Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!
Noi suntem exclusiv pe formula (mai este vreun bb exclusiv pe formula?) si parca ne e foame toata ziua nu mai stiu cat sa ii dau sa manance ca parca nu se satura niciodataHelp me.
Andysa treaca depresia stiu ca e greu, vorbeste aici mama depresatelor si paranoia in persoana dar tu esti mult mai puternica si sunt convinsa ca o sa treaca.
Mai citesc si revin, a mai nascut cineva oare, nu avem nici un bobocel de octombrie?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iriss este o combinatie de chimion anason si fenicul. Si la o sticla de 2 l bag 2/3 linguri de Galactogil.

Dar daca zici ca doarme bine dupa ce papa, eu cred ca e bun lapticul tau. E clar ca se satura... Pur si simplu asta este ritmul lui de crestere. Nu toti bebelusii cresc la fel. Incearca sa nu mai compari cu cate grame a luat alt bebic.

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata si de la noi

Am avut o noapte grea, Carla n-a vrut sa doarma deloc, saracuta cred ca o ustura tare rau funduletul acolo unde are iritatia aceea nenorocita. Kid, o tot dau cu crema dar nimic, parca s-a mai extins. Sunt tare ingrijorata. Incerc sa o tin fara scutec dar e cam greu pentru ca papa mult si ne umple pe toti de pishu.

Monica

Dyanira, noi suntem exclusiv pe formula - Nan 1. Papam aprox. 950 ml/zi.

Sanziana, tinem pumnii pe luni

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Feli mai e putin si o sa avem puii in brate

Iepurila ma bucur sa aud vesti bune de bblina ta

Sanziana si Anis, mie mi s-a intarit burta saptamana asta dar m-a durut...un fel de crampe , o fi vreun semn ca se apropie ?

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Iriss este o combinatie de chimion anason si fenicul. Si la o sticla de 2 l bag 2/3 linguri de Galactogil.

Dar daca zici ca doarme bine dupa ce papa, eu cred ca e bun lapticul tau. E clar ca se satura... Pur si simplu asta este ritmul lui de crestere. Nu toti bebelusii cresc la fel. Incearca sa nu mai compari cu cate grame a luat alt bebic.

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

am baut si eu chimion si anason vreo 2 zile si ne-am stricat la stomac amandoi,,si ma gandeam ca de la ceai nu am luat in greutate,,,acum ma gandesc ca de la laptic
offf abia astept sa vad ce zice doctorul
dulci

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna dimineata fetelor ,
stiu ca nu am mai intrat de foarte mult timp , am avut ceva probleme dar acum suntem bine am nascut per 17 sept un baietel de 3.4 kg si 53 cm.
Acum avem probleme cu colici ........stie cineva un remediu?
si vroiam sa le intreb pe mamicile care alapteaza daca alapteaza la 3 ore sau la cerere ..... eu daca ii dau mai devreme de 3 ore vomita.

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice001

buna dimineata fetelor ,
stiu ca nu am mai intrat de foarte mult timp , am avut ceva probleme dar acum suntem bine am nascut per 17 sept un baietel de 3.4 kg si 53 cm.
Acum avem probleme cu colici ........stie cineva un remediu?
si vroiam sa le intreb pe mamicile care alapteaza daca alapteaza la 3 ore sau la cerere ..... eu daca ii dau mai devreme de 3 ore vomita.

beatrice

un greieras mic

alapteazal la cerere,,ai sa vezi ca-si formeaza singur programul de masa
succes

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca noi papam cam 650 ml pe zi oare de asta ne-o fi foame ca papam prea putin????Cum este impartita cantitatea asta pe mese la Carla?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

anis si angelinna
Doamne ajuta!

Eu, iepurica 36+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Mami de alexa – multi pupici pt voi
Sabinel – ma bucur ca sunteti bine, in grafic. La asa fata venim noi in petit
Andreea_and – la fel si eu cu temperatura 24 – 25 altfel imi pun pe mine sosete groase, tricou, bluza… mai am putin si scot cojocul …
Angelina – multumim si felicitari pt semnatura!!! Oare bb tau e urmatorul pe listuta boboceilor???
Anca – sper sa fie mai bine printesa, sa ii treaca iritatia. Pupam pe amandoua.
Andy_p – multe de la noi sa-ti insenineze ziua

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput