Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 21
Delphinas spune:
ANIS
Sa fii fericita si sanatoasa mamico.
Cand eram insarcinata cu mazarica aveam DPN in jur de 10 oct si ma rugam la cel de sus poate mai sta vreo 3 zile sa se nasca de ziua mea. De mic copil stiu ca imi doream cadou de ziua mea un copil. Mi-am dorit sa nasc de ziua mea. Dar Doamne Doamne a vrut altfel ,iar eu nu ma pot bate cu El.
la fiecare
poze
Just Me
Poate acum
300 spune:
Buna dimineata!
Anis, la multi ani si sanatate cat cuprinde, nastere usoara si recuperare si mai si.
Kid of colicii aia! Sper ca acum macar dormiti.
Multumim de info despre vaccinuri, uite ca la astea nu m-am gandit. O sa o intreb pe mami daca ralu le-a avut.
Ilia draguta faza cu a sti sa nasti in octombrie :d
Felicitari pt schimbarea semnaturii, la fel si Nausicai. Se cam apropie...
Baby-boy ce-ai facut la doctor? Cum nasti pana la urma? Azi n-o sa am messenger decat daca ma prezint in rahova sa lucrez, si nu stiu sigur...
La 11 treb sa fiu si eu la spital sa vad cum se mai prezinta bubulina mea. Sper ca nu s-a facut baiat intre timp...
Si mai sper ca nu nasc azi.
A si raportez 0 crocobauri - mi-au dat si mai bine de jumate din bani inapoi!
38+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Buna dimineata! Anis, la multi ani si sanatate cat cuprinde, nastere usoara si recuperare si mai si. Kid of colicii aia! Sper ca acum macar dormiti. Multumim de info despre vaccinuri, uite ca la astea nu m-am gandit. O sa o intreb pe mami daca ralu le-a avut. Ilia draguta faza cu a sti sa nasti in octombrie :d Felicitari pt schimbarea semnaturii, la fel si Nausicai. Se cam apropie... Baby-boy ce-ai facut la doctor? Cum nasti pana la urma? Azi n-o sa am messenger decat daca ma prezint in rahova sa lucrez, si nu stiu sigur... La 11 treb sa fiu si eu la spital sa vad cum se mai prezinta bubulina mea. Sper ca nu s-a facut baiat intre timp... Si mai sper ca nu nasc azi. A si raportez 0 crocobauri - mi-au dat si mai bine de jumate din bani inapoi! 38+ Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii |
Felicitari pt zero crocobauri!am si eu o curiozitate,unde ai facut analiza si ti-au dat banii inapoi?????mi-a mai zis cineva dar eu nu am crezut am zis ca face misto de mine.
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
anca81 spune:
Anis 

Babytza, bine ai venit acasa! Cand ne pui niste pozici cu David?
Danucu, un
mare special pentru tine! Alessandra este superba, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
July, Piolica, pe unde sunteti?
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
baby_boy spune:
Neata !!! Haideti la 
300, deci am ajuns chiar tarziu pe la control la 7, pt. ca in momentul cand dadeam sa ies din casa..hop niste musafiri nepoftiti..(care cred eu ca imediat ce o sa ajung cu bebe acasa..hop si ei sa vada ..tot..trebuie sa avertizez din dimp familionu ca o sa fiu indisbonibila atunci
) Asaaaa...am ajuns la doctora..control pe masa...care apropo Nikolici..n-am simtit nimic
...cum banuiam si eu bebe n-a coborat desi pana pe 15 mai e un pic...nu se grabeste...la eco ..e tot baietel(pe parcursul celor 9 luni n-a fost deloc fata
) si are 3 kg
..grasunul lu'mama .DAr sunt deosebit de bucuroasa ca doctora a zis ca mergem pe nastere normala si ma ajuta si cu epidurala..sa merg la spital sa fac cunostiinta cu anestezista. Apoi spre uimirea mea care am cam fost paranoia ca n-am mai facut analize de la inceputul sarcinii..mi-a zis sa ma prezint azi sau maine la spital sa fac analizele ![]()
DIn pacate azi nu ma miscai spre spital pt. ca am racit..imi curge nasul..pe la 4 azi-mnoapte nu puteam respira si nu aveam nici somn..asa ca ma duc maine.. Asa mi-se intampla daca n-am iesit din casa de mult..cum am iesit..hop raceala...nu faceti ca mine..mai iesiti din cand in cand..si cred ca e valabila si la bebei..de asta trebuie iesit cu ei afara macar 10 min chiar iarna..sa capete imunitate.
Asa ca eu azi sunt HAppy Burtica
stau pe la calc. la caldurica
300 tin pumnii sa fie totul bine la control!! O sa ''miss you ''today daca n-ai net 
Anis La multi ani!Fericire si sanatate iti doresc!
Babytza bine v-ati intors acasa!!
37
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
preety spune:
Anis la multi ani, sanatate multa si tot ce-ti doreste sufletelul
!
Felicic io
. Nu stiu ce tre sa simti cand se rup membranele si mi-e frica ca dak nu-i balta nici n-o sa-mi dau seama
...
Ma umplu in continuare de bube si mi-e frica sa nu fie de la ficat... dar azi ma duc in sfarsit la dr...
Bebelina e super agitata de vreo 2 zile, iar noaptea parca face gimnastica incontinuu... ceea ce e ciudat ptr ea ptr ca tot timpul a fost cumintica
.
Am o secretie gelatinoasa care insa nu are firisoare rosiatice si pe care o tot vad cate putin de vreo saptamana... nush dak e dop sau nu!
Si tot asa... ca un facut acu am senzatia ca bebelinei i-ar fi mai bine afara decat inauntru... da nush de unde mi-o fi venit si asta 

36+ (am schimbat si noi semnatura)
tzitziri spune:
Neata
,
Felicic, pai eu dupa un accident cu vezica am stat internata in spital un weekend pana s-a intors dr meu in Bucuresti si m-a vazut...ca banuiala de membrane rupte am avut-o si eu, dar uite ca de-abia dupa o saptamana jumatate am nascut
.....si cand s-au rupt membranele eu nu am simtit decat ca....a curs.Nu am simtit presiuni sau alte chestii asemanatoare.M-am trezit si curgea.Plus ca al meu (eu eram cam paralizata atunci
) a spus ca atunci cand a intrat dupa mine in baie se simtea un miros specific, pe care nu il poate cataloga, dar era ceva...anormal
...acum fiecare cu normalitatea lui, dar daca simti ceva "anormal" curgator, atunci apa o fi.
Anis, LA multi ani, multa sanatate tuturor si sa va bucurati unii de altii asa cum se cuvine!
Mamica implinita de David
Daviduta
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Felicitari pt zero crocobauri!am si eu o curiozitate,unde ai facut analiza si ti-au dat banii inapoi?????mi-a mai zis cineva dar eu nu am crezut am zis ca face misto de mine. |
Am fost la sanador pana la urma, ca nu era nevoie de programare si printre alergaturi mi-era greu sa ajung la elias cum recomandase dr mea. Initial analizele costa putin mai mult de 1 milion, datorita abon de la firma avusesem discount 10 la suta deci platisem noua sute si.
Analizele lor nu sunt numai pt strep b. Daca nu ai nimic iti returneaza banii luati pt antibiograma, in cazul meu erau 61 lei.
La fel procedeaza si la urocultura din cate stiu.
Sper ca te ajuta

38+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
maryb spune:
buna dimineata tuturor !
vreau sa felicit si eu toate fetele care au devenit mamici si care acum isi tin puiutii in brate, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii si sa aveti o viata minunata de acum inainte
spunea cineva (scuze ca nu-mi aduc aminte acum cine) ca bebita ei a facut iritatii nasoale de la marca PAMPERS. as vrea sa stiu cu ce marca ati inlocuit-o voi ??? ca si mie mi-a mai spus o cunostinta ca se irita foarte tare de la aceasta marca si a inlocuit-o cu Huggies. vreau sa stiu ca deja am trecut la notite ![]()
preety imi pare rau ca te tot umpli de bubite, bine ca azi ajungi la dr, sper sa nu fie nimic grav 
kid, am luat notite cu vaccinul rotarix (multumim pentru info utile). o verisoara a sotului meu a fost plecata cu copil de 1 an si 5 luni in bulgaria si s-a imbolnavit si a stat pe perfuzii, cred ca tot de enterocolita era vorba.
300, ma bucur ca raportezi 0 crocobauri ![]()
babytza, bine ati venit acasa, am vazut poze cu micutul Daviduta, este un scump. sa va traiasca si sa se faca mare mare. imi pare rau ca ai simtit cand te-au operat, bine ca a trecut si acum esti bine. 
maryb
35+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 32 de zile 

300 spune:
Baby-boy ma bucur ca sunteti bine, eu sunt in drum spre spital acum in 41 si o tanti tocmai se catara cu gentoiul pe mine doar-doar ii fac loc langa mine pe scaun. Alta explicatie n-am, probabil burta mea e camuflata de ochelarii ei. Ma rog s-a dus repede sa se catere pe un copil... Sau o fi vazut burta si i s-o fi facut rusine?
Fratello si pretena s-au dus la scoala iar eu m-am încapatanat sa plec per pedes a doua zi consecutiv. Ma tot apasa bebe de mi-e teama sa nu ma opreasca acolo. Ieri credeam ca e de la pantaloni. Gata, declar cu mana pe inima ca nu ma mai incape decat salopeta de gravi primita cadou de la o prietena laudata fie in veci.
38+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii