Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 20
anis spune:
hai ca m-am uitat un pic la cat lua primul meu copil, in prima luna a luat 800 , si in a doua luna 1,900, numai cu alaptat la san...deci ..
Am scris asta ca avd mamici ingrijorate..sia sta se intampla cand auzi la alata mamica ca, copilul ei a luat 1kg si ceva si al tau de abia 500g...dar e ok...
*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
angelynna82 spune:
Denisa poate va fi urmatorul bobocel
BEatrice felictari pentru baietel
Anis deranjata la stomac nu am fost, deci mai mult ca sigur a fost contractie
Musette speram sa treaca colicii cat mai repede
39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 7 zile
iriss_04 spune:
anis
aceasi probl avem si noi cu pampers-ul se prelinge pe langa la greu,,,deci tr sa schimbam firma
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
anca81 spune:
Si eu am avut problemute cu scutecele, atat cu Pampers cat si cu Happy. Am trecut acum la Pampers nr. 2 si e mai bine, n-am mai patit-o de saptamani bune. Mie Happy nu prea mi-au placut, sunt tare groase si rigide. Am sa incerc si Libero si Huggies.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
dyanira spune:
Si eu am incercat Happy dar din punctul meu de vedere sunt mai proaste decat Pampers.Asa ca ramanem pe pampers deocamdata.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Neatza si de la noi
Suntem inca KINDER CU SURPRIZA si se pare ca am devenit un kinder bolnavior.
Ma inspaimanta raceala care s-a abatut asupra noastra si faptul ca din moment in moment pot naste si eu nu pot respira si ma sufoc.
Bag ceaiuri la greu cu lamaie si miere...sper sa functioneze ca nu stiu ce o sa fac.
BURTICILE DE OCTOMBRIE pe unde sunteti???
Karina Alessia am 38 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 8 zile
noi doua
camera Karinutza
anis spune:
Eu folosesc HUGGIES, sunt f buni, mai ales aia disney, ca au elastec si pe spate..sunt buni si aia clasici
*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anis Eu folosesc HUGGIES, sunt f buni, mai ales aia disney, ca au elastec si pe spate..sunt buni si aia clasici *** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
de aia ziceam si eu,sunt super!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
300 spune:
Neata si de la noi! Va poftesc la lapte si cafea.
Azi am dormit mai mult, cred ca am recuperat orele nedormite ieri.
Ange, genul ala de crampa menstruala plus burtica tare a fost īnregistrat la monitorizare ca si contractie. Daca isi maresc frecventa si devin regulate, 5-10 min, e bine sa mergi la spital. Daca nu sunt regulate, pur si simplu corpul tau se pregateste de nastere. Am intrebat si de durerile alea surde tot menstruale, pe care le simteam la spate oarecum regulat, se pare ca alea n-au importanta.
Anis, am bagat la cap sfaturile legate de alaptat, sper sa si ramana acolo. Multe multumiri mamicilor care impartasesc atatea info utile! Datorita voua ma simt mai sigura pe mine.
Multumesc din nou si pentru grija, e incredibil cat de mult conteaza asta in situa#355;ii limita.
Sanzi si eu merg luni la spital poate nastem in aceeasi zi.
Si eu raportez o burta tare.
Ah si era sa uit, mi-a zis dr sa iau supozitoare Buscopan sau uscosin in speranta ca poate imi imoaie si colul. Acum eu am citit ca sunt contra diareei sau a altor tulburari gastrice. Eu in schimb sunt mama constipatilor de cand sunt gravi. Mi-e groaza de ce-o sa patesc pana luni.
Ati mai auzit de tratament de-asta pana acum? Scuze pt detaliile murdare.
38+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
_irina_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iriss_04 buna fetele, suntem si noi pe aici in urma cei drept cu ff multe capitole noi avem o probl nu ne ingrasam de la lapticul lui mami ,,,oare nu o fi bun lapticul?a patit cineva asta azi mergem si la doctor sa vedem ce zice de ce nu luam in greutate pup toate mamicile si burticile ''bimbirica'' mic si frumos mami de andrei |
Iriss nu a luat bebe deloc in greutate? O sa te rog sa imi spui si mie la ce concluzie a ajuns doctorul, te rog.
fericita de - Andreea