nu am dreptate. E drept ca erau albastru inchis si acum s-au mai deschis la culoare.
Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaAnna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui anca81 Joy, ce dulce e piti tau!!! falcutele ![]() Mamica fericita de Carla Alexandra ![]() Povestea puiului meu drag |
si noi falcutele Carlei! 
Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaAnna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
anis spune:
Puteti sta pe fund atunci cand puteti.
Daca incercati ELIDEL pt iritatii aruncati orice crema...e bune
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
simodina spune:
| citat din mesajul lui musettepink Mamici care alaptati voi mancati ciocolata sau chestii cu crema de cacao?eu am o pofta nebuna de ciocolata si recunosc ca mananc des biscuti cu ciocolata.oare ar trebui sa ma opresc? Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
Irina eu am mancat cu moderatie. Acum 3 nopti am rasca o mama denaturata o ciocolata intrega ( cate o bucatica, de nici nu mi-am dat seama ) iar ast s-a vazut a 2a zi ca a fost cam agitata. Dar o praji cu ciocolata sau 2-3 biscuiti nu s-au simtit.
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui ramonzca79 fetele cu epiziotomie...la cat timp de la scoaterea firelor v-ati asezat pe fund??mie mi-a spus ca pot sta la 10 zile....azi am 10 zile dar pot spune ca inca ma doare cand ma asez...pana ieri am stat pe colac... POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
Eu inca nu stau in fund si n-am stat nici pe colac, asa mi-e teama sa nu se complice mai mult situatia, fata de cat de complicata a fost ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
iepurila spune:
si eu ma declar racita!!! deci clar fac parte din gasca.
ii dau cu ceaiuri si multa limonada. cred ca ma apuc si de oscilo....
pup
Eu, iepurica
36+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.