Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 16
simodina spune:
miruna, irina de unde pot lua si eu un sling si un wrap? As vrea sa fac ceva sa ma pot ocupa de Serban mai mult si vazand postarea mirunei inteleg ca asta e o solutie. Merci anticipat.
Andreea da, eu ii dau sa pape in masina! I-am dat si in parc pe o banca mai retrasa de vreo 2-3 ori ca urla tare. Si ca o mamica ce a experimentat si san exclusiv si mixt (formula principal) iti garantez ca e muult mai avantajos cu san exclusiv.
Tzitziri nu trebuie sa te descurajezi, e extraordinar pt bb sa-i dai numai san. Uite noi am crescut doar 600 gr in prima luna ( 250 fata de greutatea de la nastere ) si am recuperat la 3 sapt greutatea de la nastere ( scaderea a fost maricica ). Dar psihomotor evolueaza extraordinar. Si sfatuita de pediatra am dat skip tutror comentariilor ingrijorate ale soacrei si chiar al bonei lui serban la un moment dat ca sunt inconstienta sa nu-i bag formula. Acum a venit si laptic mai mult asa ca pana la 6 sapt nici nu ma gandesc sa bag formula chiar daca nu-si revine cu cresterea. Am fost aproape in pragul depresiei pana de curand ca nu am lapte dar am luptat si cu asta ( tot cu plimbari luungi am fentat-o ). Se pare ca dupa 6 sapt poti sa-i bagi biberon, riscul sa refuze sanul devine aproape inexistent...Nimic nu se compara cu lapticul de la tine
Nerantula probabil tre' sa treci la nr urmator de pampers. Cu sanul in mod normal fie ii da drumul bb singur, fie nu mai suge din el chiar daca-l ajuti tu presandu-l cu mana...
Nici eu nu sunt pro lasat copilul sa planga dar ca si Miruna nu judec mamicile care aleg varianta asta. Dar cred ca bebelusul chiar are nevoie de maxim de atingere si protectie materna in primele luni. Asta nu inseamna insa ca tre' sa cadem in extrema cealalta, adica il tinem numai in brate.
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Nerantula probabil tre' sa treci la nr urmator de pampers. Cu sanul in mod normal fie ii da drumul bb singur, fie nu mai suge din el chiar daca-l ajuti tu presandu-l cu mana... Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Suntem deja la 'urmatorul' numar la pampers, adica am facut deja aceasta trecere, crezand ca de-asta se uda copilul ... dar se pare ca io-s problema ..
Cu sanul .. mai exista posibilitatea ca bebe sa nu se fi saturat, chiar daca s-a golit sanul, deci nu-i da drumul si doar 'auzind' daca mai trage ceva sa-mi dau seama, dar ma gandeam ca poate stiti o metoda mai sigura (bebe ma foloseste uneori si ca suzeta).
Uoof, si de doua nopti, cand il laudam ca se trezeste fix la 3 ore, a inceput si la o ora jumate-doua, desi mi se pare ca mananca mai mult .. sunt cam zombie, ca si ziua e marait tare, unde pana acum era destul de cumintel .. azi n-am reusit sa-i facem nici o poza in care sa nu fie incruntat, oare ce-l framanta atat de tare pe kupilu meu?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
khristin spune:
Salutare mamicute & gravidute ,
Nuuuuuu n-am nascut inca , in caz ca va intrebati , avem deja 2 zile peste termen, insa am fost azi la o monitorizare si copilasul era ok, inimioara ii bate bine....pur si simplu teribil de incapatanat si nu vrea sa iasa. Se pare ca fie luni sau marti saptamana viitoare va fi ziua cea mare. Ni s-au intins urekile de asteptat. Azi de dimineata ni s-a nascut insa nepotica de 3870g Carla Maria. Atat mamica cat si fetita sint bine, si maine ajung acasa.
40+ w
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
simodina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Suntem deja la 'urmatorul' numar la pampers, adica am facut deja aceasta trecere, crezand ca de-asta se uda copilul ... dar se pare ca io-s problema .. Cu sanul .. mai exista posibilitatea ca bebe sa nu se fi saturat, chiar daca s-a golit sanul, deci nu-i da drumul si doar 'auzind' daca mai trage ceva sa-mi dau seama, dar ma gandeam ca poate stiti o metoda mai sigura (bebe ma foloseste uneori si ca suzeta). Uoof, si de doua nopti, cand il laudam ca se trezeste fix la 3 ore, a inceput si la o ora jumate-doua, desi mi se pare ca mananca mai mult .. sunt cam zombie, ca si ziua e marait tare, unde pana acum era destul de cumintel .. azi n-am reusit sa-i facem nici o poza in care sa nu fie incruntat, oare ce-l framanta atat de tare pe kupilu meu? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Acum nu stiu ce sa-ti zic dar Mara daca nu s-a saturat si e treaza tot da drumul la san si apoi incearca iar sa-l apuce...Iar daca adoarme o trezesc. Apoi suptul de papa difera ft mult de suptul de rasfatz - maxilarul se misca amplu, cu urechi si tample cu tot si simti si in san ca trage. Celalalt se face cu miscari marunte ale maxilarului si nu simti laptele. Oricum cand o vad ca se leneveste la supt eu incep sa presez sanul si suptul se reinvigoreaza apoi dupa un timp o lasa balta...
Nerantula spune:
Nadina , cam asa si la noi ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, haideti la o cafea fara cofeina cu mult lapte
Rain_lover frumoasa povestea nasterii, ai avut si nastere usoara
300 ma bucur ca e totul bine si sunteti acasa
Anca si Denisa vazut poze cu bbii, tare frumos au crescut
Moni tinem pumnii sa fie totul bine luni
Andy.p capul sus mamico, ai o comoara langa tine
Khristin sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea, pt mami refacere rapida
Tati a pus monopol ieri pe calc si tot ieri am primit o groaza de haiute, care de care mai frumoase
am schimbat semnatura azi suntem in 39 mergem pe 40
39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 7 zile
felicic76 spune:
khristin: cred ca dorinta de a-ti vedea bebelina se indreapta catre cote inalte, facem cerere colectiva pentru Doamna Barza, sa se grabeasca?
nerantula: eu stiu ca se intampla pur si simplu faza cu murdaritul, si eu imi luam nepotelele in brate, aveau pampersi potriviti cu greutatea lor, si totusi prin body, pe spate spre capsor ma trezeam cu cate o "minune" in mana! Asa ca bebe Gruia are un tranzit intestinal bun, cred eu!
angelynna: ce-mi place cand vad am intrat in sapt 40! Felicitari!
Monica: furia turbata care m-a cuprins in momentul in care am aflat ce ti s-a intamplat m-a cuprin iarsi, la ultimile tale postari. Totusi, nu poti lasa lucrurile asa, eu m-as duce macar sa ma descarc sa-i balacaresc pe cei de la Caritas, sa-i amenint cu Colegiul Medicilor. Mi se pare ca pur si simplu te tine in loc ceva, ca cineva sau ceva nu te lasa sa "uiti",tu ai acceptat situatia si acum iarasi trebuie sa lupti cu trecutul Ce-i asta? Nici macar sa te curete bine nu au facut atunci? Dar ce au facut? (daca te hotarasti sa mergi si sunt inca 2 in 1 merg si eu sa fac "un scandal")
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
iriss_04 spune:
buna fetele,
suntem si noi pe aici in urma cei drept cu ff multe capitole
noi avem o probl nu ne ingrasam de la lapticul lui mami ,,,oare nu o fi bun lapticul?a patit cineva asta
azi mergem si la doctor sa vedem ce zice de ce nu luam in greutate
pup toate mamicile si burticile
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
babytza spune:
Neata burtici si mamici
Monica multa bafta si curaj pentru interventie si sa dea Dumnezeu sa fie ultima de acest gen O sa fie totul bine , sunt convinsa.
Nerantula si noua ni se intampla sa ne udam hainutele de pipi din cauza pampersului. Cred ca ma grabesc sa il pun cand il schimb. Urla ca din gura de sarpe cand il pun pe masuta sa il schimb si de aceea incerc fiu rapida, mai ales ca schimbatul se petrece la jumatatea mesei si nu vreau sa se agite prea tare si sa vomite...Oricum avem mese cand face kaki si de 3 ori si trebuie sa ne schimbam.... O sa se faca mai mare si poate nu mai facem la fiecare masa...
Nu mai naste nimeni mai fetelor ? Ii pastrati in burtica ???
Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze David
Delphinas spune:
neata si de la mine mamicilor si puiutilor lor, deasemeni di celor care inca mai sunt 2 in 1.
monica daca te hotarasti sa faci scandal celor de la spital , ma alatur si eu. sa te fereasca Dumnezeu sa mi se intample ceva prin spitale fara sa mi se dea o explicatie, ca mama colegiului medicilor ii ia. sutn foarte rea la din astea.
si multe la mamici, pici si gravidate.
poze
Just Me
Poate acum