Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 19
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Ella, merci, si eu retineam ca le-am mai vazut pe-aici, dar nu stiam cine le-a luat. Imi plac mult pe verde. Lorenza, imi place canadiana aia. E lucioasa rau? Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
Nu e lucioasa rau,pare material mai nobil,nu de fas.
Brigit spune:
citat din mesajul lui mihaser Fetele va rog sa imi explicati si mie care e problema daca vine lr in ro? Daca eu o sa vreau sa comand in Franta...De exemplu si mothercare are magazin in Bucuresti, dar asta nu inseamna ca nu se poate comada nline in Anglia. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Mihaser, la LR tocmai asta e problema: in momentul in care magazinul online din RO va fi activ tu nu vei mai putea comanda pe site-ul din FRANTA. asta s-a intamplat in toate tarile in care LR are reprezentanta. Cel mai recent exemplu care imi vine in minte e ca prin vara au deschis in Italia si Ama (chiar, unde esti, n-ai mai intrat de mult!) se plangea ca nu se mai poate loga pe lr.fr. Apoi si-a dat seama de unde era problema. Deci nici nu anuntasera treaba asta. So...
April
Emma are nevoie de ajutor !
Jasmine spune:
citat din mesajul lui april16 [quote]citat din mesajul lui mihaser Fetele va rog sa imi explicati si mie care e problema daca vine lr in ro? |
pai problema e e preturile sigur vor fi mai mari;mult mai mari,de fapt,ca asa e in RO.Si de pe site-ul din FR n-o sa mai poti sa comanzi :((
Dierna3 spune:
Helau!
Coduri noi:
64831 - geanta neagra lacuita + portofel (46 cm x 31 cm x 12 cm)
31461 - platou + 4 pahare
offre so home
fdp payants
30% sur le premier article dans le catalogue A/H
25 % sur le reste de la commande
31291 - So Home - 25% +4 farfurii + 4 furculite pentru desert (20 cm) + FDP 0 pt. min. 80 euro
Poze:
http://picasaweb.google.com/dierna33/REDOUTE#5251849952597972722
http://picasaweb.google.com/dierna33/REDOUTE#5251850065692403202
http://picasaweb.google.com/dierna33/REDOUTE#5251850147961411586
http://picasaweb.google.com/dierna33/REDOUTE#5251850185164935506
mihaser spune:
Offff...atunci o sa fac si io azi o ultima comanda ...Sper sa fie aceleasi oferte si in ro...sa nu bage preturi de nesimtiti.
nushulica spune:
salutare fetele~!
intru asa rapid ca tocmai a adormit bebe dar se cam foieste sigur mai vrea tzatza
va zic pe scurt: am nascut prin ceza cu rahi-epidurala, nu mi s-a facut generala ca am mancat cat o scorfita in seara in care mi s-a rupt apa, de unde sa stiu eu??
bebe a avut scor apgar 9 , 2800kg , si da, s-a cam grabit dar e sanatos si asta imi ajunge!
s-a nascut fix in ziua in care am implinit 3 ani de casnicie!!! deci a stiut el micutul ce face
bebe e perfect!!! seamana f tare cu taica-su imi ziceau si alte mamici din spital care abia ce-l vedeau pe sotul meu si imediat dadeau verdictul
papa intr-una, de fapt cred ca mai mult ii place sa adoarma la tzatza ca de supt nu suge chiar asa mult dar nu adoarme fara tzatza
cand o sa am timp o sa revin si cu poze!
maine merg sa scot firele de la operatie si sper sa imi revin cu coloana asta ca ma rupe de durere(am miscat capul in timpul operatiei sa-l vad pe bebe cand l-au scos)
am primit un colet pe care l-a desfacut sotul eu n-am apucat sa ma uit si mi-a zis ca am o pereche de sandale de lac pt mine restul pt el si bebe, trebuie sa fie sandalele faimoase care le are si lorenza
sa-mi ziceti si mie pana cand se mai pot da comenzi eventual scris mare cu bold sa stiu daca mai apuc sa dau comenzi ca acum sincer sunt zombie nu stiu nici daca sunt in stare sa ma loghez pe lr
va pup!
36+ DAVID-MIHAI
Lorenza spune:
Nuschu,iti tinem pumnii sa intri mai repede in normalitate!
Sanatate multa la amandoi si mult somnic!
lavi02 spune:
Nushu
Si spor la alaptat!
Stai linistita ca asta e "viciul" bebelusesc, idealul lor in viata: ar sta non-stop la san!
Brigit spune:
nushu!
sa fiti sanatosi si fericiti toti trei!
recuperare grabnica iti doresc!
April
Emma are nevoie de ajutor !