Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)
Raspunsuri - Pagina 12
maryb spune:
salutare tuturor !
felicic, felicitari pentru schimbarea semnaturii.
preety, merci, poate o sa-ti placa dr pediatru pe care te duci s-o cunosti si ne spui si noua.
denisa.g, ce bebe frumos ai tu acolo
nally, vazut si eu poze cu frumosii tai gemanuti, sa-ti traiasaca si sa fie sanatosi.
maryb 35+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 31 de zile
300 spune:
Rain frumos povestit na#351;terea. Sper sa am parte de momente la fel de poetice, nu sa ma trezesc ca anda iese cu picammerul de-acolo,
Simodina sesizez o unda de tristete in legatura cu greutatea Marei? Doar e in limitele normale, are tot timpul de falcute
38+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
denisa.g spune:
simodina -da, noi papam numai san - si papam muuulttttttt!! Ma stoarce. Dupa ce papa el si doarme ma bag in bucatarie si incep: mancare multa, ceaiuri, lapte,, apoi somn sa fac laptic pana se trezeste iar
baby_boy - bravo, multa sanatate si nastere usoara. Si eu am vrut mult sa nasc normal dar nu am avut noroc. Felicitari pt grasunelul tau.
maryb - pupici multi
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
maryb spune:
300, ma bucur ca ti-au iesit analizele bine si ca acum esti acasa. cum a fost noaptea petrecuta in spital ?
maryb 35+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 31 de zile
anca81 spune:
Denisa, e super Edwin, ce par frumos si ce gurita dulce are. Still, Carla's first love is Luca Stai linistita, cu asa baiat nu vei duce lipsa de pretendente, dimpotriva, vei avea ce pazi.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
_irina_ spune:
Ma duc la cumparaturi, of ce ciudat o sa fie sa nu ma mai bag la casa pentru gravidute.
fericita de - Andreea
dyanira spune:
Nu ma ajuta nimeni cu semnatura
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
http://b1.lilypie.com/sqUIp3.png
babytza spune:
Rain_lover foarte frumoasa povestea voastra !!!! Multa sanatate si un bebel cu ochi frumosi cuminte !
Anca ce falcoasa ai tu acolo...e o dulcica !
Andy chiar ca a luat bine in greutate..ma bucur , tot asa sa o tineti !!! Si Valentina s-a nascut cu 2450g si la o luna avea in jur de 3900/ 4000g. Asa este ca picii recupereaza foarte bine . Multumesc pentru incurajari Ma bucur ca de aseara a inceput sa manance si sa doarma foarte bine.
A venit si dr pediatru la noi si a zis ca suntem foarte bine. Nu s-a ingrijorat de greutate ca la fel de firava a fost si surioara lui. A zis ca are incredere in mine sa vada un falcos peste o luna !
Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze David
gargaritza85 spune:
300 ma bucur ca sunteti bine si ca ai putut pleca acasa multi
preety si colul meu este inchis si tare, totul ok. apropo ai platit analiza pt streptococ? cat te costa?
rain_lover frumoasa poveste...sper sa am si eu o nastere la fel de placuta ca a ta
noi pe la 3 ne pregatim de plecare spre nenea doctoru cu care nasc...sa vedem ce ne mai spune.
36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
babytza mie imi pare ca David seamana cu tine foarte mult...e o frumusete de copil
36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea