Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ancamari, eu imi iau tzoale de la Ado 162. Intru si in 156 la pantaloni scurti /bermude, la pantaloni lungi nu mi-am luat decat 162, desi vin un pic larguti , sunt OK la lungime.

Am 1.68, cam oscilez in jur de 55 kg +- . Ca sa iti faci o idee,in masuri obisnuite, de la femei, port 36 la pantaloni/fuste si 34-36 la bluze, mi-am luat si 38-40 cand n-am mai gasit dispo, unele imi vin bine, altele imi sunt largi depinde de croiala..

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

M-au mancat destele si am mai bagat o comanda de 110 evro.

I-am luat piticei de la TTBA multe hainute pt masura 86. Adica pt primavara vara urmatoare.

Nu stiu exact ce masura va avea, dar acum are 77 cm, la 7 luni, si am incercat sa iau tricouri (trei buc la 2,10 euro), set tricou si bluza cu maneca lunga (2,80 euro), leggings,pantaloni, trening, jachete...adica chestii pe care le porti primavara, toamna, vara...adica sa nu iau teapa cu masura si anotimpul...

Ba chiar am luat si pt varsta de 2 si 3 ani, din cele care nu variau la pret (seturi de tricou cu bluza cu maneca lunga la 2,80 euro, valabile indiferent de anotimp.

Si pt mine balerinii tricotati, pe argintiu, pt ca sunt aproape 6 euro...

Si as mai fi pus de la ADO, 1,68 muuuulte chestii in jur de trei evro....dar cosul a zis stop la 25 prod...

Cadou: singurul care mi-a mers a fost cel cu 25 piese pt masa....

Asa ca LR.ro chiar daca se deschide i-am facut fetei stoc de haine pt la anu'...

Ca sa fiu sincera, am bagat comanda pt ca m-am ingrozit ce preturi si ce calitate proasta am vazut la un magazin din Crangasi pt copii...

Sunt fericita si falita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Dana, din experienta proprie, Crangasiul oricum nu exceleaza la magazine pt copii. Numai prostii gasesti.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

April16 - mercic, inseamna ca mie nu o sa-mi incapa fundul, dar cred ca tot o iau si o fac cadou.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
...din pacate, pana fac eu 10 mesaje mai dureaza

Pai mai ai numa 4. Ia baga si tu rapid niste linkuri cu lucruri luate de la LR si care-ti plac, eventual in mai multe mesaje si... gata scapi de moderare.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz
nu cred ca l-ati vazut

Merci anne...din pacate, pana fac eu 10 mesaje mai dureaza

Delia, mai baga repede 4 mesaje, ca sa nu mai fii moderata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miki, Gravidutzo-mey...voi sunteti telepate!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Pai cred ca s-a intamplat acelasi lucru, adica am intrat pe Femina Intim, am vazut ca ultimul mesaj era de la Delia, dar, intrand pe subiect, aparea Ancamari cu ultimul post. Asa ca m-am apucat (si Miki in acelasi timp, cred) sa caut postul Deliei (care e de la ora 11 ). Numai ca Miki a fost mai iute de mana cu o secunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Delyutz,
Acest lucru incercam eu sa-ti spun dar au explicat fetele mai bine
6 ore pt. moderare
nu mai citeste nimeni in urma

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele va rog sa imi explicati si mie care e problema daca vine lr in ro?
Daca eu o sa vreau sa comand in Franta...De exemplu si mothercare are magazin in Bucuresti, dar asta nu inseamna ca nu se poate comada nline in Anglia.

Mergi la inceput