Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
pako spune:
buna dimineata
Roberta, m-a intristat mesajul tau, nu stiu ce sa zic...comunicarea e cea mai buna rezolvare...te imbratisez.
Olivia, o ducem bune...acum ma framanra alergia Andreei...asa mi-e urat de drumurile la Bucuresti, prin spitale....scapam de o problema, vine alta...
Amironeanu, multumesc de intrebare...sa stii ca acum am o perioada chiar foarte bine...Andreea e la gradinita pana la 18.30...Liviu a crescut, pot comunica cu el, cand mai sunt probleme de lasat copiii am unde sa-i las...e ok.
Leeloo,vazut pozele....ma, Tudor e o dulceata in pozele cu clama in par...pupici la amandoi.
Vazut si sapcuta Giuliei...asa ceva vreu sa-i iau si eu Andreei..sa vad ce nimeresc ca la Andreea orice as pune pe capul ei parca sta ca un castron
Monica, Pitestiul e plin de caini...eu am zic ca, ca aici nu mai e niciunde...caini si trotoare ocupate de masini parcate...URASC!!!
roxanaz spune:
Robi imi pare tare rau sa aud asa ceva. faza cu scosul banilor TAI de pe card m-ar fi aruncat si pe mine peste zid, recunosc. oricum cred ca te-ai asigurat ca a fost ultima oara cand a facut asta, nu? iar despre nevorbitul... chit ca eu mor de suparare l-as lasa sa fiarba in suc propriu si nu as scoate nici o vorba. este extrem de suparator si de umilitor...dar trebuie sa si realizeze ca a depasit limita. poate plecatul tau intervine intr-un moment bun.... si distanta o sa limpezeasca putin lucrurile.
Gabitz, Daria, ma duc sa ma uit pe poze ![]()
Felicia sper sa se rezolve problema alergiei.. cred ca te framanta!
Andreea m, saru mana de intrebare, is bine. Pat... spune felurite idei, ca de exemplu vrea sa o gadile pe surioara, ii zice Eva in engleza ca roboticii din Wall E.. din astea. in principiu acum e ok, eu.. ma pregatesc ptr iuresul din ianuarie ![]()
kro spune:
Daria
... Frumoasa palariuta, ii sta bine Giuliei cu ea ... Si pe mine ma apuca iarna cheful de tricotat, dar deosebirea e ca foarte rar reusesc sa finalizez ceva, de obicei raman neterminate ...
Robi
Nora, bine ai revenit .... V-am vazut in poze, sunteti frumosi cu toti ... Cum au spus si fetele, tu arati bestial si se vede ca fata ta e foarte mandra ca te are ca mama ...
Gabi pupici celor doi feti-frumosi ... Ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta ...
Andreea, tu de ce esti suparata? Philip e mai bine ?
Andrea
multumesc pt. complimente ... Da, ai dreptate, Alessia evolueaza mult datorita Feliciei, e un mare avantaj ca are o sora mai mare ... Pur si simplu nu suporta sa nu vina si ea sa vada despre ce e vorba cand face Feli ceva sau cand spune ceva nou legat de scoala ... Si are o memorie de invidiat, parca are in capusorul ei o banda care inregistreaza tot ... si bune si rele ![]()
Si daca mai aveti azi chef de poze - putine din partea mea, sa vedeti distractia favorita a mandrelor in concediu - sa pozeze
:
http://good-times.webshots.com/photo/2736317610044250153cqIGKi
pako spune:
Kro, am ramas cu gura cascata ....sunt dementiale pozele....Felicia are o atitudine foarte potrivita...
.... de unde sunt costumele? unde le-ati facut?
leeloo2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kro Si daca mai aveti azi chef de poze - putine din partea mea, sa vedeti distractia favorita a mandrelor in concediu - sa pozeze :http://good-times.webshots.com/photo/2736317610044250153cqIGKi |
Sunt superbe pozele, le-ati facut in Bulgaria? Am o prietena care si-a facut asa poze, la un studio de pe litoralul bulgaresc...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Gabitza, daria, vazut pozele.
Gabitz voi ati fost la Likya World sau gresesc eu hotelul? oricum sunt de acord cu tine, e cea mai frumoasa zona a Turciei ![]()
Daria moama ce artista esti.. brava, foarte frumoase tricotelnitele! 
zic io pana vine Caro, da, pozele sunt facute in Bulgaria. Caro nu te supara pe mine pls 
szivarvany spune:
Deci sa clarific: doar sapca e facuta de ine, restul sunt la comanda de la o mamica DC
Cine vrea, sa mi scrie pm sa i dau ID -ul ei, face lucruri superbe, ai de unde alege modele 
Leeloo, Kro,
ce copii frumosi !!! 
Pako, deci ma supar, deci nu mai vb cu tine, deci daca mai zici ceva urat de printesa ta, expresia asta ai mai folosit-o cand i-am pus cerceii, o retin ca am vrut sa scot bota aia din iconite 
Na, am zis
Amironeanu, pupici vorbaretei 

Oare ce fac bolnaviorii ?! ... Mamici, treceti la raport.
Carmen, tu cum esti azi ???
Ziceti ceva de PAPADII, ca degeaba dau buzzzzz pe mess :(
Io am fo` in pauza de masa, vad ca sefii si ei sunt plecati acum, macar de-ar sta toata ziua ![]()

Vreau io multe ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Roxana, nu, hotelul se numea Hillside Beach - era cumva in afara statiunii de fapt - urcai un "deal" si il coborai, iar hotelul era in golful respectiv. Oricum mi-a placut mult de tot!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Daria
, nu am zambit ci am ras de-a binelea... In birou suntem 20 de persoane dintre care doar 3 masculi, unul e seful, luat pe de tot, unul are 130 kg si celalalt 45, asa ca nu ma pot gandi decat la piscina si masaj! Tare oricum "cugetarea" Saru' mana!
ROXI, ai pus punctul pe i. Deci mor pentru ca nu vorbesc dar ma tin tare si astept plecarea ca pe nu stiu ce, sa vad cum reactioneaza... Nu il sun nici sa aflu ce face Matei, am spioni care sa ma informeze
si vreau sa vad daca ma suna sa vada ce fac...
Ce ciuda mi-e ca nu pot sa vad pozele voastre!
carmenp spune:
caro, uauuuu, n-am cuvinte
vazut giulika, vazut stefanutz&tudor
gabi (roberta), imi pare rau, ma`ncearca sentimente contradictorii asa ca mai bine tac; nu stiu ce sfat sa-ti dau decit dialogul desi stiu ca l-ati avut in mai multe rinduri... mey, voi stiti ce frumoasa este (si) in realitate? 
daria, ca drequ, nici macar vocea dogita n`o mai am;))