Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Mitzule - pai ce sa-ti spun, acum se impaca foarte bine spun eu. Inca mai e gelos, dar nu la modul sa-l dea la o parte pe tudor - pur si simplu vrea si el in brate sau sa fie dragalit, exact atunci cind facem asta cu Tudor. Astept sa mai creasca Tudor sai sa vad cum evolueaza relatia dintre ei - deocamdata Tudor il urmareste cu o0chisorii peste tot pe Stefan, cind e el pe aproape, noi nu mai existam...
Roxana - inteleg ca ti-au luat masina cu uscator? Sau uscator separat?
Kim - e super tare Luca!

Revin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004
Roxana - inteleg ca ti-au luat masina cu uscator? Sau uscator separat?

masina cu uscator, da. www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat_rufe/Masini_de_spalat_cu_uscator/Hotpoint_Ariston/Masina_de_spalat_cu_usc_Hotpoint_Ariston_ARMXXD129" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

nu scriu

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

treaba ta

na, acu scrii: 3 ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Raportez pe scurt ca stem bine Giulia la serviciul ei cu toanele ei de printzesa, io ma bucur ca e we in sfarsit !
Mitzu, ce ma bucur, dar ashe, cu invidie sa fie clar, ca Mara e vorbareata ! Oare cum o fi sa vorbeasca un copil fara sa fie intrebat, si tras de limba, si etc etc doar sa zica ceva ... inafara de da, nu :-)
Mitzu, cum se manifesta la Mara alergia ?
Giulia nu zice nimic, dar eu o tot intreb si insist ... la care imi raspunde normal in doi peri de genul: "si ce ora ai avut azi la gradiii ? ..." "gimnastica" ... si aflu ca de fapt a avut engleza ... na, ata ete ...

Carmen, poi nu scrii ca n-ai voce, ha ?

Kim, super tare e Luca !!! Stie omu` ce vrea !

Ioanaooo, cum steti ?! ...

Restu` de mamici ... treceti la rapoarte

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, se manifesta prin faptul ca ii tot ies blande pe corp. azi de dimineata s-a trezit cu patru astfel de blande (ca nu stiu cum sa le zic altfel), 3 pe manute si una pe frunte. O mananca rau de tot, ea se scarpina si se fac imense. Alte simptome nu are.

De vorbit ce sa zic, nu e foarte bine nici asa, ca turuie intr/una. Si cand se apuca amandoi sa ma toace la cap (pentru ca amandoi tin sa vorbeasca numai cu mine si deodata), ma rog de ei sa mai taca din gura. Da nu ma asculta bineinteles...

Roxi, atunci sa faci bine sa urmezi modelul! Am priceput cum e cu masina.

Gabi, sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine. Si Mara e numai dupa Tudor si face tot ce face si el. Si il iubeste foarte mult. da si el pe ea. Ai nostri au ajuns in faza conversatiile, ii gasim povestind si punand tara la cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, si Giuliei ii apar din cand in cand, noi le zicem "indieni" adik niste bube mari, rozalii, in relief, le scarpina cand o apuca in toti dracii, si le dam cu mixtura mentolata, in rest Claritine avem de obicei pe stoc; ii trec pe a treia zi fara urme. Nici eu nu stiu de la ce, efectif nu reusesc sa aflu o cauza, o mancare, o porcarie ce i le face, oricat am incercat sa mi amintesc ce manca "mai altfel" inainte sa i iasa.
Mey, sa mai pui poze cu frumosii vorbareti !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

auz da voi nu vedeti bine? sau tre sa scriu muuuuuuuuuuult mai mare:
capitolul 3 ??????

Mergi la inceput