Copilasi de iulie-august 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 12

szivarvany spune:
Eli, pupam burtica roz cum o va chema ?!
Sanatate multa lui Stefan.
Rox, io nu te impusc.
Mie imi place roz, la asta am visat la fetitz cu fitze si vad ca am din plin
dar recunosc ca-mi place sa o imbrac si mai ales sa o frezez
O sa vezi tu cand va merge la gradi si o sa inceapa cu colega x si colega y Fetele dimineata asta fac, isi prezinta frezele, agrafele, bluzele
in timp ce baietii isi desfac dulapul cu masini, scule si leggouri, puzzleuri
Am uitat: cand Giulia a tusit anul trecut una`ntr`una de era suspecta de astm, noi am luat muuuult timp Ketof si Aerius !
Daria & GIULIA(2004 08 16)

kro spune:
Eli, tot asa a debutat si la Feli ... La inceput era mai putin suparator si trecea relativ repede si de la sine , adica cu tratamentul pentru raceala ... Dar in ultimul timp problema s-a acutizat ... I-am facut control orl, a ascultat-o medicul la plamani, acum ne-am dus si la alergolog ... Pe langa testul clasic de alergii, i-a facut un test cu un aparat (nu stiu cum se cheama) in care a suflat pentru a vedea daca are vreo problema la aparatul respirator si rezultatul a fost bun, nu are nimic d.p.d.v. functional ... I-a administrat chiar si o doza de ventolin si tusea asta, daca pot sa o numesc asa, nu s-a schimbat cu nimic ... deci s-a exclus varianta astmului ... Medicul ne-a intrebat chiar daca se manifesta asa atunci cand e suparata sau cand o certam, dar nu, nu am facut legatura cu asa ceva ... S-a gandit ca e un fel de tuse psihosomatica, ceva ca un tic, dar cum pot sa fiu sigura de asta si cum poate scapa de asa ceva ...
Ce ma deruteaza e ca atunci cand ii distragi atentia, cand are o ocupatie, face ceva care ii place - se opreste ... Cel mai mult se manifesta cand se uita la tv, cand citeste sau scrie si inainte de culcare ....
Pako, tu cand ai patit asta, in copilarie sau acum, la maturitate ? Si cum mai e acum, ti-a trecut sau tot mai persista? Daca da, cum ti-a trecut, de la sine sau ai facut vreun tratament ?
Daria, m-am gandit si eu la o tura de salina, dar nu stiu daca ar rezolva problema ... O sa vedem, poate o facem si pe asta ...
Carmen, sanatate multa! Da ce-ai patit? Esti virusata ?

szivarvany spune:
Carmencita, sanatate multa si la tine !
Kro, alergologul ne-a zis ca Praidul poate ajuta, insa de stricat nu strica. La noi s-a nimerit la fix (nu puteam ajunge la mare anul asta din cauza operatiei mele) si, ca o facatura, din aprilie de cand am fost, Giulia nu a mai tusit si nici nu a mai facut rinitele alergice alea urate.

kro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Caro biata Felicia.... trebuie sa ajungeti la un pneumolog totusi. banuiesc ca radiografie pulmonara ati facut, nu? |
Nu inca, asta e urmatorul pas ... Dar nu stiu unde sa merg ... Doctorita de la alergologie ne-a recomandat un medic pneumolog bun, dar a zis ca nu stie daca consulta / trateaza si copii, ca se ocupa de cazuri grave ... si sa mergem la spital sa incercam sa intram la el ... Eu, sincera sa fiu, nu prea cred ca asta e calea de a ajunge la un medic renumit, care are cine stie cati pacienti pe zi cu probleme serioase ... Dar vom vedea, acum ma gandesc pe ce cale sa o luam ...
Daria, saru'mana de info despre salina ...
Referitor la roz

Marina, din pacate nu au casca de calarie la TCM... Sorry ...

szivarvany spune:
Kro, dar medicul ala nu are cab particular si rezolvi elegant vizita ??? Offf, mersul asta la spital ma termina si pe mine :(
Rox
La noi la pantaloni si fuste merg alte nuante, cu conditia ca bluza sa fie una mumoasa si printzeseasca
Eu cand deschid dulapul vad roz, roz deschis, rozaliu, rosu, mov, alb, albastru, verde, negru; cu galben si portocaliu nu o pot impaca deloc, insa restu` i le bag usor pe gat ca gasesc io ceva printzesesc sau asociez cu personajele din povesti si merge orice. Insa clar daca tre` sa aleaga ceva si este roz, roz va fi.
Aaa, si mai nou o pot pacali ca doar domnisoarele isi pun haine de culoare inchisa si eleganta, asa i-am bagat pe gat cativa pantaloni misto
Ultima faza: adidasi bengosi, mov, fitze, pietricele, super faini, nu ii sunt buni ca ei nu ii plac, au zacut o luna prin dulapuri, orice am zis nu i-a vrut si gata, a zis sa-i dam cuiva care nu are si ii vrea. Intr-o seara i-a luat ca ii mergeau cu ceva bluza si sapca si ii poarta non-stop

roxanaz spune:
citat din mesajul lui kro Mie problema m-i se pare alta ... ca oferta de hainute in alte culori pt. fetite e limitata si in final, cand te uiti la garderoba copilului, tot rozul predomina ![]() |
da, a, exact asa!! te doare capul... mai ales nu suport sa vaz mobila roz.... prefer multicolora si vesela
pupicei multi fetelor!
Daria tu ejti speciala

kro spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Kro, ![]() |
Asta am cautat si eu pe net, dar nu am gasit decat ca profeseaza la spitalul Marius Nasta (fostul Filaret) ... Mai fac sapaturi ...

szivarvany spune:
Rox ata ie compliment, nu ?!
Io am pe mine amu` un poncho roz-inchis da` asa s-a nimerit k l-am primit
Kro, io am patit-o: m-am dus la spital , am gasit medicul si am intrebat unde are cab particular si i-am cerut nr de telef sa ma programez Multa, multa sanatate la voi !
Si multa sanatate tuturor !

mitzura spune:
Buna fetele
Pe la noi e cam nasol, amandoi copiii au otita, asa ca ne distram cu plansete, toane, mofturi si din astea....bleah! Iar vremea asta ne face depresivi de-a dreptul.
Eu sunt foarte ocupata, am primit si anul asta doua cursuri noi pe care trebuie sa le iau de la zero si sa le pregatesc (credeam ca am terminat cu sportul asta, da in fiecare an e la fel). Asa ca in loc sa le aprofundez pe cele pe care le am, trebuie sa fac altele noi.
Nu mai prea am cu ce sa ma laud in rest.
Vreau sa-i urez nascare foarte usoara Danei, ca stiu ca se pregateste, si un gand bun si urari de sanatate si refacere rapida lui Danut al Liei!
In rest va pup pe toti si toate si sper sa intru intr-un ritm mai normal, astfel incat sa pot sa arunc si pe aici cate un ochi in fiecare zi, asa cum faceam odata.

g_ioana spune:
Neatza,sa vaz daca-mi aduc aminte ceva..am avut un weeek-end,made in Cristalina,cu febra care nu scadea sub nici o forma,acu suntem mai bine da' de trei nopti io si mandra dormim in fund
LA MULTI MULTI ANI SI BUNI NORICICO!!!
Mitzuinsanatosire grabnica la pitici...io astept sa intru in ritm normal din iunie
Am admirat-o pe Giulik fitzoasa...meii io zic ca esti ok cu rozu',cu crosetatu nu-s prea sigura
hai sa avem o seara buna
edit ca pusei niste poze noi
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202008/