Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Kro, Olivia, Daria si toate cele care m-ati ajutat, cu un link sau cu un sfat multumesc mult de tot. Am rezolvat intr-un fel, dar inca odata multumesc pentru link-uri pentru ca sunt tare educative. Voiam caiete de tip I, ca sa poata sa exerseze pe ele Adeluta.
Olivia ianuarie sau februarie ? mama ce grabiti sunteti. Ti-a trecut tusea…ca a mea inca nu de tot, mai recidiveaza din cand in cand, nu foarte urat, dar totusi.
Mai ce aiureala…avertizare ca faci reclama la un site educativ. Hmmm, nu-mi miroase a bine.
Mai , mai, mai cate samburic roz bombon pe aici. Fundite si codite…pupam burticoasele cu fundite ,si pe cele fara.
Si mai pupam si bolnaviorii ca vad ca sunt cativa.
Ma intorc la proiectul meu...sau mai bine in pat ca e aproape 1 noaptea si maine la 7 am iesit pe usa.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI IONUT,SA CRESTI MARE,SANATOS SI NOROCOS!Carmencita sa-ti traiasca cavalerul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata....imi beau cafeaua....in 34 de ani ai mei nu am baut cafea, acum de 2 saptamani nu pot fara....in vara am mai baut icecafe cu lapte rece iar de cand a dat frigu' nu mai merge ca inghet si atunci a trebuit sa schimb in ceva cald ...si uite asa ma dau mare cafengioaica

Olivia, mici cu must....meseriasa combinatia ....esti bine?
Marcela, pupam printesa...poza cu burtica e suuuuper, de revista.
Polux...pupici

I-am luat Andreei un set de rigle decupate cu tot felul de modele , litere, cifre...de 2 zile sta ocupata numai cu ele....m-am scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Noi am avut o dimineata ... romantica, cu lumanari si alea-alea fara curent Dar am fost tare operative !
Polux, vrei sa-ti scanez file din caietele alea ? Te ajuta ? Despre caietul special ... e varza, intre timp donsoara Giulik a mesterit
Marina
Si la noi e mare bai ce chiloti, ce ciorapi, maieu, bluza, geaca, sapca, incaltari

Sanatate muuulta tuturor bolnaviorilor !

Vrabiuta, superba Lia si burtica

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, IONUT! CARMEN, sa iti traiasca copiii, sa te bucuri de ei!

Eu sunt intr-o pasa tare proasta, sper sa imi revin pana duminica cand zbor planat spre sefii cei mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI IONUT!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!
Carmen sa-ti traiasca feciorul si sa-ti aduca numai bucurii!

Marcela, Lia e superba - ca de obicei ... Nu am retinut ... bb2 e baiat sau fata? Pupici si sarcina usoara ...

Liliana

Stie cineva ceva de Dana sau de Lia cu Danut?

Robi hai mobilizeaza-te, nu e momentul de pase proaste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

IONUT
Sa ti traiasca feciorul , Carmen si junioara

Roberta, , poi fa ceva sa iesi din pasa asta, pe mine ma ajuta mereu sa-i cumpar mandrei ceva

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Carmen sa-ti traiasca ficiorul si sa fie mare sanatos si plin de noroc!

Rox sarumna....o intrebare nu strica...cica miercuri baga casti la black beauty da cine stie? Pana una alta nu reusesc sa fac rost deloc de casca sau toca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Ionut!
Carmen, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

Io's in viteza, ca vad ca numai asa functionez de ceva timp...:)
(Cam asa dadui jos multe kile, ca pe bicicleta nu m-am urcat si nici nu cred ca o voi face in viitorul apropiat...nu-mi place...:))

Pako, eu am fost cafegioaica inraita dar cand m-am lasat de fumat m-am lasat si de cafele multe, insa obisnuiam sa beau cate una mica dimineata, sa ma trezesc. De ceva timp ma doare imina ...nenea doctorul cand l-am intrebat mi-a zis sa dorm ..."alta varianta nu aveti ca deocamdata asta cu somnul iese din discutie" si mi-a sugerat sa las cafelele si bauturile cu cofeina pana o sa ma apuc sa dorm......Asa ca mai nou ma tratez cu ciocolata calda...mmm, e bun!
La plic, simplu si eficient...:)
Roxi, la inceput nici noi nu prea ne omoram dupa roz. Nu pot spune ca ne dam in vant nici acum, ca toata lumea le zice pe strada ca sunt baietei...dar dupa un timp te obisnuiesti .
Daria, frumos la voi, romantism, lumanarele...hehehe
Ioana, sanatate multa!
Liliana, eu cand au ca Adeluta scrie deja ma apuca amocul...:)))
Marina, dada, si la noi trebe sa fie chilotii asortati si musai cu printese...:)))

Ieri ne-am vaccinat de gripa...(n-am avut sange in mine sa-i fac tura asta si Havrixul Oanei, il fac la doza a doua de Vaxigrip...) Aproape toata familia cu bonele aferente, ca John s-a fofilat si a zis ca el nu vrea sa plece in Honolulu bolnav, daca are efecte secundare!?...:)))
Fetele s-au comportat neasteptat de bine, eu ma pregatisem nervos pentru un mare show.... Dupa ce i-a facut injectie Maria se invartea pe acolo si intreba cand ii da doctorul vaccinul...:))), dupa care s-a cautat toata seara la mana sa se mai uite un pic la el...hehehe
In schimb nenea doctorul ne-a zis sa nu o scoatem pe Maria din casa 2-3 zile pentru ca tuseste rau si haraie (ceea ce noi nu am prea luat in seama de cand a inceput gradinita, parinti denaturati ce suntem!!) asa ca o sa avem spectacol acasa ...de cate ori stau amandoua dimineata ies scantei...:)))
Ma indoiesc ca o sa-i treaca netratata in 2-3 zile, ca nu ne-a dat nimic, sper sa ma insel.
Barosana si-a mai revenit, ieri a fost prima zi fara vomitaturi, a mancat okay, eu radiez...:)))...ce putin ii trebuie omului ca sa fie fericit
Vorbeste putin dar cu directie, am nostalgii cu aceeasi perioada la Maria, care tinea speech-uri de juma de ora in chineza...
Asta mica le zice direct pe romaneste "apa, e sete!" "veau 'ate!" ..."patz, 'ushineee!"..a trecut direct la propozitii. Mai nou are una tare "uau, e suupeeel!" asta e de la Maria citire...
Dar e simpatica foc asa cum vorbeste ea peltic si subtire...:)))

Gata ca ma duc in audienta la primar (John zice sa stau in banca mea ca o sa ma trezesc cu cauciucurile de la masina taiate ). Vreau sa il intreb ce are de gand sa faca cu cainii, ca sunt multe turme de caini, cu pielea jupuita de raie, bolnavi vai mama lor, care te sfasie daca iesi din casa in afara orelor de program (8-20).
Parca vad ca ma intorc cum am plecat, dar macar stiu ca am incercat...
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza...a-nviat babutza!

Va multumesc din suflet pentru urari,sa fiti si voi sanatoase si iubite si implinite si pline de noroc,alaturi de cei iubiti!!

Si daca tot a primit un shut in funduletul meu 'apetisant' si maretz ,sa trec la treaba si sa scriu, vreau sa felicit viitoarele mamici si sa le doresc sarcina usoara si copii sanatosi!!

Am pierdut sa felicit si o groaza de sarbatoriti,mici si mari...deci sa fie toti happy si plini de noroace!!

Deci cu intarziere dau si eu de beut si de mancat...ce va doreste inimioara!!!Ca sambata m-am nuntit. Intr-un fel a fost bine,decat sa dau in depresie,mai bine m-am zbantuit la nunta pana am facut febra musculara,de apoi ma miscam in reluare.Apoi si duminica si luni,musafiri.Azi sunt la treaba si nauca!

Si daca tot e sa scriu letopisetul fameliei...de cateva luni parca sunt pe roata de tren...am fost in concediu,ziua lui Rares am prins-o la mare...apoi zile de nastere...nunti,botezuri...inceput de scoala si de gradinita...de toate,sa-mi ajunga.Si sa nu ignoram marea lene de a scrie,prinsa intre evenimente,care se marea cu fiecare zi ce treceaV-am citit zilnic si m-am bucurat pt fiecare eveniment fericit intamplat voua si mi-a parut rau pt fiecare necaz!

Rares....creste...e o figura...e un iubaret ca ma-sa si zilnic in face declaratii,acasa,in parc,in magazine: "Te iubesc mami,mult de tot!"...deci io-s prelinsa,va dati seama
Intr-o discutie adanca ...ca de la mama la fiu,stand pe buda si filozofand probleme majore,imi declara ca el va sta cu nevasta si copii in casa cu mine Neeeeeee....i-am zis ca nu ma prinde,nu vreau sa ma jupoaie nora...cu toate ca atunci se va razgandi si traiesc cu speranta ca nu ma vad la azil
In plus m-a informat ca ar trebui sa mai cresc cu un cap,sa il ajung pe tati...ehhh...nici asta nu se poate,ca pubertatea a trecut de mult...(hmmmm...iar mi-am amintit de cei 20 de anisori pe care i-am facut)

Si daca tot azi am revenit la serviciu,trebuie sa intru intr-o sedinta,ca sa nu mai plutesc io cu muzica de la nunta in cap

Deci revin...sigur...si va las niste poze:
din concediu

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/August2008/

Si mai recente:

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Octombrie2008/

Poze de la nunta inca nu am,dar m-a pus fata sa ma pozez la coltul cu poze din casa,ca cica sa-mi aduc aminte de ziua de la 20 de ani (fara sarbatori)

Pasariq....sa-ti traiasca feciorul...La multi ani frumosi si plini de lucruri bune!!...maine-poimaine te vad la "Nora pentru mama" ...ar trebui sa incepi cursurile de soacra

Am fugit la sedinta,ca deja mi-au facut invitatie speciala

Mergi la inceput