Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Gabitzam mult succes va doresc cu gradi pt Andrei sa speram ca pana in seara sa aflam de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Costi al meu a luat kupilu mic la subratz si face turul gradinitelor, sper ca pina in seara sa stim ce facem cu Andrei in final.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Bietul de el! Bine ca e frumos afara si poate iesi cu Raducu

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUna fetelor.

Uitati cateva poze din concediu. Am o fatza tunsa scurt parca's maturica de maturat pe strada (nici macar in casa nu-i buna) Vreau sa-mi creasca parul meu frumos de dinainte: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Tuttlingen-Paris%202008/?start=0. Totul incepe cu o bere buna nemteasca

Iulia, mai baga o strangere de gat la socrella si din partea mea. FAzele astea sunt halucinante. De-asta m-am hotarat sa nu ma intorc inainte de un an la job. POAte chiar un an jumate ca sa-l dau direct la gradi asta particulara de langa mine. Nu-l dau la nici o bunica, sa fie clar.

Mihaser 24 kg la 1 an? PArintii aia sunt inconstienti???? Doamne, sunt siderata.
Azi a venit si pediatra la Vlad are 7,500 kg. Am zis ca-l trec la regim. Oricum nu cred ca o sa-i dau mai tarziu gris, biscuiti si alti carbohidrati. NIET!

LAurita, ma bucur ca Mirci e mai bine. POate ne vdm saptamana viitoare daca e acceptabil afara si Mirci o sa fie pe picioruse 100%, ce zici?

Inais, bine ca n-are febra Iasminutza, baga la greu batista bebelusului ca e sfanta in astfel de situatii.

Miss, multumesc ca ai incercat sa schimbi pozica, dar cand accesez link-ul nu se deschide, nu stiu ce are

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, unde e mey parul ala scurt de care zici???

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Buna tuturor.Eu iarasi am citit zilnic,dar de scris...nimic
Mersic tuturor care m-ati sfatuit sa ascult de dr,asta si fac,daca i-ar fi fomica s-ar trezi ea sa-si ceara drepturile.Sia cum sunt pe fuga ca teroristul mare nu stiu ce are,s-a trezit la 8 jumate,nu a mancat nimic,apoi pe la 11 si-a luat paturica a venit pe canapea si a adormit(suspect de suspect pt el care e titirez atomic)a dormit 45 min si s-a trezit cu febra.noroc ca soricica e cumintica si ma pot ocupa de el.Abia astept ora 3 sa sun la Stanciu sa ne programam.
In legatura cu soacrele sau mamele care dau sfaturi fff bune pt cresterea nepoteilor dati-le ignor,dar daca fac cum a facut soacra iuliei le strangeti de gat,sa vada ca nu glumiti cand ziceti ca va supara, si ati terminat balamucul.si socrul meu i-a dat "pe buzite"lui alex,la 6 luni jumate,maioneza de la oua umplute.....de fata cu mine.am facut ca trenul si i-am zis ca sa nu mai faca asa ceva niciodata.....A sarit si socrella ca ce?sa se invete copilul cu gusturile...apoi nene,e copilul meu u hotarasc ce gusturi invata,ca am avut destule pb cu el cu intoleranta la lactoza.Si acum cu sara imi zice sa nu ascult ce imi zice dr sa ii dau din toate ce mancam noi cate putin........cat ca nu ii rad in fata can o aud.a vrut socrelul sa ii dea o data ciorbita de pui...alt scandal ca eu hotarasc ce si cum dau copilului,si ei tot nu vor sa pricepeasca,apoi daca as lasa copiii la ei sa aiba grija?uffffff,eu pe oamenii astia chiar ca nu ii inteleg.
iulia,sper sa se faca fata bine si ai mareee grija la alergii,ca nu-i de gluma.
gabitza,nasoala faza cu gradi.tinem pumnii sa ii gasiti ceva bun si sa ii si placa lui Andreias
Cat despre mucisori,si noi ne luptam de o saptamana jumate cu ei,am fost la dr de fam si zis ca nu are nimic la plamani sau rosu in gat,ser fiziologic si scosi.Si noi folosim batista bebelului,dar o mamicuta ce a fost la Stanciu cu bebe de 2 luni jumate,mi-a zis ca i-a interzis sa o mai foloseasca la bebe asa mic,sa ii puna numai ser si gata,isi inghite el mucii.I-am faxcut si eu asa de cateva ori,dar era fornaita de nu puta papa,asa ca tot la batistuta.Acum ii scot numai dimineata si seara ca nu mai are multi,dar azi ar fi trebuit sa facem vaccinelul de 4 lunite,sa vad ce ne zice si Stanciu.Ufffffffff,greu cu copilutii bolnaviori

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am vb cu pediatra. e plecata la Buc pana maine, dar am fost la pediatrie in policlinica. i-am dat zirtec 5 picaturi. acum doarme si sunt cu ochii pe ea. saracuta i-am bagat supozitor sa faca cacutza ca se chinuia si a scos numai bucatele de rosii. nu cred eu ca i-a dat numai 2 linguri din moment ce fata a adormit imediat. ea nu adoarme decat daca e satula cu stomacelul plin. cine stie cat i-o fi dat nebuna..fetelor asa de ciuda-mi e ca nu am luat-o s-o duc acasa sa stea mama cu ea ca mama niciodata nu i-a dat nici macar o masura de lapte in plus fara sa ma sune sa ma intrebe. se apuca nebuna aia sa-mi termine fata. daca ati vedea-o cum e de plina de brobintele pe fatza. o tin cu capul ca am plecat. dar deh..zici sa ai incredere ca a crescut si ea 2 copii si vb aia nu face experimente pe ai altuia. plus ca incercam sa fac sa ie bine sa nu ma urasca ca n-o duc p la ei, sau ca nu am incredere s-o las cu ei. oricum schimb drastic foaia..e copilul meu si ma doare sufletul. poa sa se supere pe mine nu ma intereseaza, dar fara supravegherea mea nu au ce cauta sa puna mana pe ea. s-au lins pe bot.
imi vine sa plang de ciuda. si s-o fi vazut-o ce contrariata era aseara ca ea le-a dat ciorba copiilor de la o luna...si ca a mancat cu placere fata, ca ce am cu ea. i-am explicat ca rosiile sunt un alergen puternic si piperul si ceapa calita ii fac rau la stomacel, dar ea nebuna....revin..ca mi-a venit comanda de la quelle

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alysh mi-ai inveselit ziua...amarata de altfel din pricina Iasminei...am revazut podul Alexandre III, turnul, Versaille-ul...of, of...lasa ca poate la anu' ne facem curaj sa plecam cu tot cu ea in Fr.
Nici eu n-am vazut parul scurt...hihi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Deeeci Iasmina a racit...ne primiti si pe noi in clubul muc(i)osilor??
Am sunat acum o pediatra (ca are pediatra si mai are si medic de familie) si mi-a zis sa-i dau Eurespal, 3ml de 3 ori pe zi. Citind si citind am vazut ca Eurespal-ul asta e recom. pt tuse...noi nu avem decat multe secretii care ne impiedica sa respiram si care ne ajung in gat si ne mai apuca tusea ca ne inecam cu ele.

Voi ce stiti...ati mai patit asa cu bebeii? Febra/temperatura nu are!
Punem de zor ser fiziologic si Sterimar si tragem muculetii.

Uofffff!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

noi am patit asa acum 2 sapt. si ieri mi s-a plans o prietena careare fata nascuta in aceeasi zi cu a mea de acelasi lucru. mie pediatra mi-a recomandat picaturi nazomer sau ser fiz in nasuc si scos mucii cu batista bebelusului. o sa te chinui cateva zile si nopti bune cu scosul mucilor sa stii. si daca dormi cu ea in camera pregateste-te de sforait..a mea baga de nu puteam sa dormim. o trezeam fortat si ii bagam batista pe nas si scapam...o ora- doua..apoi....si i-am mai dat nurofen pt copii 3 zile, preventiv. tot la recomandarea med pediatru. multa sanatate

Pozici Mufitza

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Salutari in miez de zi.
Gabitza neserios patron de gradi. Tin pumnii sa gaseasca Costi o gradi buna pt Andrei.
Inais. Nu a mai ramas o feliuta cat de mica din tortul ala? Arunca cu ea pana la Baia Mare. Iasminuta pe nasucul mucos sa-i treaca repede. Mie mi-a zis pediatra sa-i dau Oscillococcinum lui Dragos cand a fost Cezara racita. Mi-a zis sa-i dau cate o jumate de fiola pe zi, timp de trei zile. A fost ok. Nu a luat nimic de la sora-sa.
Iulia mai dar soacra-ta asta-i chiar batuta-n cap.Merita o zdravana. Eu sunt curioasa ce zice sotul tau. Ii ia apararea? sa-i treaca repede si sa nu faca complicatii. Zyrtec i-am dat si eu lui Dragos cand cu alergia la proteinele din lapte.
Alysh superbe poze. Cand ai zis par scurt ma asteptam sa te vad periuta. Iti sta bine sa stii.

Eu am ramas datoare aseara cu astea ca si-a instalat tati un joc nou si n-am mai incaput de el la calculator.
Anisiap si Mihaser bine ati revenit. Daca doriti sa va schimb pozele din colaj, trimiteti un link.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

m-am cam tzapit cu un joc, nu e ce ma asteptam eu sa fie, dar asta e. nu mai comand de-acu incolo, mai bine cand vezi tu produsul nu in poze. ies k am o groaza de treaba. pup la toate.

Pozici Mufitza

Povestea nasterii

Mergi la inceput