Copilasi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea si LA MULTI ANI pentru Nora - sa fii fericita!!!

Sunt si eu prin zona, stam in casa ca a dat frigul - astept sa se scoale ariciul sa-i dau masa de fructe...

Nu am avut timp sa pun pozele - dar sper ca macar saptamina asta sa fiu ceva mai libera si sa apuc sa le postez...

In rest nimic notabil...va pup pe toate!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI NORA ! Sa fii sanatoasa si iubita!

Marina, casca de calarie nu am vazut, dar cand mai trec pe acolo promit sa intreb.

Liliana, eu pot sa te ajut cu materiale pt. clasa I, pot sa scanez din abecedar, dar nu am inteles exact ce vrei din el ...
Deocamdata uite-te pe reclama mascata la alt site = avertizarepunctro la sectiunea scoala piticilor au multe fise de lucru interesante, de diverse nivele ... Cauta la Alfabet sau la Deprinderea scrisului si vezi daca e ceea ce te intereseaza ...
Daca nu asta e ceea ce cauti, da-mi mai multe detalii si te ajut cu placere
Daca te intereseaza foi care au liniatura specifica caietelor de tip I (cele folosite in clasa I) gasesti la linkul de mai jos unele super dragute ce pot fi printate si care sigur o sa o incante pe Adeluta
Uite linkul aici: http://disney-stationary.com/stationary/index.php

Olivia, asa de repede ? Wow, cred ca ai niste emotii!!! Ai rezolvat cu containerul ?

Despre noi ce sa va zic ... relativ suntem bine. Felicia cu scoala si temele ... Tenisul, din pacate l-am abandonat, din lipsa de fonduri si timp , mai vedem peste ceva timp daca reluam ... In schimb, a inceput cursuri de engleza la Scoala Lexis, de doua ori pe saptamana - sper sa fie bine si sa se prinda ceva de ea ca ne duce la peste 600 euro pe an ...
Alessia, in schimb, e cu acomodarea la gradinita ... Ii place, se descurca bine, in fiecare zi ne-o lauda sora - ba ca a desenat / colorat cel mai frumos, ba ca a fost singura care a rezolvat la mate fara nici o greseala, ba ca a fost singura care a stiut sa raspunda la intrebarile in germana ... DAR ... plange si nu mai vrea sa mearga la gradi ... Asta dupa ce in prima saptamana a mers cu placere, in a doua se despartea cam greu de noi, iar apoi s-a lasat cu plnsete ... pe motiv ca ii e dor de casa ... Azi dimineata a fost mai bine, sper sa isi revina in curand ...

In rest am umblat cu Feli pe la doctori, i-am facut teste de alergie si un control pentru astm - au iesit negative din fericire, insa nu am rezolvat problema pe care o are si mai vreau sa o duc si la un pneumolog ... Nici nu stiu cum sa explic ce are: cateodata scoate niste suntete ca si cand ar avea ceva in gat, ca un fel de tuse retinuta, uneori e ceva discret, alteori i se zguduie si pieptul ca si cand nu ar putea sa respire bine ... Treaba asta se inampla de ceva timp dar era ceva legat de un episod de raceala, facea asa inainte si dupa zilele cu tuse ... Acum insa, dupa bronsita din septembrie, toata treaba parca s-a acutizat ... Medicul alergolog a zis ca ceea ce face ea e ceva total asimptomatic, nu are nici o problema din punctul lui de vedere, dar daca vrem putem merge si la un control pneumologic ...

Mergi la inceput

Ups, iar mi-am luat avertizare pentru reclama mascata
Liliana, iti dau adresa pe PM (sper ca acolo e voie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro stai linistita, si pe PM il transforma serverul automat in reclamailegala.ro , nu e vina ta

Mergi la inceput

Am vazut, am vazut ... Ramane varianta cu mail-ul ...

Marina, s-a dus al meu sot pe la TCM sa ia nu-stiu-ce si l-am pus sa intrebe de casca asa ca putin mai tarziu iti dau raspunsul.
(Nu-ti spun ce fatza speriata a facut cand i-am pomenit de casca de calarie pentru copii ... porbabil credea saracu' ca mi-au incoltit alte idei in afara de tenis, balet, inot, engleza ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna...intru ca a strigat Daria catalogul

suntem cat de cat bine...in sensul ca Liviu a avut o zi temp. mai crescuta decat normal, cu stomacel deranjat si vomitat....eu sper sa fie de la caninuti.Andreea in schimb are o alergie...ii ies pete pe piele(c=acolo unde pielea e descoperita)la o ora de cum iesim afara...var o si mancau unele, se scarpina si petele deveeau proeminente.Cum intram in casa petele rosii dispar tot ca intr-o ora.Am tot citit pe net si am ajuns noi la concluzia ca ar avea o fotosensibilitate la lumina(alergie solara).Am fost la 2 alergologi, unul spune ca e alergie la alimente si ca la soare devine agresiva(deja nu mai cnsumam cacao, conserve, mezeluri), celalalt nu a stiut sa-mi zica nimic, ne-a trimis sa fcem teste ....asa cu noi.Ii au xyz-al picaturi.

Kro, asa am eu sunetele din gat dupa o raceala cu tuse...si asta din cauza unei tuse netratata la timp(cred ca atunci facusem o bronsita)...eu zic ca nu e alergie(cum spune si testul)ci doar ca aparatul respirator se reface mai greu dupa o boala de gat.Sanatate!

Daria, e frumoasa Giulia....si ce pantofiori draguti are:)

Andreea face lunea karate(la gradi), marti tenis, mercurri dansuri(tot la gradi)...gradinita organizeaza si inot dar pe timpul asta rece suntem cam retinuti....si asa sunt destule....oricum e prosteala ce face adica nu stiu ce face ea la karate si dans dar stiu la tenis ca sta mai mult cu mana prin zgura decat sa fie atenta la antrenoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako, daaa
Imi pare rau de sensibilitatea mandrei, i-ai facut analiza de sange PhadiatopInfant, tot pt depistare alergii e. Pupam pe Liviu sa nu aiba nimic.
Hahaha, tare faza cu optionalele si ce fac ei :-) Giulia se crede balerina si face piruete, abdomene :-)))

Kro, cand Giulia a avut tusea aia nenorocita, noi am fost la alergolog si asa zisul pneumoftiziolog ... pana la urma la Cluj am ajuns la alergolog care ne-a trimis la salina ... Multa sanatate la voi ! Si pupam fetele silitoare, mai ales pe a`mik cu fitzele ei de don`soara :-)

Leeloo, spor la munci !

Io raortez ca am chiulit si i-am cumparat mandrei incaltari roz :-) sa fie acceptate si`ncaltate :-) si urmeaza restu` in we, am vazut niste cizmulite cochete tot roz :-) si m-am apucat de crosetat sa-mi omor nervii, vad ca ma ajuta iar mandra e incantata de caciulita ei cu fluturas :-))) radeti, nu ma supar :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

a dat aviara`n mine;)) ma dor tati alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui kro

In rest am umblat cu Feli pe la doctori, i-am facut teste de alergie si un control pentru astm - au iesit negative din fericire, insa nu am rezolvat problema pe care o are si mai vreau sa o duc si la un pneumolog ... Nici nu stiu cum sa explic ce are: cateodata scoate niste suntete ca si cand ar avea ceva in gat, ca un fel de tuse retinuta, uneori e ceva discret, alteori i se zguduie si pieptul ca si cand nu ar putea sa respire bine ... Treaba asta se inampla de ceva timp dar era ceva legat de un episod de raceala, facea asa inainte si dupa zilele cu tuse ... Acum insa, dupa bronsita din septembrie, toata treaba parca s-a acutizat ... Medicul alergolog a zis ca ceea ce face ea e ceva total asimptomatic, nu are nici o problema din punctul lui de vedere, dar daca vrem putem merge si la un control pneumologic ...

kro, si noi avem problema aceasta cu stefan. am avut o tura in martie aprilie, i-a trecut de la sine, din august a reaparut. teste de alergie am facut, au iesit negative. am fost la orl, nu are nik, la plamani e ok, am facut si o radiografie. una din opinii ar fi ca amigdalele sunt prea mari pt varsta lui si il deranjeaza la respirat, inghitit. nu stiu ce sa cred. daca afli ceva, te rog mai scrie. multumesc!

sambata am fost la ginecolog, bebelina ramane in continuare fetita. suntem ok, mai putin eu cu candida, nu stiu ce sa fac sa treaca. doc zice ca am imunitatea ff scazuta.
v-am pupacit!

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro biata Felicia.... trebuie sa ajungeti la un pneumolog totusi. banuiesc ca radiografie pulmonara ati facut, nu?
Felicia este cumva o alergie...? ati incercat cu claritine sa vedeti daca trece? sanatate multa piticilor!
mai sa nu ma impuscati, zau, dar eu am alergie la roz . si sora-mea ma omoara ca ii tot ia body-uri si sosete roz lu mandra asta mica... nu mai vreau...nu e musai roz.... eu am luat hainute albe, si bleu, si cu portocaliu....

Mergi la inceput