Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

kro, am patit-o acum vre-o 9-10ani...m-am imbolnavit rau, am stat asa cu tusea netratata...de atunci cand ma ia cu tuse imi trece greu(cu tratament gen siropuri), in final ramane un suerat pe gatlej care cu greu se duce.

Roxana, rozul e iminent la fetite...nu poti sa-l ocolesti orice ai face....sora ta doar te pregateste

Ioana, mitzura, sanatate la copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
si eu prezenta la catalog ca am absente multe...
sarcina merge bine, dra lia e bine, numa' io abia mai urc si cobor scarile, ma apasa burtica pe toate cele, noaptea ma trezesc de 5-6 ori... eh, mai un pic si vine ziua z.
cand dra lia era bb nu i-am cumparat nimic roz, avea salopete galbene, verzi, rosii, rochita kaki. singurele lucruri roz/mov pe care le-a purtat au fost primite. acuma se imbraca cu ce vrea ea, bineinteles ca multe roz, deh... si la gradi nu mergem decat cu rochita. mereu imi aduc aminte de marina - lia avea un an iar ea povestea cum maria nu mergea la gradi fara ciorapei si chilotei asortati cu rochita. si mi se parea ca mai e asa mult pana atunci... cum zboara timpul
a crescut dra mea:
http://family.webshots.com/photo/2198381410034520309CaVvyZ
http://family.webshots.com/photo/2063496860034520309AoJlcC

o seara frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Happy Monday!
Noi ne-am cam plimbat in we..simibat ala un festival vis a vis de casa mai oribil decit in cea mai ennorocita comunna din Ro..mi-a parut rau ca nu am avut ap. foto! Ce oameni..ce tirg nenorocit! Duminica am fost la Casa Romana..mincat mici, pastrama si baut mai ales must! Luca putin mirat de intrarea in biserica la Doamne-Doamne(care era preotul) dar entuziasmat de aprinderea luminarilor..na fiecare cu a lui...

Carolina daca ati fost si la sfingometru ..eu zic ca nu este astm..si nici alte boli care ar putea duce la modificari ale volumelor si capacitatilor respiratorii..Asa ca ramine un teren alergic sau ceva trenant dupa o raceala ...Bafta!Container am gasit mai multe..nu ne-am hotarit al care raminem..
Roxa si eu la fel al rox..dar poti lua si galben , vernil..mov..sint atitea! Unde mergeti la engleza?La Palat este plin de activitati pt copii..Nu pot sa cred ca Pat care acum 2 ani era inebunit dupa apa acum face figuri..cred ca este doar o faza.
Daria si eu am tricotat mult pe vremuri..deci eu nu rid de crosetatul tau! Amicul nostru care preda tenis spunea ca este ok sa faca tenis inca de acum..pt a se obisnui cu miscari..etc..Dar ca daca se vrea performanta trebuie zilnic..si mai ales de la 8 anis e vad rezultate ..daca sint..karate la fel..poti de la 4 ani..pina la ce virsta vrei..este in fct de copil..
Ioana sanatate multa..of gradinita este de vina!
Adela sanatate si la voi..sa va faceti repejor bine..spor la munci!
Liliana bafta la definitivat..nici eu nu am prea inteles ce vrei tu..vezi ca la Barnes&Noble si Borders sint caiete de activitati pe alese..
Eli hang in there!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am admirat printesa Vrabiutei si burtica,superr...meii am inceput sa ma ingrijorez ca mandra mea nu vrea in rochite deloc,ne certam ca vrea sa o imbrac ca pe un baiat si daca se poate in albastru..prefera numa' culori tari,rosu,verde, albastru si portocaliu
Vivia super distractie io recunosc ca ma gandesc cu groaza ca au inceput sarbatorile iasuluisi vremea este mizerabila,circulatia la fel..si tin pana pe 14...
fetele intreb si io,este normal ca sub antibiotic si antitermice sa mai faca cate-un puseu de 37.5?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
eu tocmai ce-am aflat ca dupa ce-am tras cu frig si ploaie we asta, tot la fel va fi si cel care vine. brr, asta dupa ce in timpul saptamanii va fi, evident, frumos.
ioana, mitzu, pako, sanatate micutilor vostri
kro, sper sa gasesti un medic bun care sa va lamureasca in privinta feliciei.
marcela, lia pui e super, care e data posibila a nasterii?
carmen, care-i baiul?
eli, felicitari pt fetita

e luni si-s fara chef (da' asta nu-i o noutate).

philip&andreea

Mergi la inceput

Ioana 37.5 nu este absolut nici o problema! In primul rind de ce-i dai antitermice la asa valoare?? In al doilea rind daca este viral si nu bacterian..normal ca face o stare de subfebrilitate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Ioana 37.5 nu este absolut nici o problema! In primul rind de ce-i dai antitermice la asa valoare?? In al doilea rind daca este viral si nu bacterian..normal ca face o stare de subfebrilitate....

..multumesc(meii noi facuram convulsie la 2 ani,la 38.5 si de atunci cica trebuie sa-i tinem temperatura sub 38 si-n plus ea daca are 37.5 rectal,la cap are cu un grad mai mult

Mergi la inceput

Nu am uitat de convulsii..dar ele nu sint date de valoarea temperaturii ci de de viteza cu care creste...Sanatate la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

kro sarumana, orice e binevenit

vrabiuta o veste buna ....rozul se mai estompeaza, adica acum accepta si alte culori dar musai sa fie asortate cu chilotii. si daca sunt chilotii cu printese e perfect.

Rox io zic ca tu sa nu razi totusi de roz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragutele mele!
mah pls nu radeti de mine si nu va suparati... ca stiti ca nu e cu intentie si nici adresata in vreun fel. ce sa fac daca am o pata pe culoarea asta? si stiu ca o sa fie inerenta dupa ceva timp dar... daca seamana totusi cu mine? (muahahahaha speranta moare ultima, stiti?)
Marina rezolvat cu casca? ma gandeam sa intreb pe la niste prieteni care se duc la Mangalia la herghelie... poate au vreo sursa!
Oliv, da, sunt fite peste fite... o luna nu am fost la plaja ptr ca el nu suporta ideea de apa. dupa aceea cand s-a dus doar cu sora-mea si Radu la plaja.. aiurea nu il mai scoteau din apa. acum iar are bazdaci. asa am inteles ca fac si alti copii de varsta lui. pe pretenul lui Dodo l-a rusinat sora-sa mai mica.. care se balaceste fara taine in piscina de adulti....poate o avea si Eva acelasi efect asupra lui Pat
Mitzu, pupicei, sper sa va treaca otita, tare dureroasa este. iar tie spor la cursuri!
Felicia hihihi multumesc, si tu ai dreptate 100%
Danule cum esti???
o zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput