Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Dupa-amiaza buna de la noi, pe o vreme ploioasa si urata... Brrr... cand ma gandesc ca de-acum incolo numai de-astea vom avea... Am avut o noapte mai bunicica, am dat sa pape la ora 18, apoi la 23:00, apoi la 2 – dupa care a facut si un big time kk – si apoi la 4 si la 6, dar la 4 nu sunt sigura ca asta voia, s-a sculat plangand si l-am luat repede si l-am mufat, ca nu aveam energie sa-l iau si sa-l plimb prin casa... Dimineata a mai papat la 9:30, apoi la 13, incet-incet se maresc pauzele... Sper sa-l tina... Acu’ doarme, eu ma uit la „Nip/Tuck“ in original (am DVD-urile) si mananc praline, o incantare...

Andrada79, - hehehe, uite cum te-am scos din barlog... Vrei si tu in poezioara? Baga link cu bebe mic Ce e Baby Colic asta, ceai? Ca eu nu am nimic in afara de Lefax, Sab simplex si ceai de fenicul...

iulia, mai da’ soacra ta bate toate recordurile de prostie!! Auzi, nu avem noi voie rosii la alaptat si ea ii da fetitei!!! Nemtii au o vorba: cica s-a kkt cineva in creierul ei... Bafta sa-si revina Mufitza

GD, welcome back si tie

inais, sanatate si Iasminutzei!

gabitzam, bafta cu alegerea unei noi gradinite!!

Alysh, te rog mai da-mi o data linkul, nu stiu nici eu de ce nu se deschide... Offf... Mie insa imi place cum arati, coafura e fresh si ingrijita!

ancaurn, cand sunt gata colajele punem linkul pe prima pagina, da?

Cleo, nu facusi prezenta azi, totul ok?

P.S. Maine mergem sa vizionam alt apartament...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Acum imi pare rau ca am inceput diversificarea asa devreme. M-am lasat influentata de mama si de sora mea. Dar o sa ii dau pana la 5 luni doar o masa pe zi la pranz, in rest san.
Azi i-am luat cereale de la farmacie pt 4 luni de la Milupa si i-am dat cu nectarina. I-a placut foarte mult.
Voi continua sa ii dau cate 1/2 castronel de fructe cu cereale sau supa de legume pana la 5 luni si apoi ii mai bag si alte alimente si ii maresc si numarul de mese.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Miss Colic Baby e un sirop din plante. I-am dat si eu lui Dragos dupa ce aflasem de el de aici de pe forum, de la Gabitza. Si singuraul lucru care a avut efect impotriva colicilor lui Dragos a fost combinatia de Colic Baby si Sab Simplex. Si da, putem sa punem colajele pe contul comun si apoi sa punem pe prima pagina link catre ele. Dar eu zic sa mai asteptam macar cateva zile, poate mai apare cineva, sau mai vrea cineva sa-si schimbe poza.
Chiar, canadiencelor, nu aveti cum sa luati legatura cumva cu Stefany_p sa vedem daca nu vrea cumva o alta poza? Eu am intrebat pe aici, dar se pare ca nu ne-a citit in ultimul timp sau nu a reusit sa ne raspunda.
Andrada si GD astept link si de la voi daca vreti.
Nicole nu mai fi necajita. Si eu am inceput la Cezara diversificarea la 3 luni si jumatate, dar la sfatul pediatrei, ca nu mai asimila laptele ca lumea, desi aveam suficient. Acum, desi pediatra m-a sfatuit sa mai astept cel putin pana la o saptamana dupa vaccinul de 4 luni, am inceput duminica, deci cam tot pe la 3 luni jumate. Sincer, nu m-as fi grabit, dar de la 1 Decembrie ma intorc la servici si vreau ca pana atunci sa aiba macar doua mese complete diversificate, ca sa n-o las pe soacra-mea sa-i dea de capul ei9vezi ce a patit Iulia). Zici ca ai luat cereale pt 4 luni si i-ai dat? Dar David nu are inca 4 luni!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

.....am avut parul peste umeri muuuuuuuuulta vreme. De-asta sunt socata de mine insami acum. DAr creste, nu se poate altfel.

Ancaurn, multumesc mult pt poza si compliment.

Miss, asta e link-ul. SAru'mana pt tot!

Nicole, de ce sa-ti para rau ca ai inceput diversificarea? MIe chiar imi pare bine, mi-e asa drag de Vladi sa-l vad cum papa de toate. Peste doua saptamani introducem si carnita in supica. Abia astept. Si de la 6 luni branzica....In schimb, sa nu vad in fatza ochilor carbohidrati, ma repet, stiu!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Da asa este, ai reusit sa ma scoti din barlog! Asa cum a scris si ancaurn, Colic Baby este un sirop de plante (http://www. erbavita.com/usr_ view.php?ID=0.
Am reusit sa pun si eu cateva poze cu Tiberiu
http://www.flickr.com/photos/30958484@N02/
Ancaurn daca poti sa pui poza DSCF2552 sau DSCF2412 cum poti tu!

Multumesc mult!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Intru pe fuga ca am o multime de treaba in casa, si deabia a adormit Julia.
La multi ani! Julia mea draga Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa fii cuminte.
La multi ani! si celor care implinesc 5 luni, sau 4 luni Vlad de Alysh, Robert Daniel de SilviaPop, Sara Maria de Alex@Sara.

Astazi cu ocazia celor 4 lunite i-am facut "cadou" Juliei o intepatura Pentaxim si picaturi Rotarix .Pt Rotarix m-am hotarat pe loc si noroc ca a gasit doctorita la alt doctor sa imprumute ca cica nu a mai putut comanda din depozit, ca nu mai era.
A fost tare cumintica,a plans foarte putin.Continuam cu noptile bine dormite, sa vedem daca o tine, pt ca a mai avut pe la vreo 3 luni si ceva, o saptamana in care a dormit foarte bine, apoi i s-a stricat somnul.
Iulia m-am ingrozit cand am citit ce-a facut soacra-ta.Multi pupici pt Mufitza sa-i treaca repede.
gabitzam tin pumnii sa gasiti o gradinita buna.
MissParker tin pumnii si voua sa se regleze programul de somn al lui David.

Ma duc la treaba pana nu mi se trezeste fata.
Paaaa.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss asta e linkul bun legat de colic baby
http://www.erbavita .com/page_view.php/style=NEG_PRODOTTO/layout=NEG_PRODOTTO/MCAT=1/IDCAT=56/IDLIN=20/IDPROD=55

Sunt asa suparata fetelor! Ma simt ultima mama de pe pamant!
Am asezat copilul pe masuta de infasat care sta pe patul meu si l-am lasat fara pampers ca ii place fff mult! M-am dus in sufragerie si am auzit bum, cand m-am dus la el plangea si cazuse din pat pe burta. L-am linistit destul de repede dar mi s-a rupt sufletul!L-am tras usor de manute de picioruse vad ca nu il doare nimic. Acum doarme dar eu ma simt asa vinovata ca plang intr-una.UFFFFFF........ca proasta si imbecila mai sunt!Ma gandesc numai la ce s-ar fi putut intampla rau! Multumesc lui Dumnezeu ca e bine!Intern sper ca nu s-a intamplat nimic, ca ma gandesc ca plangea el! Numai griji imi fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

MUltumim mult, Lilly, LA multi ani si Juliei si celorlalti bebei care se serbeaza azi!

Andrada, nu te invinovati, se poate intampla oricui, si noi am avut un eveniment neplacut zilele trecute, tre sa trecem peste rpd mai ales daca nu-i nimic grav. Tre sa ne calim ca evenimente de-astea vom mai avea. SA speram ca fara consecinte prea grave.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Inca suntem si noi pe aici, va citesc in continuu, din pacate nu mai gasesc timp sa scriu... Eva e din ce in ce mai "demanding" Azi am zis ca o iau pe campie, maraia in continuu, vrea in brate, tipa, zdrangane de jucarii, isi baga babetzica in gura, suge mainile la greu, azi dimineata am tras o sperietura zdravana, si-a scos cercelul din ureke, noroc ca nu l-a inghitit. I l-am pus la loc dar nu stiu ce sa fac sa o protejez pe viitor. Fetele cu bebelune, v-ati confruntat cu problema asta?
Intr-una vrea sa se intoarca pe burta dar inapoi nu stie sa revina si incepe sa tzipe ceva de speriat. Uneori isi lasa capul intr-o parte dar uita de la o zi la alta si asa o luam de la capat.
Alysh iti sta bine noua tunsoare. Eu am inceput sa iau Revalid, ca nu vreau sa ma tund. Parca nu imi mai cade asa tare. La mine a avut efect si inainte. Sa vedem, sa speram ca am scapat de foarfeca.
Iulia, nu vreau sa imi imaginez cum as fi reactionat daca eram in locul tau. Crize crize crize... Imi pare rau de mufitza, un pumn direct in nas soacratii de la mine!!!! Sa ne tii la curent. Hai ca fug la fata ca ioar urla, of Doamne... ce o fii cu ea??????????????

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iulia m-am ingrozit ce am citit! Daca se face un clasament al soacrelor, care e mai toanta, apoi a ta ia locul intai cu coronita! Cred ca o intrece si pe a lui Ylari in prostie. In primul rand, cum zicea si Inais, cum isi permite sa treaca peste cuvantul tau... Asta am stabilit de la inceput si cu mama mea, nu se baga in deciziile pe care le iau, bune, rele, sunt deciziile mele si gata. Pupam Mufita, si ii transimitem multa multa sanatate mititica, prin ce a trecut stomacelul ei!

Nicole sa stii ca si eu am sistat diversificarea. Mie mi-a mai zis si doctorul, insa asa, intr-o doara, el nu a zis ca musai sa incep, ci daca vreau. Si eu tot asa, ma batea si mama si socrela la cap, sa incep si sa incep, asa ca am inceput. Insa a reactionat tare urat asa ca nu i-am mai dat deloc si de atunci a redevenit copilul pe care il stiam. Deci ce sa zic, important e sa nu ne lasam influentate de nimeni, instinctul nostru de mama ne zice mai bine cand e momentul oportun. Eu am sa incep de la 6 luni, cred ca va fi ultimul copilas diversificat de varsta lui, insa asta este.

Inais multa sanatate Iasminei! Al meu la fel a facut, mucisori la greu, nici nu putea respira, insa numai ser i-am bagat si batista bebelusului. Daca nu a avut febra, nu i-am dat nici un medicament. A trecut pana la urma, inarmeaza-te cu rabdare, la bebei trece mult mai greu. La al meu ambele raceli au durat vreo 2 saptamani

Alysh superbe poze, si eu mi-am adus aminte de excursiile mele in Franta, nu stiu in ce secol o sa mai ajung si eu pe acolo! Sunteti doi frumosi, nu e de mirare ca Vladut e un simpatic!

Gabitam bafta la gasit gradinite! Eu cred ca ar trebui data o lege, o gradinita sau o scoala sa nu poata fi desfiintata, asa cu una, cu doua. Eventual daca patronul nu mai vrea sa continue sa vanda afacerea altcuiva dar gradinita sa continue. Atat de greu se obisnuiesc bietii copii cu un nou mediu, cu noi colegi si educatoare!

Miss incerc si eu un sfat, am mai auzit cazuri de probleme cu digestia care s-au rezolvat atunci cand mama a renuntat la lactate. Aici doctorii mai recomanda si asta. Incearca si tu vreo 2 zile asa, ca n-ai ce pierde, poate o fi de la asta, mai stii. Apoi daca tot asa va face, macar ai eliminat o cauza. Pupam Daviducu, sa ii treaca cat mai repede durerile de burtica! Cat despre "prietena" ta plina de sfaturi, nu mai pleca urechea la toate prostiile si mai ales la toate invidioasele! Ca sigur e roasa de invidie ca ea nu a alaptat. De ce oare Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv pana la 6 luni? Totusi sunt cele mai luminate minti acolo. Exista numai cazuri speciale cand mama are boli grave in care nu e voie sa alaptezi, in rest laptele de mama e aur curat pentru bebe. Asa imi ziceau la spital, cand veneam cu laptele "mommy's gold". Eu sunt in culmea fericirii ca de o bucata de vreme bebele meu refuza biberonul si nici nu i se face foame dupa o ora, ceea ce inseamna ca in sfarsit poate am si eu suficient laptic. Si sunt tare bucuroasa ca nu-i mai dau formula.

Simonix eu ma ingrijoram ca bebe nu se intoarce si ai avut dreptate, ieri a implinit 5 luni si azi dimineata s-a intors pentru prima data Tocmai va citeam de zor la o cafea si bebe in spatele meu pe pat, cand ma intorc il vad pe burtica incercand sa ajunga la cubul lui preferat. L-am luat si l-am pupat de o mie de ori!

Andrada si GD bine ati revenit!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput