Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
Cum sa ii schimb pozitia?Adica sa il mut pe bb?Merci de raspuns. ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Da, sa il muti, ca cica deochiul ramane in locul ala
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
monica_dicut spune:
FELICITARI DANUCU!! BINE AI VENIT ALESSANDRA!!
Superba fetita, iar anuantul nasterii este absolut genial iar voi sunteti un cuplu tare frumos si deosebit 
FElicitari tuturor noilor mamici. SA va bucurati de puii vostri.
MMimi, imi pare rau ca ati trecut prin momente mai grele dar ma bucur ca acum sunteti bine.
Fetele mai stie cineva ceva de Mimihoo si de Piolica??????
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Nerantula spune:
Dar Alinushca? A mai tinut cineva legatura cu ea? O fi nascut?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
monica_dicut spune:
Nu a nascut inca, am mai vorbit eu cu ea saptamana trecuta. Ea are termen in ultimile zile din octombrie.
Feli, m-am uitat acum si tu ai avea termen de ziua lu injineru' meu
Crezi ca mai stai pana atunci
??? Cred ca d'aia mi-ai picat cu tronc la suflet si mai ales falcosu tau din burtika 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
musettepink spune:
Boo,Andy
multumesc de sfat,am sa incerc si eu asa poate il ajut ca tare mi se rupe sufletul cand il aud cum se chinuie.
Boo nu mai pui poze cu Alex?ca tare frumusel mai este!
Codruta eu nu dau ceai la copil.Iar de scos eu l-am scos cam la 10 zile dupa ce cateva zile inainte l-am tinut cate 10 minute in fata geamului,apoi l-am scos 15 minute,apoi o jumate de ora si tot asa.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Delphinas spune:
Off....lipseste omu 2 zile si gata...numai vesti bune peste vesti bune.Proaspete mamici, bebitzi nou nascuti. Felicitari mamicilor, refacere usoara si sanatate maixima bebeilor.
Avem si mamici externate...Codruta

Eu aseara am visat un soricel mic mic, alt cu maro si scormonea in zapada...iar soacra`mea a zis ca e bucurie mare....poate raman insarcinata...

Noi maine facem 1 an de la casatorie si am sarbatorit de azi.
dulce la fiecare.
poze
Just Me
Poate acum
300 spune:
Danucu si Mmimi va felicit pentru bebeline!
Frumoasa si reconfortanta poveste, Danucu. Astept povestea nasterii :)
Mmimi imi pare rau sa aud ca te-au chinuit atat, sper sa scapi cat mai repede de anemia cea urata. Pe de alta parte ma bucur din suflet ca puiuta e bine dupa operatie.
Nusha voi sa fiti sanatosi si sa va reglati programul, cu forumul recuperam noi.
Gargarita un
pentru tine. Toate neplacerile astea vor disparea odata ce vine bebe. Mai important e sa ne cream armonie in jurul nostru si sa gasim sprijinul de care avem nevoie in sanul familiei.
37+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
300 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MommyMagda![]() Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara restului burticilor ! Va multumim mult pentru felicitari si va asiguram de toata pretuirea noastra! Sunteti nemaipomenite! (inclusiv cele intrate pe forum dupa fuga mea) ![]() Ne-ati fost si inca ne sunteti, fiecare in felul si dupa experienta ei, de mare ajutor. Multumim inca o data! |
Bine te-am gasit! Nu ne-am cunoscut, eu am intrat pe forum dupa ce n-ai mai scris tu probabil, din ce au scris fetele deduc ca ai avut o sarcina mai grea. Te felicit din tot sufletul pentru lupta castigata si va urez multa sanatate tie si puiutei tale.
37+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
Corrina spune:
andy.p, iepurila, denisa, 300, Eva, gargaritza, khristin, multumesc din suflet pentru urarile pe care mi le-ati facut, sunteti foarte dragute
Am avut o zi de nastere "superba", cu plimbari prin casa cu bb in brate, ca are colici, mititelul.. lasa, ne facem noi mari
denisa, nu am apucat sa iti scriu..felicitari din suflet pentru
, sa fie sanatos si norocos, l-am vazut in poze, e un frumos grasunelul tau, sa iti traiasca si sa fiti fericiti.
Ma bucur mult pentru tine
Felicitari si celorlalte proaspete mamici si multa sanatate.
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
300 spune:
| Citat: |
Noi maine facem 1 an de la casatorie si am sarbatorit de azi. dulce la fiecare. |
Delfinas multa fericire! Si sper ca bebe sa vina intr-adevar mai repede, ca tare ti-l doresti

37+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii