Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna seara!

mesaj de la nusha "suntem acasa de ieri.David ma suge de am rani la san, dar nu cedez.doarme binisor, dar noi nu pt ca tresarim la fiecare scancet.recuperare mea merge bine, mai rau e cu depresia, dar ma tin tare.de forum nici nu incape discutie, nu-i vreme deocamdata.va pup pe toate!"

noi am fost azi la plimbare 2 ore, mai intai in natura si apoi am fost la mcdonalds,ca nu mai puteam de pofta
Lui Sebi ii place la nebunie la plimbare

am pus niste foto de azi, sa vedeti ce smecher mare am
http://good-times.webshots.com/photo/2758977820103994286DzCPVz

mamica de puiutz Sebi

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Am nascut.

Nu pot sa scriu prea multe pentru ca suntem inca la maternitate si nu e retea. Incercam sa ne conectam la o retea de prin apropiere dar pierdem conectiunea.

Deci detalii si poze multe dupa ce ne intoarcem acasa (marti, miercuri). Deocamdata va puteti uita la semnatura pentru detalii.

Vreau doar sa spun ca am avut o nastere nu usoara, ci placuta si frumoasa, ceea ce din punctul meu de vedere inseamna mai mult decat usoara. Nici nu mi-am dat seama cand am nascut. Pana in ultima clipa am crezut ca nu nasc in ziua respectiva, atat de bine am suportat contractiile. Am ramas cu o amintire placuta, echipa de la maternitate a fost la inaltime din toate punctele de vedere. Pe scurt, va incurajez fetelor, sa nu va fie frica de nastere, ganditi-va ca la ceva frumos.

Bebe e frumos si cuminte, de ieri dupa-amiaza papa la 2 ore. In prima zi si noapte am stat numai lipita de el (adica de ea ), ne iubim mult. Tati a fost si este la inaltime ca intotdeauna.

Va urez nasteri frumoase ca a mea.

Pe curand.

Mami de Alessandra

Baby born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Wow Danucu ....felicitari pt. Alessandra. Deci dumneaei era surpriza care se ascundea in burtica si culmea si fix la termen . Mi-a placut mult poza originala a parintilor si de-abia asteptam detaliile de la voi.

Nusha, take it easy si sa fiti cuminti ...tu bucura-te de minunea ta

Cristina

le bébé 40 w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bine ai venit in lume, Alessandra!
Felicitari mami Daniela, sa va traiasca bebelina si sa fie sanatoasa, cumintica si papacioasa in continuare!

Asteptam cu nerabdare povestea nasterii si multe, multe pozici!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Musette si Alex se screme rau si incerc sa ii fac masaj la burtica cand e treaz. Masez burta in sensul acelor de ceasornic, nu mangaiere ci apasare. Si functioneaza. In acelasi timp il mai si "storc" cum zic eu Adica ii aduc genunchii la burta si il ajut sa se screme. Merge si asta. Bine, nu mereu dar de cele mai multe ori.
Mai nasol e noaptea in somn. Scoate niste sunete de ma sperie. Dar il las in pace ca doarme.

Eu nu reusesc sa ii prelungesc perioada de 3 ore dintre mese. Zici ca are un ceas in burta. Pediatra zicea ca sa incerc sa-i dau la ultima masa seara completare cu lapte praf sau doar lapte praf. Asta in conditiile in care eu ii cam dau completare ca nu ii ajunge mereu ce am eu. Dar el ori ca mananca doar san, ori ca mananca jumi-juma ori numai lapte praf e fix acelasi lucru. 3 ore, maxim 4 doarme.
Sper sa depasim curand momentul si sa doarma noaptea ca lumea.

Si eu l-am cantarit azi pe Alex si are 4.100, deci a crescut aproape 1.200 in o luna si vreo 3 zile. Nu e mult, dar e in grafic macar. Eu m-am bucurat tare mai ales ca am avut problema cu icterul si nu a prea luat mult in prima parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am cantarit si eu mandra in seara asta 700 g in nici 14 zile de viata. vedem si maine dimineata cand va avea stomacul gol

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara restului burticilor !

Va multumim mult pentru felicitari si va asiguram de toata pretuirea noastra! Sunteti nemaipomenite! (inclusiv cele intrate pe forum dupa fuga mea)

Ne-ati fost si inca ne sunteti, fiecare in felul si dupa experienta ei, de mare ajutor. Multumim inca o data!

MommyMagda, mami de Miruna Anisia (08.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Boo noi mancam in timpul zilei cam la 3 ore jumate iar noaptea dormim 5- 6 ore fara papa eu zic ca programul e ok insa noi suntem doar pe formula si poate si asta e cauza.Azi bb a fost tare linistit a dormit tare mult, eu paranoia ce sunt ma intreb daca e bine ca a dormit asa mult.
Fetele voi credeti in deochi?Ca a fost cineva in vizita si mi se pare ca de atunci e bb agitat.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Diana, spune-i 'Tatal nostru' de 3 ori si schimba-i putin pozitia.

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Diana, spune-i 'Tatal nostru' de 3 ori si schimba-i putin pozitia.

... once upon a time ...

Cum sa ii schimb pozitia?Adica sa il mut pe bb?Merci de raspuns.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput