Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

daria, ca drequ, nici macar vocea dogita n`o mai am;))

asta de fapt e un lucru bun ptr unii, nu? (nu daaaa!! )

Robi eu tin pumnii mult de tot sa fie asa cum e mai bine, indiferent pe care cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,

M-am '"evaluat" azi...:), am fost la minister la evaluat proiecte si maine tot pe acolo o sa ma plimb, dar m-am fofilat la sedinta in plen pen'ca ma doare creierul de atata gandit...:)

Multumesc de aprecieri, mai am de dat jos cateva kilograme dar in principiu de la revelion si pana azi am dat vreo 20 de kilograme, nu e rau...
Cam asa eram atunci
http://family.webshots.com/photo/2678514610101722968iUruuo
Si cam asa's acum
http://good-times.webshots.com/photo/2763159680101722968LbLmFN

Gabi, fusei la primar in audienta...m-am dus bou si m-am intors vaca ...scuzati limbajul colorat dar cam asta s-a intamplat.
In principiu intrevederea a decurs intr-un mod amiabil, am cazut de acord ca "asa nu se mai poate" stam cu focarul de infectii langa noi...bla-bla...dar..."nu pot sa fac nimic, am mainile legate, este o problema nationala...." si tot asa, de mai aveam putin si-i plangeam bietului primar de mila . Am decis ca e cazul sa ma duc iar peste 2 saptamna...daca tot ne-am impreietenit...

Roberta, imi pare rau ca esti suparata, sper ca totul sa fie bine pana te intorci din Anglia...si distractie placuta acolo

S-au trezit, ma intorc sa vad poze si sa citesc...daca ma lasa...:)
O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu dau bre ca`s pasnica cu gravidantele;))
ia uitati`va aci http://www.tsgnet.com/pres.php?id=46832&altf=Dbsnfo1&altl=Qbtbsjdb ;;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen si Nora, mi se urca la cap atatea complimente si poate ma duc acasa si fac urat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

arde`i la tzurloaie

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Carmen si Nora, mi se urca la cap atatea complimente si poate ma duc acasa si fac urat

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

papadie e in general ok dar dupa un wk la bruxelles s-a ales si ea si sofia cu o viroza urata si acum zac amundoua.
Catrina a ratat viroza asa ca ii da in continuare cu gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
mey vad ca topicul de azi este ..relatia cu cel de linga...pt ca sitnem pe un forum eu nu pot sa spun exact ceea ce as vrea sa spun pt a nu fi interpretat...Robi stiu ca nu este prima data..si stii ca eu am fost una care am spus...FUGI...asa sint eu..nu pot trai in compromis iar dialogul are si el o limita...iar unele naravuri nus e pot schimba..niciodata din pacate...iar chestia stau pe copil...nu sint de acord. Asa ca as propune o despartire fara acte..dar despartire sa fie (nu in aceeasi casa)! Numai asa va puteti clarifica sentimentele..daca ele mai exista si domina inca relatia voastra...Iar asta cu invidia unui sot pe cariera celulilat .nu o inteleg deloc! Ce as vrea eu ca Sorin sa fie cel mai tare si eu sa stau acasa sa ma ocup numai de ceea ce-mi place!Robi fi barbata!

Felicia uitasem..stiam eu! Despre alergie...exact asa cum spui tu avea varul meu de cite ori aparea in zona Rucarului...in primele ore se umple de "bubele" de care spui si tu. ..si care treceau doar la plecarea din zona. Nu s-a putut stabili daca este la aer..apa..sau altceva din zona. Au trecut definitiv la pubertate!

Andrea ma bucur ca Stefi este dezghetata! Luca va merge la gradi cit de curind vom gasi un loc...desi fiind martie greu de presupus ca vom avea unde (dar o sa mearga la program redus). De casa ne-am apucat de acum cit priveste autorizatiile..si de construit imediat ce ajungem In 5 luni vrem sa fie gata..La 1 mai incepem munca in spital..

Roxa sa-mi dai de lucru? Mami la cite o sa am pe cap..m-ar mira sa mai pot face si altceva...Ivaaaa:)))

Poze nu am vazut ..de acasa sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioano, cum sinteti? Trecurati cu bine peste boala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara.
Am promis ca dau cu subsemnatul in fiecare zi, dar cineva, a prezis ca doo zile sunt suficiente pentru nascare (Olivia, te-a numit Nicole cumva inlocuitoare de mama Omida?)
Asa ca, iata faptele: vineri seara, pe la 6 m-a luat o durere de spate de zile mari. Alarma n-a functionat, pentru ca toata ziua am umblat si am stat in masina, asa ca mi s-a parut normal. Am dedus ca o noapte la orizontala va fi benefica oaselor ostenite si muschilor solicitati. Si am luat un no-spa sa ma ajute la liniste. La 8 seara mi-a decolat barbatul spre Tg Jiu si la 9 mi-a ajuns inlocuitoul de ajutor, socrul, pentru caz de urgenta, daca se intampla ceva peste w/e sa aiba cine ma duce la spital. Am culcat plodul cel mare, m-am intins in pat zapand printre "minunatiile" de la tv. Nasol e ca no-spa nu si-a facut efectul. Nasol e ca durerile de spate s-au intins spre burta si plodu' nu sta o clipa locului, se intinde continuu si apasa, de zici ca acu iese. Ca urmare fac carare pana la wc din 5 in 5 minute. Si la un moment dat ma trasneste: io nu cred ca apuc dimineatza acasa. Imi informez socrul ca nu prea ma simt ok si ca sper sa rezist pana dimineatza... In continuare fac drumuri dormitor - baie, imi mai pun niste haine, ca parca imi e frig... Pe la 12 noaptea, surprise-surpise, secretiile mele obisnuite (o candida neobosita toata sarcina, care de 2 zile era de nuanta incert maronie - cica inca se mai curata dopul...) devenisera rosii. Moment in care m-a apucat filozofia - io vorbisem cu doc peste zi si-i spusesem situatia cu secretii colorata si zise ca e ok, si zise ca pot sa-l sun in w/e, da' 12 noaptea se pune? Zic, ca deh, merita sa incerc, pana la urma 'oi naste cu cineva... Sun, raspunde, el soptit, io normal, ii povestesc situatia si, normal, ma expediaza la spital, cu indicatii sa-l sun cand ajung si am un diagnostic. Multumesc, sun cumnata, transmit ordin de incorporare urgent, anunt socrul ca e cazul sa plecam si termin de facut bagajul (deh, incepusem peste zi...). Contractii dese, la 5 minute, dureroase si lungi. Printre ele ma echipez, imi iau actele, dosarul medical si le trantesc in plasa cu celule stem. Vine cumnata, las socrul cu Victor si plec.
La spital la 1 noaptea ziceai ca e demonstratie de strada. Noroc ca n-am putut vedea luna, cred ca era noapte de vampiri... Ma inscriu pe lista de urgente, intru la sala, ma consulta si verdict: dilatatie 8, copil angajat, uter cicatriceal... cum nastem????? Sunam medic - raspuns de bal (ca la spital eram deja) - nu poate ajunge in timp util pentru operatie la dilatatia asta si cu antecedentele mele, sa sunam o doctorita din garda sa vina in locul lui. Sunam - raspuns de nota 10 la doctorita respectiva: are altceva acum nu poate veni, daca e deja 8 si sunt 4 ani de la cezariana de ce sa nu nasc natural? Doctorita de la garda, tinerica, rezidenta, cam alba la fata, cam panicata pentru gustul meu, se executa si ma duce pe sectie la nasteri normale . Intru pe monitorizare fetala, mai vine o doctorita, tot tinerica, dar parca nu asa de speriata. Ma consulta si pune alt verdict: doar 6-7 dilatatie, dar e o ceva azcolo care ar sta in calea nasterii naturale. Intre timp eu ma distram urmarind cum scad bataile inimii lui bebe la fiecare contractie si cum revin la normal intre contractii. Care contractii erau la 2 minute... Nasooool... Mai apare un medic - suspectez ca e medicul de garda - parca putin cam adormit, ma consulta si da acelasi verdict: 6-7 cm, avem timp de sala, intram in cezariana...
Intre timp in familie s-a dat alarma: cumnata pe sot, sotul pe nasa - obstetrician de fel - nasa ma suna sa-mi ceara explicatii medicale si sa ia legatura cu unul din medicii care erau pe langa mine, sa vada daca poate veni si ea sa ma ajute / asiste (refuz categoric).
Ma simteam floricica, relaxata macar ca intru pe cezariana (ma ingrozeau fluctuatiile de ritm cardiac a lui fi'miu), ma deplasez usor spre sala, dau frumos buna seara, ma opresc in mijlocul salii de spalat in plina contractie, respir, plec mai depare, ma urc pe masa, primesc indicatii de respirat si astept. Oare ce astept? ca toti sunt infofoliti in toalele alea verzi si extraterestre, aparatele bipaie, perfuziile sunt puse - ce ma enerveaza branula asta...- doctorul ala mai in varsta e in sala, da' nu intolit de operatie, relaxat imi da indicatii de respiratie... Si apare asteptatul... anestezistul, fugit de la alta operatie... Ma rahi, imi explica ce si cum, ma intind pe masa si incepe circoteca. La 2.45 domnul Paul Bogdan a chirait prima data, apoi a urlat de suparare (de parca l-am obligat io sa iasa), l-am pupat, am mai asteptat o ora jumate sa ma croseteze la lok, am aflat totii pasii operatiei (bre, io nu mai vreau rahi in viatza mea) si la 4 - deh, ceasul din sala era in okii mei - am plecat spre post-operator. Restul e doar o poveste de amor talamb cu fi'miu, copia fidela a lu frate'su.
Deci, daca nu e nunta e cu siguranta bal!

De ieri suntem acasa, dragoste mare intre Victor si Paul, lupta lui Victor cu mine pentru atentie si tona de alintare pe care nu pot s-o indur si de neascultare care ma suprasolicita. Paul e cuminte, mancacios si somnoros, sper sa-l tina asa naravul.

In concluzie, Olivia, da, erau bune pampoanele alea. Roxane, scuze, da' agenda cu numarul tau de telefon a ramas la domitzil, ca n-am avut inspiratia sa-l bag in memoria telefonului... POzele tre' sa le adun de prin diverse telefoane si camere, sper sa reusesc in urmatoarele zile... si sper sa pot intra mai des, numa sa-mi mai revin cu mintile acasa

Va pupu dulce, io si flacaii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Bun venit pe lume PAUL BOGDAN!
Sa-ti dea Domnul sanatate, noroc si o viata lipsita de griji!

Dana felicitari si refacere usoara. Sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei.

Roxi pai de ce sa ma supar ?! Intreadevar, pozele au fost facute in Bulgaria, la unul din studiourile ambulante de pe litoral...

Olivia, asa deci, ati aranjat aproape totul... Bravo, va urez sa fie totul asa cum vreti voi ... Ce mai face tatal tau?

Mergi la inceput