Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

preety tu cand implinesti 36 saptamani? si eu merg pt streptococ saptamana asta...eram curioasa daca facem analiza cam la aceeasi varsta a sarcinii

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna si de la noi!

Miruna, Laureta, Kid, Clau, Claudinna, Anca, si tuturor celorlalte multumim de complimente!

LA MULTI ANI, CORRINA!!!
sa fii sanatoasa si fericita, mamico!

Andreutac, Babytza, Brigitte
, si tuturor noilor mamici, felicitariiiii!! Andreutac, cum ti s-a parut la nastere dr Dascalu?

Noi suntem fff cuminti, dormim intre 3-5 ORE de fiecare data, papam mult, diseara ne cantarim sa vedem ce si cum!

Azi s-au intors in Franta soacra si cumnata! Am primit o groaza de hainute de iarna, jeansi, combinezoane, o paturica facuta de strabunica (un albatru superb) un marsupiu babybjorn (e fffff misto marca asta) si soacra imi trimite zilele astea si un sling! Am primit un set dragut de tacamuri pt Luca, inscriptionate fff finut cu numele lui!

Cam atat despre noi! poooooooooooooooooop!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette la fel face si Alexia ca mi se rupe sufletul,eu o mai tin cu genunchii la burtica si face mai usor caca.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mamicute cu mai multa experienta,

Am si eu cateva nelamuriri...Voi dati ceai micutilor, si daca da de care? Si, foart important, la cat timp ati facut prima plimbarica?

Pupici!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Codruta, noua la curs ni s-a zis ca ar fi bine sa nu dam decat laptic pana la diversificare...si eu intentionez sa fac asa exceptand situatiile care vor cere altceva din punct de vedere medical (sa ii dau ceiut pentru ca ar fi racit - dau si eu un exemplu).

Mamica implinita de David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Buna fetelor,

Va felicit si eu pe toate care ati devenit mamici, si pentru celelalte.

Puiuta mea, Ellen Laura, s-a nascut pe 5 septembrie. M-a luat prin surprindere putin. Eu asteptam contractii, ceva progresiv, si, cind colo, mi s-a rupt apa noaptea! Nasterea a fost foarte usoara, si rapida (mi s-a rupt apa la 1:30; am ajuns la spital pe la 3, iar Ellen s-a nascut la 8:46). Am avut insa ghinionul sa imi ramina o bucata de placenta in uter, asa ca am facut hemoragie. Si doctorita mea, mare prof. universitar la NYU, a gasit de cuviinta sa ma lase sa singerez din greu vreo 8 ore asa, pina am avut nevoie de transfuzie, si de-abia atunci, la insistentele asistentei sefe, a hotarit sa ma duca in sala de operatii sa vada clar care este problema si sa o rezolve! Long story short, am ramas cu o anemie de nu pot sa stau in picioare mai mult de o jumatate de ora. Am plecat din spital cu hematocrit 25...

Iubirea mea mica a suferit si ea putin, dar ea macar a fost tratata cum se cuvine. A avut o operatie la 4 zile dupa nastere, totul a decurs perfect, cea mai grea parte a fost probabil anestezia generala.

Acum avem trei saptamini, mincam laptic numai de la san, dormim bine, nu avem colici (sa bat in lemn, pt ca stiu ca nu e timpul trecut!). Iesim afara de cind ne-am intors de la spital, sintem foarte zen la baita. Ne place muzica, dar numai daca este data f. tare. Ne plac si sunetele ciudate, gen aspirator sau uscator de par.

A propos, cred ca am citit la un mom dat un post al unei fete care zicea ca foloseste chiar uscatorul de par! Fetelor, nu consumati curentul de pomana. Sint mp3-uri pe net care reproduc sunetele astea.

Khristin -- -- sa ai o nastere usoara! O sa vin si eu in Toronto prin noiembrie, nu stiu inca daca singura sau cu familionul. Mi-ar placea sa ne intilnim, daca o sa ai putin timp.

37+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Felicic, nici eu nu stiu cat mai stau 2 in 1 ...maine am termenul oricum si control la doctor...macar voi sti cum stau si cand astept evenimentul, chiar daca ajungem la inducere. Sint convinsa ca vei avea un pui superb si unic

Mmimi, felicitari si ai grija acum de tine cu anemia. Wow....a fost grabita tare domnisoara ta....ati trecut si voi prin emotii, ce bine ca s-a rezolvat totul cu bine pana la urma . Am trecut-o pe Ellen Laura in listuta, poate imi spui cand ai timp si celelalte date, kg, cm. ca sa completez. Si bineineles ca ne intalnim in noiembrie cand ai drum in TO, mi-ar place sa va cunosc, just let me know

Corinna, La Multi Ani, sa ai parte de satisfactii enorme din partea familiei tale

Mai fac o strigare pt. Monyca.C, Steluta, si Danucu. Va tineti in brate puii deja fetelor?

Cristina

le bébé 39w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Gargaritza85 eu implinesc 36 maine, adik saptamanile incep marti si se termina luni. Ptr streptococ merg marti la dr.
Ideea e ca din punctul meu de vedere de marti intru in 37 adik 36+ cum ziceti voi pe forum. Daca numar asa... cand as avea termenul adik pe 28 oct s-ar termina cele 40 de saptamani.
Nush daca e bine, dar eu cred ca incepand de marti pot sa nasc oricand ca bebele e considerat la termen, adik incepand cu 36+.

In rest te invidiez oarecum ca dormi bine si poti manca ok. Eu noaptea anchilozez cu totul (picioare, bazin, sold) iar de mancat mananc destul de putin ca altfel imi vine inapoi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

`na seara! abia acum am reusit sa ne revenim si noi dupa o zi lunga lunga si-o noapte si mai lunga. a fost frumos la petrecere, si mai frumos la scaldat, mandra n-a avut nici o treaba, a dormit neintoarsa in scoica de la buni. am urcat ceva poze urmand sa mai bag pe masura ce le descarc. fug acum ca face scandal. are ceva prin pampers se pare. pupici

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Mmimi eu folosesc feonul cand are bb colici dar numai sa o incalzesc. Si chiar functioneaza.

avand in vedere ca bb nu a dormit azi mai deloc am zis ca o las sa pape, a papat, am schimbat-o, totul era ok. bebelina treaza dar linistita, hai sa mergem la plimbare. Ca eu asa am citit ca se linisteste si adoarme. Am reusit sa montam caruciorul, ne-am chinuit sa il coboram, deh, stam la 4, am mers vre-o 100m si s-a pus piti pe urlat ca din gura de serpoaica. A trebuit sa ne intoarcem cu ea acasa, ca deja nu aveam nici o sansa sa o linistim. Deci cam asta a fost prima noastra plimbare oficiala cu caruciorul si tot tacamul.

Acum ni s-a facut foame probabil de la urlat si papam.
Pe mine ma bate un gand sa imi iau marsupiu si sa iesim asa la plimbare, dar mi-e ca ma bate sotul. Si asa zice ca am invatat copilul dependent de mine.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput