Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nerantula cu alaptatul e cam asa..v-am zis ca sunt experta dupa nite ani..chiar ajunsesem la faza cu o asociatie pr alaptat...dar nu am timp...te pot une in legatura cu ei.

Prn urmare, la laptatul exclusiv, sanu nu e golit niciodata..pentru ca el produce in permanenta laptic...e mai usor..dar.Apoi..daca bebe cere mai des, inseamna ca bebe iti mareste productia la san, de regula treba asta tine 3-5zile, inclusiv sa se scoala mai des noaptea decat de obicei.De cate ori isi va mari productia de lapte te va "chinui asa" si te vei chinui cu intrebari.

Suzeta, eu sunt contra ei, pentru ca nu e necesara , e doar un mijloc de creearea a unui obicei pt copil, obicei care nu il ajuta cu nimik.Suzeta il oboseste,dar la foame nu se pune...ca bebelusii sunt niste supravietuitori stiu ce si cat sa ia.Daca si tu mesteci guma 2 ore..te doare maxilarul nu?

Prin urmare lasa-l sa suga cat mai des, alternand neaparat sanul.Adica la o masa da-i un san, la urmatoarea masa celalalt.Sau pe amandoi, dar in ordinea in care sa inceapa cu sanul la care nu supt ultima data.

Tu urmareste ca, canalele sanului sa fie desfundate, si stereti sanii de fiecare data si inainte si dupa.Poti daca cu garmasan inainte, nu e pericol pt bebe.Eu una dadea inainte un pic cu vreo 30min sau 1 ora...din motivul s aaibe timp sa se inmoaie sanul.ALtceva inainte sa apuce sanul, freaca un pic mamelonul, sfacul ac sa s eintareasca si in caz ca nu apuca corect sanul, baga-i un degetel in gura ,scoate-l si bagai-l corect, numai as anu iti face rani si as aiti stimuleaza corect sanul.

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

buna dimineata si va pup pe toate. bebelasii sunt toti, fra exceptie minunati. Un pupic pe burtica fiecaruia.

Am fost si noi aseara la control. Bebelina bine, 2700 grame, din ce in ce mai putin lichid amniotic si mai mult bebelina.
Vom face controale saptamanale de acum. Sper sa nu mi se intample nimic neprevazut pana in jurul datei de 20-21.

pup dulce

Eu, iepurica 36+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Iriss dar cat a luat in greutate? Nu il catari zilnic, Important e ca la 4 luni sa-si dubleze greutatatea.Copii au ritmuri diferite, intr-o sapt mai mult in alta mai putin...nu e nimik grav

IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata!
Imi pare rau ca va luptati cu colicii, cu mici depresii! Capul sus, optimism ca trec astea si vin altele!
Noi 2 in 1, astept ziua de luni sa ma vad in spital, ca painea calda si sper sa nu taraganeze lucrurile si sa-mi faca repede cezariana ca parca am intrat intr-un travaliu permanent de o saptamana
va pup si o zi linistita si insorita sa puteti iesi cu bebeii afara

38+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 2 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Eu toata noaptea de abia am reusit sa dorm, am burta tare, nu inteleg motivul, de dimineata acum pe bebelina nu am smtit-o inca.Culmea e ca in afara de senzatia de parca imi vine menstruatia altceva nimik.
De regula aveam eu contratiile alea false, dar burta nu ramanea tare..in fine...vad eu..

IUBIRILE MELE

Mergi la inceput

iepurila bravo pentru bebelina si sper sa mai stea acolo la mami cat trebuie.
Sanziana, mai e putin..lasa-l pe bebe sa dea semne..stiu ca si pe mine ma apuca..gata vreau sa nasc..acum sunt in extrema celalalta sa mai stea

IUBIRILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Anis si mie mi se intareste burta, dar fara dureri, ma intind si cam in 2 minute se relaxeaza. Seara iau un no spa la culcare, caci altfel simt pietroiul toata noaptea.
Pe mine au inceput sa ma ia durerile de spate tot asa ca la CM sau burta, dar nu tin mult.

38+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 2 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anis

Iriss dar cat a luat in greutate? Nu il catari zilnic, Important e ca la 4 luni sa-si dubleze greutatatea.Copii au ritmuri diferite, intr-o sapt mai mult in alta mai putin...nu e nimik grav

IUBIRILE MELE

a luat 100gr in o sapt
in spital a papat numai formula ca nu imi venise laptele
iar cand am venit acasa am papat numai san si m-am abtinut tare mult sa nu-i dau formula dar se pare ca chiar trebuie,nu?
vad ce zice doctora azi
iar pt burtic tare ia o nospa si stai un pic linistita in pat

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iriss eu zic sa nu ii dai formula daca ai titi....Productia va creste in functie de cat papa bebe. O sa vina mai mult si mai satios, dar nu ii da formula inca. Incearca sa mananci bine si sa bei ceai pentru stimulare...Ajuta foarte mult.

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Iriss eu zic sa nu ii dai formula daca ai titi....Productia va creste in functie de cat papa bebe. O sa vina mai mult si mai satios, dar nu ii da formula inca. Incearca sa mananci bine si sa bei ceai pentru stimulare...Ajuta foarte mult.

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

laptic am super mult,,el se odihneste f bine adica doarme 3 ore,chiar si 4-5 seara
ce ceai pt stimulare bei tu?

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput