Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

beatrice001 sa-ti traiasca flacaul!
nikolici si eu am fost putin racita, am luat paracetamol 2/zi, mai mult nu este voie, timp de 2 zile si mi-am revenit. sau doctorita mi-a zis ceva si de panadol...contine paracetamol si poti lua.
ange felicitari pt semnatura, pregatim galeria?
Baby boy si eu am o masea care m-a tot suparat in ultima perioada, am vrut sa merg la stomatolog dar mi-a taiat-o scurt cu "e posibil sa nasti pe scaunul meu in stomatologie, esti sigura ca vrei?"...dar am gasit o metoda sa scap de durere...ketonal pastile sau agocalmin fiola. bine...inainte sa folosesti intreaba-ti medicul, eu asa am procedat pt ca ma urcam pe pereti de durere. si sper sa treaca

fetile am o intrebare intrebatoare din cate am citit la voi cele devenite deja mamici, v-ati molipsit cu mr. H de la nastere.ei bine...as vrea sa stiu daca exista vre-o metoda sau ceva ce pot sa fac pt a evita formarea acestui mr. H cu care nu-mi doresc sa fac cunostinta ma poate ajuta cineva cu vre-un sfat ceva?

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

buna fetele,
suntem si noi pe aici in urma cei drept cu ff multe capitole
noi avem o probl nu ne ingrasam de la lapticul lui mami ,,,oare nu o fi bun lapticul?a patit cineva asta
azi mergem si la doctor sa vedem ce zice de ce nu luam in greutate
pup toate mamicile si burticile

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Iriss nu a luat bebe deloc in greutate? O sa te rog sa imi spui si mie la ce concluzie a ajuns doctorul, te rog.

fericita de - Andreea

nici pitica ta nu a luat in greutate?noi am luat 50 grame intro sapt jumate si ne-a zis pe langa tzitzi sa bagam si supliment sa punem pe noi ca nu pune pe el numai de la lapticul lui mami,,,desi ce ma intriga ca bebica papa si doarme bine dar asta e,,,ce nu facem noi sa facem falcute

fetele cu ciocolata si eu intru in clubul vostru,,,am o pofta nebuna si abia mi-o stapanesc cu un biscuitel sau ceva light dar sa fie un pic de ciocolata
joy scumpic rau piticul tau

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anca sa stii ca si Dragos a venit din spital cu o iritatie de toata frumusetea, cand l-a vazut dr mi-a prescris o crema cu ceva antibiotic, ea zicea ca e stafilococ. Nu mai am reteta, ca atunci a trecut si nici nu a mai facut de atunci niciodata!
Acum se irita de la rosii, ca sunt acide!
300 si eu ma confrunt cu constipatia de cateva luni, abia astept sa nasc, poate se imbunatateste situatia. Si ai dreptate luni ma internez si eu, poate avem aceeasi zi de nastere si ....daca nu v-a petit nimeni fetita, sa indraznim noi?

38+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 2 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetele,

Mi-am luat inima in dinti si mi-am facut bagajul azi...am tot taraganat-o de frica ca daca il fac acum nasc.
Raceala mea este din ce in ce mai rea....dar acum daca ma m or lua durerile, tati tre sa ia doar bagajele al meu si a lu bebe.
Nu inteleg cum de au iesit 2 bagajoaie atat de mari.
Mamicilor poate imi spuneti si mie cum ati facut la internare...cu ce v ati prezentat la voi?Cu ambele bagaje???Ati fost duse direct in camera unde ati stat dupa nastere???
Nu stiu cum sa fac.....pb la noi este ca bebele imi va fi adus in camera si pot sa-l imbrac cu hainele aduse de acasa.
PUP

Karina Alessia am 38 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 8 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna mamici si burtici
am fost si noi azi la dr pediatru si sunt tare trista, abia ma abtin sa nu plang...sebi nu a luat decat 600 gr in greutate si cica e cam putintel, si sa fac timp de 24 ore proba suptului...tre sa luam cantar.are si icter prelungit, cica asta ar putea fi unul dintre motivele cu greutatea.
anca, si a propos de intrebarea ta de ieri cu infectia urinara la bb..azi mi a raspuns dr fara sa intreb eu.da poate face, ca mi a zis sa l curat bine pe sebi la cuculet, tre sa i dau pielea pe spate, dar mie mi e frica, ca altfel poate sa faca infectie urinara daca nu e curatat bine (ca el are ol secretie, banuiesc ca toti baieteii au)cu apa si sapun, nu servetele!
si cu iritatia, si sebi are la fundulet, numai ca eu incepusem sa folosesc Lasepton, e o crema adusa din austria, si chiar da rezultate.dr mi a zis sa l dau cu o crema ce contine oxid de zinc (este si de la nivea, mustela)
mamici pt gurita, mie mi a recomnadat badijonaj cu glicerina boraxata si stamicina, voi folositi acelasi lucru?
a...si pt iritatii mi a zis sa iau OILATUM si sa pun un capacel in cadita, cand ii fac baie!

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Garga lasa-le pana marti cand ma duc la control...poate ma va opri

Nikolici bagajul meu inseamna o geanta de voiaj pe roti care se mareste...si eu am marit-o

Am lipit stickere pe patutul fetei

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Bagajele mele pt spital sunt 3 al meu (nu foarte mare si usor), al lui bebe pe care cred ca il vom lasa in masina, pana ma muta pe mine de la terapie in salon cu bebe (e o gentuta micuta) si o plasa ce contine cutia cu kitul de recoltare celule stem!

38+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 2 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu va puneti hainute multe in bagaj..mai bine vine tati cu ele...decats a stea prin spital.Important e alcoolul alb pt buric, pudra de baneocin, laptele de corp, dus gel,ser fizilogic si comprese sterile, bephantene pt fundulet, prosop cateva salopete, pampers, garmastan pt mama, fese si betadina pt cele cu epiziotomie, o sticla de spirt...ceaiuri de alaptat..eu imi i-au si ca fiole.

La a doua nastere eu stateam in fund cu tot cu fire de a doua zi.nu f confortabil, dar puteam.Altceva dupa ce la primul copil am folosit manusi ,pt ca imi era frica s aii tai unghiile..la al doilea a avut curaj si i le-am taiat cand am iesit din spital...si am aruncat manusile la gunoi...deh..experienta

Aly, eu nu vad de ce sa fi trista, icterul e o cauza a greutatii, dar trece..600gr intr-o luna sau cum.MARE ATENTIE SUNT SI DR PEDIATRI PE DINAFARA RAU

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Sanzi,

Cu mare placere, insa eu sunt adepta libertatii de alegere, asa ca va trebui sa le facem cunostinta cat de repede!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114080
Poate intereseaza pe cineva, este vorba de concediu de risc maternal pentru alaptare - cam greu de obtinut pentru cine face munca de birou, dar cine stie? E un drept de care poate ar trebui sa tinem cont. Eu l-as invoca, datorita distantei intre casa si locul de munca :)) (gargaritza mersi frumos ptr informatie).

Vad ca reusesc sa fur si eu niste net, mai asasinez niste clienti. :) desi ma cam doare mijlocul cand stau in pozitia asta la calc.

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput