Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ziua buna si de la mine!!!..incepem si noi sa ne obisnuim oarecum cu program -neprogram de bebe...ziua dormim si mancam putin iar seara incepand cu ora mancam din 30 in 30 min...facem baita...dormim maxim o ora si apoi avem program de plans si mancat pana in jur de ora 2..apoi somn pana dimineata la 6.30....mancat 10 min si somn iar pana la 11...

mai sufera careva de depresie postnatala pt ca eu o resimt din plin...in fiecare zi bocesc din orice si mai ales cand ma gandesc la santierul care e la mine acasa acum si care s-a mai prelungit cu o saptamana...offf...i-am spus sotului ca nu-mi trebuie cadou de ziua mea doar sa ma vad acasa...

sapt asta ar trebui sa vina pediatrul la bebe...credeti ca e tarziu daca il vede totusi peste o sapt cand ajung eu acasa???

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello burtici, mamici si pitici, ne cerem scuze ca nu am mai intrat de cateva zile, dar e tare greu, eu sunt in tura de noapte, tati cica e in tura de zi (in realitate dormim amandoi foarte putin).
FELICITARI noilor mamici!!! Refacere rapida si bebelusi sanatosi si papaciosi!!!!
Mult curaj burtici care sunteti inca 2 in 1
piciul e simpatic foc, mananca de rupe biberonul,dimineata eram somnoroasa si am facut 100 ml de formula in loc de 90, piciul n-a iertat nimic, totul e ok pana se termina masa, atunci incepe greul, cam 1 ora, o ora jumate nu dormim, ragaim, regurgitam,plangem, ne agitam, apoi e posibil sa stam 5 ore fara papa
lapte la san nu avem, un pic de colostru am gasit 20ml intr-o zi si i-am dat piciului cu biberonul si apoi a vomitat si a facut kaki moale si verde care miroasea a fructe fermentate, banuiesc ca laptele/colostrul daca sta mai multe ore in san ii fac rau asa ca n-o sa-i mai dau deloc
toata lumea mi-a scos peri albi ca trebuie sa alaptez, dar nu e lapte, e putin colostru si mai mult stric rutina pe care i-o cresem puiului, in plus nu pot sa veriic cat a supt si cata completare sa dau, off, ieri n-am gasit la pompat nicimacar 10ml

am vazut ca vorbiti de icter, din cate stiu eu bebei se pun la o lampa cu ultraviolete daca e o forma mai severa, noi am iesit din spital galbiori, dar n-a observat nimeni, din fericire eu si sotul avem aceeasi grupa de sange si icterul lui baby a trecut repede, n-a facut o forma puternica

pentru buricut noi olosim alcool alb si incercam sa infasuram compresa cu care am sters in jurul buricului sa o lasam acolo (asa a zis pediatru si am vazut ca faceau in maternitate), sangereaza dar am incercat sa evit baneocinul, sper ca procedez corect

in rest incercam sa ne adaptam cat putem de bine la toate nevoile puiului de om, iar eu ma lupt cu baby blues care s-a manifestat destul de urat zilele astea(nervi mari, crize de plans cu spasme, tipat la sot/mama (mama chiar merita), daca nu se amelioreaza am promis ca o sa fac un tratament ..ceva...(sper sa nu radeti de mine ca am luat-o razna)

Va pup pe toate si promit sa ma organizez mai bine si sa intru mai des, sunt datoare cu poze si povestea nasterii Mikului

39s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Kid, cred ca ai dreptate cu betadina....acum nu stiu daca in spital sfatuiau pe toata lumea sa faca cu betadina toaleta buricutului sau doar pe noi care am avut un crocobaur (Proteus) in bontul ombilical...

Andy.p..pupici si de la noi....in noua formula

Mamica implinita de David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, imi recomandati si mie o biserica frumoasa pentru botez?
Eventual in sectorul 3?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ramo, CD, sa treaca baby blues.
Cd, nu cred ca pateste bebe ceva de la colostru dar tu stii mai bine. Dar a propos de lapte fetele ziceau de niste suplimente care stimuleaza lactatia - Galafor si nutrinatal. Mai este si galactogil - niste granule. Poate incerci daca totusi te razgandesti in legatura cu alaptatul. Daca nu, bebe pe va descurca si cu bibe.

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ce de mamici noi

Andreutac cu Eva Maria, Babytza,Brigitte,rain_lover,tigresa felicitari! sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si norocosi!

ange la tine, ce mai faci?
300 uitasem sa adaug parul...si eu am probleme cu el... cum te mai simti?
tzitziri ma bucur mult ca sunteti acasa cu bine, imi dau seama ca ai trecut prin momente foarte dificile..bine ca au trecut multi
Corrina sa ai parte de o zi minunata

35+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

de maine intram in saptamana 37 ...nu-mi vine sa cred

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!

Am vorbit cu Babytza la telefon,bebe David e f bine decat ca avand o greutate mai micuta la nastere trebuie sa stea in spital cam o saptamana sa ia bebe in greutate ca sa-i poate face vaccinurile dar in rest e perfect sanatos si frumos!!!!
Babytza e bine,a avut ceva experiente neplacute cu anestezia(totala) care nu a prins bine si ea a simtit o buna parte din operatie dar acum se simte bine si abia asteapta sa ajunga acasa!Ii tinem pumnii sa plece acasa cat mai repede!!!!

Nerantula nu stiu ce biserica frumoasa sa-ti recomand,mie imi plac cum arata f mult astea mari si cunoscute gen Elefterie,Casin,Sf Mina dar eu stiu cum sunt slujbele facute,eu am participat la un botez la elefterie si nu mi-a placut pt ca s-au botezat 4 copii in acelasi timp,de nu mai stiai care sunt invitatii de la botezul tau si care sunt de la ceilati si a costat si f multe milioane,eu personal nu agreez astfel de biserici de fite,prefer una micuta dar in care slujba e slujba si copilul meu e botezat singurel nu cate 4 ca la orfelinat.

Intrebare pt mamici:bebele meu cand face kk se screme rau si uneori chiar plange,are si f multe gaze dar e normal sa se chinuie asa?????mie imi e tare mila de el.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

aaa uitasem...la mine, cu toate ca ma apropii incet incet de termen, nu se manifeste nici un fel de insomnie sau lipsa pofta de mancare si etc, cum spuneau unele dintre voi ca patesc.din contra....dorm ca valiza in gara mai bine de 10 ore(azi am dormit mai bine de 12), nu ma trezesc decat o data pt shushu,si asta dimineata intre 5-7 dupa care adorm la loc, pofta de mancare am de nu se stie ce-i cu mine...si ce mi se pare ciudat e ca nu mai beau asa multa apa ca inainte...de multe ori nici nu ma mai trezesc noaptea ca mi-e sete, asa cum faceam inainte oricum cel mai mult cred ca ma deranjeaza somnolenta asta continua...as nonstop pe cuvant oare ma pregateste bebelina mea de nascare de ma odihnesc atat?

36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Of fetele ... ce de probleme aveti cu bebii mici . Ma rog sa fie toti sanatosi si sa va descurcati cat mai bine, fara "baby blues" si alte peripetii! [floare]

Eu am intrebat si farmacista de bubitele mele si a zis ca daca nu ma mananca e alergie de la haine, sutien, ceva... si ca sa stau linistita ca bebelina e mare si n-o mai afecteaza. Oricum o sa vb marti si cu dr mea ca am programare ptr streptococ. Pana atunci tre sa avem rabdare.

Multumesc Felicic si Ilia ptr raspunsuri.

Va pe toate!

35+

Mergi la inceput