Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Brigitte, Rain_Lover , Tigresa !!!! Sa va traiasca puiutii!!!! Sa fie sanatosi si papaciosi !!!!

La multi ani Anis !!!

Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid pup mamica incercata de colici!Aseara nu am mai apucat sa te felicit pt grasunica.merci de info cu vaccinul,chiar am sa vb cu pediatra sa-l facem si noi ca eu a avut enterocolita cand eram mica si a fost un cosmar.

Babytza ma bucur ca totul merge struna,niste poze cu flacaul nu ne pui?

Anis,nastere usoara,sa scapi de cezariana ca la tine la a treia nastere ar fi pacat sa nu nasti natural!

Felicic eu bag seama ca tu nasti la termen.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Kid Am ales anestezia generala pentru ca am citit inaite de operatie , pentru a mia oara niste subiecte despre cea in coloana. Si m-am speriat. Nu am mai facut nici epidurala dupa operatie.
A fost destul de nasol insa, pentru ca nu mi-a prins bine anestezia si am cam simtit din operatie....Am adormit adanc dupa ce l-a scos pe bebe. Ce ma bucura este ca am auzit cum a tipat din tot sufletul atunci cand a iesit....Radea si dr, ca e un pitic dar tipa foarte tare...
Acum suntem bine, a trecut. A fost o experienta tare neplacuta dar fericirea de a fi mama sterge tot

Azi e prima zi in care imi pun centura si ma simt tare bine cu ea. Te poooooop

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

anis

neata si de la noi, desigur, tot 2 in 1. da' cum miine e 1 oct incepem sa ne asteptam ca io atunci stiu sa nasc, in octombrie.
babytza, bine ai venit acasa!
felicic, io mi-s bine, n-am simtit nimic cind s-au rupt membranele, nici prima, nici a doua oara si nici n-a fost vb de vreo balta! bb acuma sughite, vad, si tb sa spun... am schimbat semnatura!

36+

Mergi la inceput

Musette poooop Am pus cateva poze pe contul cu mamici. MAi facem si mai punem... Sunt la poze

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici
intrebare pt mamicile ce au nascut prin cezariana: este nevoie de epilare totala inghinala? iar pe burta pana unde e nevoie sa fii "hairless" ? ca io-s maimutoi si ar cam trebui sa ma epilez si acolo, sa nu ma trezesc ca ma rad ei

39+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Anca da, asa se fac bibitzele alea la un moment dat...de fapt e ultima faza...din pacate aveti o iritatie avansata asa...Incearca cu solutie de bicarbonat (sa reduci aciditatea din zona) las-o cu funduletul afara si iti scriu aici o reteta pe care eu am facut-o la farmacie la prima sarcina si a fost mana cereasca (tot asa, buibite rosii, sangerande, ultima faza a iritatiei de scutec, ne-a trecut f bine cu aceasta reteta scrisa de socrul meu, D-zeu sa il ierte, a murit acum 2 ani, a fost un medic pediatru extrem de respectat):

Talc / 5 g
Oxid de Zinc /5 g
Apa de Calce / AA 5 g
Nistatin 2 tb
Neomicina 0,5 g
Lanolina 10g
Vaselina 20 g
DS Extern

poti intreba la o farmacie care are laborator sa poata sa o faca, e o crema excelenta pentru faza asta...ce ti-am zis eu Mustela si restul din comert nu prea dau rezultate asa repede, sunt mai mult preventive asa (cand e in faza de piele rosie, fara ulceratii). Eu inca nu am facut crema asta, nu am avut nevoie, dar cand o sa am o sa o fac negresit, e f f buna. O scrii exact asa cum am scris-o eu, cu / si grame si tot.

Kid vreau sa merg la farma sa-mi prepare reteta, ce ingredient e apa de calce?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zambetmic

'neata burtici
intrebare pt mamicile ce au nascut prin cezariana: este nevoie de epilare totala inghinala? iar pe burta pana unde e nevoie sa fii "hairless" ? ca io-s maimutoi si ar cam trebui sa ma epilez si acolo, sa nu ma trezesc ca ma rad ei

36+ cu Vladut

Eu m-am facut total , si bine am facut ca mi-a facut taietura foooooarte jos...

Valentina

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zambetmic

'neata burtici

39+ cu Vladut

Eu zic inghinal sa te faci total dar pe burta nu ai de ce,operatia mea e mult sub burta...

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Babytza nu pot accesa contul comun de poze,imi zice ca parola si userul nu se potrivesc....nu stiu ce se intampla,banuiesc ca nu a schimbat nimeni parola nu?

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput