Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Bey,misto-s,si se pot asorta si la mai multe tinute.Da' pretul...As fi luat mai multe perechi de balerini la 10 euro,toate culorile,altadata,in genul cum erau cei paietati ,la banii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Misto tare; da-s si prix vert, deci trebuie cod-de-cod sa-i reduci cumva...

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Ella - multumesc de lamurirea cu mesajul de intarzierea prelucrarii comenzii, si mie cred ca mi s-a tras de la fusta fie-mii, care nu era dispo pe bej, dar am avut optiunea de a o schimba pe kaki.
Acum am verificat in suivi si imi apare si comanda asta, en preparation , dar cu fusta bej... Oi vedea eu ce-oi primi cand soseste coletul.
Si pentru ca tot v-am facut capul calendar cu fusta mea, despre asta e vorba:
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-enfant-fille-evasee-prix-mini.aspx?productid=324141135&documentid=201208&single=false&categoryid=22918362 , eu nu stiu daca mai dau vreo comanda curand si o voiam neaparat, de-aia m-am tot mailuit cu Sabine si n-am scos-o de la inceput din cos.

In rest, am comandat si eu ce-am mai gasit redus, la pulovarul asta am emotii, c-a fost mai scump:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-u-manches-longues.aspx?productid=324103631&documentid=346108&single=false&categoryid=23110583 .

Al meu sot a avut 2 si bune, daca va intereseaza va pun linkuri.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Edit: am folosit cod 19283 (19291/19305), care da cadou trench-ul si mi-a scazut si 18 Eur, inclusiv FDP 0.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu,
welcome back!!!

sa ne mai povestesti despre bebe David.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nusha ma bucur ca sunteti ok!!!! am inteles eu bine ca a venit david cand ati sarbatorit 3 ani. a stiut el bine ce a stiut!!!
te asteptam cu detalii si poze!!!
Alaptare placuta in continuare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzzz spune:

Buna fetelor,
sunt noua pe aici.
Am incercat sa fac niste cumparaturi pe LR in seara asta dar nu imi accepta plata.
Am sunat la ei si mi-au spus ca nu fac livrari in Romania.
Stiti ceva de chestia asta?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madic

Al meu sot a avut 2 si bune, daca va intereseaza va pun linkuri.

da
poate ne mai inspiram

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput