Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nikolici pe-aici si noi.
Legat de raceala, a mea de sapt trecuta s-a dat la fund f repede cu echinacea. Poti incerca si vitamina c, paracetamol daca ai febra si te doare capul...

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 am avut doar o singura contractie dureroasa

Nikolici , raceala, mie mi-a trecut raceala doar ce mai curge nasul uneori

Am terminat de facut curat in camera , trebuie sa ies putin afara sa incarc cartusul pe urma ma bag la spalat lucrusoare

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mamici care alaptati voi mancati ciocolata sau chestii cu crema de cacao?eu am o pofta nebuna de ciocolata si recunosc ca mananc des biscuti cu ciocolata.oare ar trebui sa ma opresc?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Ah si era sa uit, mi-a zis dr sa iau supozitoare Buscopan sau uscosin in speranta ca poate imi imoaie si colul. Acum eu am citit ca sunt contra diareei sau a altor tulburari gastrice. Eu in schimb sunt mama constipatilor de cand sunt gravi. Mi-e groaza de ce-o sa patesc pana luni.
Ati mai auzit de tratament de-asta pana acum? Scuze pt detaliile murdare.

38+ Anda Teodora

Oleo, pai nu vrei atunci sa suni dr sau asistenta lui sa le spui? Ca sa-ti accentueze starea cu pricina brrrrr! sau bea musr cu iaurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

SE pare ca toate mamicile de octombrie s-au confruntat sau se confrunta cu raceala..off sper sa treaca repede..sa nu ne apuce nasterea asa. Si eu raportez ca am scapat de arsuri noaptea..dar acum am dat de raceala si de durere de masea..cred ca tot de la curent..si mai nou nu pot sa dorm noaptea..am niste insomnii..asa ca ziua sunt cam leguma si recuperez uneori somnul . LA noi bebe nu a coborat unde trebe ..asa ca mai asteptam vreo saptamana..sa zic
Pup toata burticile si multumim de sfaturi mamicilor

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi,

noi ca de obicei avem intrebari:care sunt responsabilitatile dr de familie in cazul unui nou nascut?Adica eu nu prea inteleg cum functioneaza sistemul.La maternitate ni s-a cerut numele si unde are cabinet dr de familie al meu.Urmand ca acesta sa fie anuntat?! si trimis sa vada nou nascutul.La noi nu a venit nimeni.Azi am sunat si mi s-a spus sa revin..nu se stia problema.Am revenit si:medicul de familie face vizite dar nu nou nascutilor pentru ca nu e pediatru.
Atunci?!Nou nascutul este trecut implicit la dr de familie al mamei sau mai trebuie sa mergem sa il inscriem?E normal sa nu se sesizeze nimeni chiar daca din maternitate ni se spusese ca o sa vina sa il vada cineva acasa?

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Neata si de la noi,

noi ca de obicei avem intrebari:care sunt responsabilitatile dr de familie in cazul unui nou nascut?Adica eu nu prea inteleg cum functioneaza sistemul.La maternitate ni s-a cerut numele si unde are cabinet dr de familie al meu.Urmand ca acesta sa fie anuntat?! si trimis sa vada nou nascutul.La noi nu a venit nimeni.Azi am sunat si mi s-a spus sa revin..nu se stia problema.Am revenit si:medicul de familie face vizite dar nu nou nascutilor pentru ca nu e pediatru.
Atunci?!Nou nascutul este trecut implicit la dr de familie al mamei sau mai trebuie sa mergem sa il inscriem?E normal sa nu se sesizeze nimeni chiar daca din maternitate ni se spusese ca o sa vina sa il vada cineva acasa?

Daviduta

bebe David

Mie la maternitate nu mi-a zis nimeni nimic.Cand a fost sotul la medicul de familie sa-mi ia postnatalul ma asteptam sa zica ea ceva dar ....pauza asa ca am sunat-o eu si am intebat-o si mi-a zis ca trebuie sa incriu copilul la un medic pediatru si mi-a dat ea un medic pediatru tot de la aceasi policlinica si l-am inscris acolo pt eventualitatea ca am nevoie de hartii vreodata ca dr nu prea mi-a placut.A venit o data acasa dar oricum eu il duc pe Luca si la alta dr pediatra,acolo l-am inscris asa ca sa fie si el inscris undeva si sa iau tot felul de hartii cand voi avea nevoie.Acum probabil ca si tu trebuie sa faci acelasi lucru,nu stiu.

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, dar ai idee daca listele astea cu bebei de la pediatru sunt comunicate undeva?Pentru ca de ex noi nu putem aparea pe lista a doi medici de familie.Ai idee daca in acelasi considerent nu putem merge cu bebe pe 'lista' a doi pediatri?
Pentru ca asa cum zici tu, asa intentionam sa fac si eu: sa il trec la medicul meu de fam (daca nu se trece din oficiu), sa il trec la un pediatru pe care sa mi-l recomande ea (pentru ca e aproape) si eu sa imi gasesc altul care sa imi placa.

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Mamici care alaptati voi mancati ciocolata sau chestii cu crema de cacao?eu am o pofta nebuna de ciocolata si recunosc ca mananc des biscuti cu ciocolata.oare ar trebui sa ma opresc?

Luca cel frumos

Povestea noastra

Guilty! Am o pofta nebuna de ciocolata si alte dulciuri. Am gasit un compromis: cookies cu bucatele de ciocolata si ciocolata Milka Milkinis sau Kinder. Si face si bine la moral

Ia uitati aici cum sta mandra mea "la masa". Parca am inceput si noi sa facem ceva falcutze

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Must cu iaurt suna f bine numai ca nu am must. O sa o sun si pe dr daca apar simptome nedorite, in prospect scrie "usoare si trecatoare"
Fetele cu ciocolata, încercati, daca va place, si ciocolata alba. Eu am gasit niste delicii de la milka, Schogotten
, Ritter Sport...
Baby boy ia macar vitamina c. Cu maseaua poate iti poate pune stomatologul putin calmant

38+ Anda Teodora

Mergi la inceput