Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Danule..io-ti zisei!Bine ai venit pe lume Paul..mi-ai dat ceva emotii citind..dar in final a fost bal si asta este cel mai important!
Caro..teoria ca teoria..sa evdem in practica Tata este ok..ne asteapta pt ca si el se va muta cu noi..
Vazut o singura poza..pe Cristalina..mey io scot niste pampoane..in curind devi fotomodel!..si nu se vrea o gluma

si off topic..eu sint tare speriata de criza financiara...o credeam mai localizata ..daca deschizi Tv ul la noi si mai si citesti un pic iti vine sa-ti iei familia si sa emigrezi.....pe Luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Bun venit paul Bogdan!
Dana, refacere cat mai rapida si usoara si sa-ti pastrezi tonusul vesel mereu!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Bine ai venit pe lume pui mic si scump. Dana sa-ti traiasca feciorii. Si lasa ca a fost bine pana la urma.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bun venit pe lume, paul bogdan! crestere rapida si`o viata lina si fericita alaturi de fratiorul tau! danule, felicitari, sa va bucurati de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uau! Parca presimteam eu ceva ieri cind intrebam de tine... Bine ai venit pe lume Paul Bogdan!!!! Dana, sa-ti traiasca ambii feciori si refacere usoara si rapida!

Revin ca s-a trezit Tudor si ma duc sa-i dau sa pape....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Danuleeeeeeee!!! ete cum imi strica ea prognozele . ai facut special ca sa nu te odihnesti prea mult, nu? moaamaa tot citind ma gandeam ca poate poate ai ajuns sa nasti natural... o vedeam ca un semn pentru mine . sa fie sanatosi baietii amandoi, fericiti, iubiti!!
Cristale mama ce mistoaca esti, gizzzz, 20 de kile, suuper!!!
Oliv, asa, asa "Ivvvaaaaa"
Robi, cand pleci la London, maine? cum esti azi?
sunt bucuroasa ca ieri mi-a venit masina de spalat cea noua, cu uscator.. am stat pana la 11 sa ne uitam la ea ca la televizor
gata, ma car la trebi.
o zi super frumoasa sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, a papat si gingureste in pat....

Cristalule - ai devenit noul meu model in viata!!!! Arati super, bravo pentru kilogramele pierdute! Vreau si eu sa scap de vreo 10 dar tare greu imi este, zau...Si zici ca primarul te-a consolat cu cainii vagabonzi...deci tot vorbe...ca altceva nu cred ca se poate obtine de la alesii astia ai nostrii...

Carmen - pe mine m-ai convins, eu te votez, aici sau in America, unde vrei tu!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller, sa-ti traiasca juniorul, felicitari, PAUL-BOGDAN, bine ai venit ! Sa aveti parte toti de tot binele din lume !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, va multumesc pentru urari.
Paul e cuminte, mananca si doarme fara sa fac vreun efort de program, omu' mic e deja riguros cu regimul lui de viata Si mananca, tata, zici ca a facut foamea 9 luni de zile... Si apoi, bineinteles ca n-are lok in stomacel si imi arata ce a mancat... Aseara ma uitam la el cu ce disperare sugea si-mi aminteam de povestile Cristalinei, cu jeturile si frecarile de covoare...
Vorba sotului: e cam cuminte, in comparatie cu tornada aia mare.
Mey, ma uit la Vic acu' si-mi dau seama ca e mare, e urias in comparatie cu Paul. Si-mi dau seama ca, pana sa vina asta micu', l-am tot considerat mic pe Vic... si e ditamai baietoiu si eu inca il tratez ca pe un copil mic

Roxana, vrei nastere naturala? io am cam abandonat subiectul dupa durerile pe care le-am avut. Nu neaparat de contractii, ca deh, alea sunt, dar taietura de la cezariana veche si-a facut simtita prezenta toata sarcina, iar in travaliu simteam ca cineva mi-a pus o sfoara si ma taie cu ea. Altfel, cred ca as fi indurat pana la capat. Dar refacerea dupa cezariana e muuult mai usoara decat prima data.

Eu cam atat pe ziua de azi, ma'c sa mai prind cate un moment de liniste. Azi incepe Vicu primele ore de innot si am niste emotii: i-o place, nu i-o place, a devenit extrem de selectiv in ultima vreme....

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui roller025
Roxana, vrei nastere naturala? io am cam abandonat subiectul dupa durerile pe care le-am avut.

mdea, as cam vrea.. deocamdata nu stim sutura de la cezariana. om vedea ce o mai fi later. si daca o conving pe doctorita .
pupicei mancaciosului cuminte, dea Domnu sa fie tot asa!!!

Mergi la inceput