Mamici norocoase de sept-oct 2008 (159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mamici voi cum tineti puiul imbracat in casa?Ca maica mea ma tot bate la cap ca a racit ca il tin prea dezbracat ca e mic si trebe f bine imbracat etc etc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR
http://b1.lilypie.com/sqUIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nu ma ajuta nimeni cu semnatura

Diana

poze

Da copy/paste la ce am facut eu

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

b

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mamici voi cum tineti puiul imbracat in casa?Ca maica mea ma tot bate la cap ca a racit ca il tin prea dezbracat ca e mic si trebe f bine imbracat etc etc.

Diana

http://b1.lilypie.com/sqUIp3.png

body fara maneci+combinezon ( costumas cu totul)+ sosete pe dedesubt. niciodata caciulita. paturica mai groasa dar de bbc cu care o infasor cand doarme. temperatura 22-23 grade, 24-25 la baita.

Mergi la inceput

Gata am reusit!!!Cred.
Babytza merci

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira, eu o imbrac in body cu maneca scurta sau lunga si salopetuta cu labutze. Nu-i mai dau sosete. Temperatura in camera ei e in jur de 21.5 grade, asa am fixat termostatul. Nu-i dau caciulita si o invelesesc cu o paturica din bumbac, din aceea cu gaurele, insa indoita in doua. Cand va fi mai rece afara o voi baga in sac de dormit.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Eu azi il am imbracat cu body cu maneca lunga, salopeta fara maneci si niste botosei in picioare.Avem si caciulita dar ne-o cam dam jos si o paturica peste mai grosuta.In casa sunt 22 garde.Mie mi se pare ok!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

mamici, voi cum faceti cu bbii vostri?eu nu reusesc nicicum sa l asez pr Sebi cu fata in sus, ii pun prosopele sa l ajute, cat sunt sieu cu el, dar el tot pe o parte sta cu capul si a devenit foarte lunguiet in spate si plat pe parti.
cineva mi a zis ca pana la un an capul lui bb se tot modeleaza..dar...pana la un an e drum lung!
acum a papat bine si pe burtica, la nani.cred ca plimbarea pe ziua de azi va fi mai pe seara

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

mamici, voi cum faceti cu bbii vostri?eu nu reusesc nicicum sa l asez pr Sebi cu fata in sus, ii pun prosopele sa l ajute, cat sunt sieu cu el, dar el tot pe o parte sta cu capul si a devenit foarte lunguiet in spate si plat pe parti.
cineva mi a zis ca pana la un an capul lui bb se tot modeleaza..dar...pana la un an e drum lung!
acum a papat bine si pe burtica, la nani.cred ca plimbarea pe ziua de azi va fi mai pe seara

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Aceasi problema o avem si noi - dupa ce papa si pana adoarme sta uneori jumate de ora, alteori 2 ore si atunci stau cu el si povestim, ne jucam si doar atunci ii tin eu caputul intre maini si sta cu el pe spate, altfel doar pe stanga sau dreapta...
Sper sa reusim pana la urma sa nu se formeze capul tuguiat.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Anca ce mare s-a facut Carla...si ce grasunica este

mai fetelor mie mi se pare asa de ciudat acum cand va citesc si vad de sus pana jos pe pagina in loc de numai . si cum mai toate aveti puiutii in brate sau urmeaza sa ii aveti foarte curand...ma intreb intr-una "eu pe cine anunt ca nasc?" am si eu o problema dar tot eu gasesc rezolvare nu?

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Garga

Nici Carla nu-si tine capul drept, de fapt cred ca nici un bebe la varsta asta. Si capsorul ei e lunguiet, bine ea si avea o forma mai aparte la nastere.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput