Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Anis LA MULTI ANI! Iti doresc de pe acum nastere usoara si bebel sanatos si mancacios!

Felicic, apropo de membrane. La mine s-au rupt noaptea in timp ce dormeam. In timpul noptii m-am trezit sa fac obisnuitul drum la baie iar cand m-am dat jos din pat am simtit o presiune mare jos, dureros. A trebuit mai mult sa ma rostogoles din pat ca nu ma simteam in stare de miscari bruste. M-am gandit ca totusi m-am anchilozat eu... M-am intors in pat, am adormit, toate bune. Nu peste mult timp, simt in somn iar nevoia sa fac pipi. Duc instinctiv mana intre picioare.. si surpriza, chilotii uzi (?!?) Ma gandesc "aoleoo oi fi visat ca fac pipi mi-am dat drumul pe mine. upsss" M-am dus rapid la baie sa imi eliberez vezica si dupa ce termin de "eliberat" continua sa curga, involuntar. Atunci mi-am dat seama ca ala pipi nu mai este dar ca sa fiu sigura am si verificat. Mi-am zis bun "daca curge, macar sa astept sa se opreasca sa nu baltesc prin casa". Desigur, dupa cativa pasi iar a inceput sa-mi siroiasca cald pe picioare. Mai tarziu am aflat ca "nu curge tot si se opreste". Va continua sa se refaca.

Spar ca te-am lamuri cat de cat cum e cu membranele. Eu cred ca presiunea mare pe care am simtit-o a prevestit ceea ce urma sa se intample.

Ufff... ar trebui sa scriu si eu povestea nasterii. As avea ce povesti...

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai am o intrebare la mamici...care dintre voi stati in sectorul 4 si aveti pediatru bun care vine acasa ? poate imi spuneti si mie pe PM numele lui si de la ce spital este. multumesc anticipat.

cum este cu alocatia copilului ? dupa ce nasc trebuie sa depunem acte pentru alocatie ? si unde se depun, la primaria de sector de care apartine mama ? deci in cele 126 de zile se iau cei 85% din brut si se ia si alocatia copilului ? dupa care se depun acte pentru cei 6 mil ? si pentru astea unde se depun actele, tot unde se depun cele pentru alocatia lui bebe ?

hai ca v-am bombardat cu intrebari, dar na...daca nu stiu ?

maryb 35+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Joy pai hai..asteptam povestea

300 ai grija cu "per pedes" asta..ca la mine grasutul nu se grabeste..se pare ca mi-o iei inainte ..asteptam vesti de la control

Se pare ca eu am racit ca-lumea..stranut intr-una..ce as putea lua..facut ceai cu multa lamaie..altceva? nu prea am nimic pe aici

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Face cineva capitol nou?

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Maryb daca afli de pediatru ma abonez si eu
Legat numai ca eu inca am buletinul de valcea si trebuie schimbat repede. de mers, nu merg mult. Oricum nu prea ma mai tine.

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata la amiaza! azi noapte mandra a dormit in pat cu noi. a adormit cu tzitzi-n gura si mi-a fost mult mai comod s-o fac sa taca asa decat sa ma tot dau jos din pat s-o iau din patut.
felicic la mine memranele s-au rupt si-a tot curs. depinde de la femeie la femeie si de membrane.
in rest salutam clanul burticilor si pupam mamicile si boboceii

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Continuam sa numaram boboceii aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ancaaaa mai esti? Iarta-ma dar am adormit la ora 10, dupa ce a venit bona Alexandrei si am putut lasa fata cu ea...Deci, tu ii scrii asa in reteta, ele stiu ce e apa de calce, nici eu nu stiu, imi amintesc ca e ceva neutru, ca apa oxigenata sau serul, doar ca sa lege ingredientele intre ele (care sunt prafuri), se foloseste la multe creme facute in farma. Stiu farmacistele ce este si de unde s-o ia

Ma duc sa citesc din urma. Pana la urma s-a linistit pe la ora 7 si a dormit pana la 9 cand a mancat din nou si apoi s-a culcat. Acum o pandesc ca se va trezi.

Babytza baga papa la greu si da-i piticului sa suga si din ora in ora. El saracutul stie ce face, isi creste singurel provizia de tzitzi, d-aia e asa "mufat". Nu baga biberonul, se regleaza in cateva zile Felicitari inca o data si ai noroc cu asa ajutoare de nadejde (Valentina si tati)

Mergi la inceput