Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, la multi ani pentru Ionut, sa fie sanatos, voios, fericit, iubit!!
Nora welcome back!
Cristal imi pare bine ca sunteti mai ok... sper sa ii treaca haraiala Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Noricicointra mama in politica,ca o faci praf pe Elena Udrea,ma inspirai din poza asta http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Octombrie2008/?action=view¤t=Picture061.jpg
ziceti si voi,n-am dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dada, sunt pentru!
Norica, e pacat ca ai ratat administrativele, ca ai fi aratat la fix cu esarfa tricolora, dar poate te bagi acusica in noiembrie la parlamentare...:)...P'onoarea mea ca-mi fca mutatie la Ieshi si viu sa te votez!

Oricum aratati tare bine, cu sau fara "catindatura" ...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumesc, multumeesc, pentru tuata lumea gravida si mai putin gravida , sa ne traiasca, sa ne fericeasca
mey, io racesc fuarte rar si speram sa ma tina mai mult sa poci sta si io p`acasa fro zi sau doo acolo ;)) da` azi in afara de vocea dogita nu mai am nici pe drequ, asa ca de dimi umblu cu bombonele si tortulete
a, de dimineata avuram concert cu ilinca pe motiv ca vrea sa fie si ziua ei azi, da` numa` a ei, prin urmare n`o vrut sa`i faca urarile lu` frate`su;)) poate revine la ginduri mai bune pina diseara
is restanta la ultimele lincurile cu poze, mai acus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si`n plus craciun fericit, paste feeric;)) io n`am nevoie de cursuri bre ca p`astea le am in singe:d

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Neatza...a-nviat babutza!
Si daca tot a primit un shut in funduletul meu 'apetisant' si maretz ,sa trec la treaba si sa scriu, vreau sa felicit viitoarele mamici si sa le doresc sarcina usoara si copii sanatosi!!

Pasariq....sa-ti traiasca feciorul...La multi ani frumosi si plini de lucruri bune!!...maine-poimaine te vad la "Nora pentru mama" ...ar trebui sa incepi cursurile de soacra

Am fugit la sedinta,ca deja mi-au facut invitatie speciala

Nora

------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut pozele , Nora, steti mumosi-mumoase
Carmen, super tare Ilinca
Cristalina, deci va distrati mai usurel, ce surpriza ti-au facut fetele cuminti la vaccin
Ioana,

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nora, welcome, super esti si rares a crescuuuut!
carmen, la multi ani lui ionu', sanatate si noroc. hahaha, am ras cand ai zis ca ai fi vrut sa fii bolnava si azi, chiar esti funny.
rob, pup sa treaca supararea, si eu is in butoi...da' ma bat pe spate singurica.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Ioano,mama...ca sa o fac praf pe Udrea,trebuie sa ma fac blonda,pacatele mele...ca marinerului ii plac blondele si tare mi-e ca ii va creste parul de nervi daca ma are pe mine consilierIn alta ordine de idei...ce mai zice don'soara?astept perla zilnica

cristalule,daca e sa vii la Ieshi,p'onorea mea ca ma bag,dar cu o conditie : imi dai bubulinele in campanie,ca fac ele un lobby de se duce vestea.Iar daca ma supara concurenta...pac! o vomitatura in frezaOricum...sunt bestiale amandoua
Apropo de aratat bine...avand pe retina imaginea ta de gravida,cand te-am vazut in poze la mare,mi-a picat fatza...moamaaa ce bine arati...io nu stiu cum te lasa John sa umbli asa sloboda prin Europa...hmmm...

Daria...bestiala Giulik cum fluiera...de la fructe...looool...e bine de retinut.Iar cu surioara...are dreptate fata...macar sa incerciApropo....hmmm...ce ai mai facut cu procesul?Te-ai hotarat sau nu (acum ma injura ca am starnit subiect delicat) Urechea e mai bine?Io am ajuns la o concluzie...ca domnu' pretendent te face bine cu toate,numai sa te hotarasti odata sa dai drumul 'microbului'

Roxa,vb Oliviei,aproape ca nici nu se cunoaste ca esti gravida...nu e frumos din partea ta sa arati asa ...io eram cat Casa poporului de ziceai ca trece titaniculSi daca iese cu fundite si are ochii superbi ai lui Pat...trebuie sa ia Mugur pushcoci...e clar!Si cu rozul...io-s de partea ta...nu imi displace rozul,dar vad fetele de sus pana jos in roz si fiecare haina de alta nuanta de roz ,plus paiete si dantele...a devenit uniforma.Io-s cu rosu,portocaliu,galben,bleu...chiar si la baieti

Gabitz...sa-ti traiasca odoarele amandoua si sa va bucurati si de ei si de noua casa.De abia astept sa vad casa gata.Dar ce freza mare are cel mic...imi aminteste de Rares,ca a trebuit sa-i fac motz sa nu-i intre in ochi,de zicea lumea ca e fata.

kro...sanatate la fete si bravo Alessiei ca e asa constiincioasa si isteata,mare lucru e o sora mai mare dar relativ apropiata de varsta.
Si daca vrei sa scrii un link,scrie cu spatiu intre litere...pricepe lumea unde sa puna punctele.

Marina...m-ai dat pe spate cu pianul si calaria...mai ales ca sunt doua lucruri care mie mi-au placut mult,chit ca nu am facut decat putin.Cat despre haine motzate...nu mai e asta apanajul fetelor...sa vezi cate fizte pe al meu: aia nu-i v\buna...o vreau pe aia cu scris...nu vreau pantalonii astia...de imi vine sa-l scot gol pusca ,afara.

Olivia...deci te dai la bucate grele...pastrama,mici...Daca iti plac,hai la Ieshi de Sf.Paraschiva..sa vezi aici dezmatz cu must,tulburel,carnuri de tot felulHm....chiar...poate veniti la anul aici de zilele orasuluiCe mai zice Luca?Si ma bucur pt casa...se poate spune ca ati capatat-o cadou...loool.Apropo de Luca...ma uitam io la pozele voastre si ramasese pe ecran o poza cu Luca...si vine Andreea,arunca un ochi...apoi vad ca se uita la bine si zice: "Wow...cine e baiatul?Ca am zis ca e Rares prima oara!!"

philip...sanatate frumuselului,sper ca greul a trecut.Unde va mai duceti in we?Iti cauti un nou job de acum,ca te-ai dat cu americanii? Bafta in toate!!

Robi,darling,de ce esti in pasa proasta?Ia...paseaz-o la altii,ca nu-i de tine,io te-am vazut numai zambind.De abia astept sa dea englezii cu ochii de tine,le pica morga aia instant si te promoveaza pe loc
Matei e un romantic,ce sa mai zic...,iti creste inima cand il auzi.

Pasarik..sa bagi poze de la distractiune!!Iar Ilinca are dreptate...ziua lor e in fiecare zi,ce e discriminarea asta?
Ete la ea...vroia sa zaca in pat...speriasi pana si aviara,duamna ...nu ti-a iesit pasientaSau ti-a administrat Pasa un piramidon de au sarit si penele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saliu!
Mey a aparut Noricel si a umplut 2 pagini..hi,hi..si acum dispare cel putin pina la Craciun...sa-i zicem ..la multi ani !

Carmen sa-ti traiasca feciorul!!! Mult..mult noroc sa iaba!
Ioana cum este Maria???
Monicule sanatate multa..si la cit mai multe kg date jos..Vazut si eu pozele de la mare...cu ochioasele! Super!
Liliana noi am pleca acum ind ecembrie dar dupa 9 ani far' de iarna..mi-e ca ma deprim din prima!
Roxa trec ele si figurile...
Nora mare iubaret Raresu..dar ce nu are cu cine sa semene?Azi dimineata primele cuvinte au fost si la Luca...Mom? I love you! You are so beautiful!!!..poate pt ca am slabit?
Felicia merci de intrebare ..sitn bien..in 2 zile termin si Prednisonul si m-au lasat toate cele dureri...Voi ce faceti?
Daria am vazut Giulik..ce bine ii sta cu palarioara rosie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Oliv eu iti dau dreptate, zau, mai ales stiind cum e "iarna" la constanta... brrr... ma ia cu dardaieli numai cand ma gandesc. dar daca vrei iti dau eu preocupare sa uiti de vreme
Nora hihih la dantele si paiete nici nu ma uit.. ca ma apuca bazdaceii . ce mai face Rares? dar Andreea? ea a trecut in clasa a 8-a acum?
Robi ce e cu tine? ia mai zi-ne doo vorbe... macar sa te batem si noi pe spate, vorba Andreei
restu'... mai treceti la semnat condica? ok? ca uite Marina ce activa a devenit de cand ne-am mutat la copchilasi
o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput