Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Am uitat ceva: Roller, poze cu minunica asta micu`
Sa vedem si noi un bebelin mic-mic de tot alaturi de frate`so
la care-i dorim spor la inot 
Edit ca iar am uitat: ce data trec in listuta ??? Ca nu ma ajuta nivelul superior deloc azi 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
PAUL BOGDAN, bine ai venit! Sa cresti mare si sanatos! Dana, refacere usoara si sa dea Domnul sa fie cuminte, sanatos si mancacios!
'Neatza tuturor la pranz, eu am fost intr-un meeting cu seful pe teme de plecari (Roxi, duminica la pranz plec din Iasi si ajung inapoi in tara joi seara).
Nu stiu ce sa va mai zic de mine, e aceeasi situatie, vad ca domnul se eforteaza, face curat, cumpara ce ii trebuie lui Matei dar ma sfideaza in continuare, nu e zi in care sa nu-l vad cu ceva nou!
Deci nimic schimbat, continuam...
Va pup, mai vorbim!
roller025 spune:
Daria, 4 octombrie, dis de dimineatza, ca deh, omu' mik e matinal:))
Despre poze, : tre' sa le adun de prin telefoane si aparate, ca io plecai la spital, stiind ca nasc, ca o floricica. Am uitat acasa si papucii si aparatul foto (de parca as fi avut timp sau kef de sedinte foto), iar banii, nu va zic, ca nu aveam de unde sa scot la 1 noaptea...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
szivarvany spune:
Am trecut pe lista puiutul mic
Sa va traiasca, Roller !
Roberta,

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:

Felicitari Dana!

Sa cresti mare, sanatos si voinic Paul Bogdan si sa ai o viata plina de bucurii!
Roxi, supcese...:) Nu cred ca se baga la nascare naturala doctorita ta, am observat ca le e cam frica la doctori sa se gandeasca la varianta asta...(eu care ma stiam cu musca pe caciula, cu uter malformat, copilul transversal, am intrebat totusi a doua oara, poate poate
si nenea doctorul mi-a raspuns diplomat ca se poate cateodata, dar este exclus in cazul meu ![]()
Roberta, drum bun si distractie placuta prin anglia si sa gasesti gasesti acasa asa cum iti doresti atunci cand te intorci.
John pleaca maine dimineata asta la 3, evident ca azi dimineata cand s-au trezit erau amandoua ragusit si nu dau semne ca o sa le treaca repede..Asta ca sa nu ma plictisesc cat este el plecat...:)))
O seara frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Neata..primele cuvinte de dimineata pe buda..I want to be a doctor!
Cred ca i s-a tras de la dormitul sus in pat(la cererea proprie si persoanala)
Aseara il necajeam ca unde este bebe meu..vreau my baby back..la care el ..eu sint Luca! Nu mami vrea bb mic ..sta se gindeste si apoi zize "when I wll be a grown up and I will have a baby..I will give him to you..I will share with you"
Monica si cum a ramas cu ciinii???
Gata ...asteapt Hawaii??Abia astept impresii...
Roxa unde faceti engleza?Lasa mami nasterea naturala..ce te-a apucat?![]()
Dana bafta la inot! Unde mergeti?
POze nu am avut timp sa vad..am avut inot plus gatit, sintem la o dieta care mereu trebuie sa fac papa
Ioana ce-i cu voi?
Adela cum sinteti?
Felicia dar voi?
Anca unde ai disparut?
kim222 spune:
Am uitat..Roxa sa stapiniti sanatosi masina de uscat..viata o sa-ti para muuult mai frumoasa acum
..eu de 9 ani calc cam de 2 ori pe an...Abia astept sa-mi spui cum iti pare, cei din Ro vad ca se cam pling..aici sint nemaipomenite..deci nu stiu ce sa cred..spor![]()
roxanaz spune:
buna dimineata!
Oliv pai ce sa ma apuce..cred ca multe in locul meu ar face la fel.. ca doar ajunsesem la dilatatie 8 in 2 ore fara probleme... de ce sa nu incerc natural si a doua oara? daca e vreo problema... normal ca nu-s habotnica si fac ceza.. dar asa am io o dorinta ascunsa ![]()
ce sa zic de masina, sunt ff multumita de ea, alaltaieri nu am putut face decat primul ciclu de uscare cel mic si la cea mai mica temperatura, iar ieri am facut un test cu rufe amestecate, imi place. eu oricum o sa calc ptr ca purtam camasi in fiecare zi, deci 10 pe saptamana..si nu se poate altfel. dar prosoape, body-uri, lucruri de casa... sa vedem! abia astept sa o pun la lucru bine si regulat.
e generos Luca daca il imparte pe bebelus cu tine.... nu?![]()
Cristal si eu as fi exclus posibilitatea astea la tine, zau ![]()
Danule pupicei multi, abia asteptam sa vedem poze cu ariciu mic!
Robi drum bun duminica daca nu mai apuci sa intri... si sa mearga toate snur!! 
ce bine ca azi e vineri... si e si o zi frumoasa. a venit toamna aia calda la noi... e bine!
pupici tuturor!
mitzura spune:
Neata, neata!
Paul Bogdan, bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanatos si sa fii o bucurie pentru parintii tai! Dana, sa va traiasca copiii!!! 
Am citit si eu povestea cu sufletul la gura, mi-am adus aminte cum a fost la a doua mea nascare. Va doresc (celor ce se pregatesc
) sa patiti ca mine, adica dilatatie maxima cu nascut cu tot in doua ore.
Eu vinerea am zi fara ore, asa ca lucrez de acasa.
Sa va mai spun despre noi...suntem relativ ok, Tudor va purta ochelari, are o hipermetropie care nu e mare si care e oricum normala pentru varsta asta, dar ii obosesc ochii si ii lacrimeaza mai tot timpul, asa ca dr a decis sa-l ajutam cu niste ochelari. Sunt curioasa daca ii va tine. Pentru ca marketingul conteaza, eu o sa ii prezint ca fiind niste ochelari magici, cu care vede toate lucrurile invizibile, etc etc. Dar asta va functiona cateva zile la inceput, dupa care... sa vedem.
Mara e o vorbareata si jumatate, nu exagerez cand spun ca vb ca la trei ani. De exemplu o intreb unde ai fost si imi raspunde "Pai....a shot (am fost)cu buni in pac (parc) si un copil a alucat (aruncat) asa nisip pe Mala." sau "Mara, ce vrei sa mananci?", "Pai geau (vreau) celeale....aaaa, adica geau ou" Deci fraze din astea face, foarte lungi, si aproape toate incep cu "pai" ![]()
Din pacate e alergica la ceva, si nu stiu la ce, cam tot la cateva zile face niste blande mari pe ea. pana acum i-am dat doar tratament simptomatic, dar ar trebui sa ma interesez putin de teste de alergie (desi din cate stiu eu e cam devreme la varsta asta)
Roxi, sa folositi sanatosi masina...zi-mi si mie, care-i faza cu ea, nu sifoneaza hainele? Ca am inteles ca le usuca. Am mai tot citit despre voi, am vazut pozele, va pup!
Cristal, felicitari pentru kg date jos! Vezi, asta e cea mai buna cura de slabire, ritmul intens de viata, condimentat si cu niste stres.
Olivia, deci asa domnul Luca vrea sa fie doctor. V-ati scos...al meu vrea sa fie magician....
Daria, ce mai face frumoasa? Ce mai zice?
Gabi, ti-am vazut frumosii in poze. Inteleg ca Tudor e un cumintel deocamdata. Cum mai reactioneaza Stefan fata de el?
Va pup si sunt pe aici.
roxanaz spune:
Mitzu si noi va pupam intens. moama de abia astept sa vad daca si capra mica se incadreaza in tiparele cu "al doilea copil vorbeste mai repede". macar stress-ul asta de la Patrick sa nu il mai am ![]()
tu-ti dai seama ca esti modelul meu in viata la nascutul de bb2, nu??? ![]()
spor la munci azi!
ce sa zic, rufele nu sunt extra sifonate pentru ca nici nu am folosit programul ce uscare cel mai intens - sunt 3 programe: bumbac, sintetice si lana si fiecare dintre ele are trei optiuni: iron dry (pregatite pentru calcare), hanger dry (de pus pe umeras si gata) si cupboard dry (de pus direct in dulap). pe asta din urma vreau sa il aplic pentru prosoape, lenjerie intima, sosete, body-uri de bb (fara aplicatii sau desene) ca e perfect. iar cel iron dry este ff potrivit pentru camasi, le scoate asa cum trebuie pentru calcat.