Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 20
babytza spune:
Felicitari Brigitte, Rain_Lover , Tigresa !!!! Sa va traiasca puiutii!!!! Sa fie sanatosi si papaciosi !!!! 

La multi ani Anis !!!

Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel
musettepink spune:
Kid pup mamica incercata de colici!Aseara nu am mai apucat sa te felicit pt grasunica.merci de info cu vaccinul,chiar am sa vb cu pediatra sa-l facem si noi ca eu a avut enterocolita cand eram mica si a fost un cosmar.
Babytza ma bucur ca totul merge struna,niste poze cu flacaul nu ne pui?

Anis,nastere usoara,sa scapi de cezariana ca la tine la a treia nastere ar fi pacat sa nu nasti natural!
Felicic eu bag seama ca tu nasti la termen.![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
babytza spune:
Kid
Am ales anestezia generala pentru ca am citit inaite de operatie , pentru a mia oara niste subiecte despre cea in coloana. Si m-am speriat. Nu am mai facut nici epidurala dupa operatie.
A fost destul de nasol insa, pentru ca nu mi-a prins bine anestezia si am cam simtit din operatie....Am adormit adanc dupa ce l-a scos pe bebe. Ce ma bucura este ca am auzit cum a tipat din tot sufletul atunci cand a iesit....Radea si dr, ca e un pitic dar tipa foarte tare...
Acum suntem bine, a trecut. A fost o experienta tare neplacuta dar fericirea de a fi mama sterge tot 
Azi e prima zi in care imi pun centura si ma simt tare bine cu ea. Te poooooop 
Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel
ilia_99 spune:

anis 

neata si de la noi, desigur, tot 2 in 1. da' cum miine e 1 oct incepem sa ne asteptam ca io atunci stiu sa nasc, in octombrie. ![]()
babytza, bine ai venit acasa!
felicic, io mi-s bine, n-am simtit nimic cind s-au rupt membranele, nici prima, nici a doua oara si nici n-a fost vb de vreo balta! bb acuma sughite, vad, si tb sa spun... am schimbat semnatura!
36+
babytza spune:
Musette poooop
Am pus cateva poze pe contul cu mamici. MAi facem si mai punem... Sunt la poze
Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel
zambetmic spune:
'neata burtici
intrebare pt mamicile ce au nascut prin cezariana: este nevoie de epilare totala inghinala? iar pe burta pana unde e nevoie sa fii "hairless" ? ca io-s maimutoi si ar cam trebui sa ma epilez si acolo, sa nu ma trezesc ca ma rad ei 
39+ cu Vladut
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Anca da, asa se fac bibitzele alea la un moment dat...de fapt e ultima faza...din pacate aveti o iritatie avansata asa...Incearca cu solutie de bicarbonat (sa reduci aciditatea din zona) las-o cu funduletul afara si iti scriu aici o reteta pe care eu am facut-o la farmacie la prima sarcina si a fost mana cereasca (tot asa, buibite rosii, sangerande, ultima faza a iritatiei de scutec, ne-a trecut f bine cu aceasta reteta scrisa de socrul meu, D-zeu sa il ierte, a murit acum 2 ani, a fost un medic pediatru extrem de respectat): Talc / 5 g Oxid de Zinc /5 g Apa de Calce / AA 5 g Nistatin 2 tb Neomicina 0,5 g Lanolina 10g Vaselina 20 g DS Extern poti intreba la o farmacie care are laborator sa poata sa o faca, e o crema excelenta pentru faza asta...ce ti-am zis eu Mustela si restul din comert nu prea dau rezultate asa repede, sunt mai mult preventive asa (cand e in faza de piele rosie, fara ulceratii). Eu inca nu am facut crema asta, nu am avut nevoie, dar cand o sa am o sa o fac negresit, e f f buna. O scrii exact asa cum am scris-o eu, cu / si grame si tot. ![]() |
Kid
vreau sa merg la farma sa-mi prepare reteta, ce ingredient e apa de calce?
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
babytza spune:
| citat din mesajul lui zambetmic 'neata burtici intrebare pt mamicile ce au nascut prin cezariana: este nevoie de epilare totala inghinala? iar pe burta pana unde e nevoie sa fii "hairless" ? ca io-s maimutoi si ar cam trebui sa ma epilez si acolo, sa nu ma trezesc ca ma rad ei ![]() 36+ cu Vladut |
Eu m-am facut total , si bine am facut ca mi-a facut taietura foooooarte jos...
Valentina Cea mai fericita
de bebe David Gabrielpoze
musettepink spune:
| citat din mesajul lui zambetmic 'neata burtici intrebare pt mamicile ce au nascut prin cezariana: este nevoie de epilare totala inghinala? iar pe burta pana unde e nevoie sa fii "hairless" ? ca io-s maimutoi si ar cam trebui sa ma epilez si acolo, sa nu ma trezesc ca ma rad ei ![]() 39+ cu Vladut |
Eu zic inghinal sa te faci total dar pe burta nu ai de ce,operatia mea e mult sub burta...
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
musettepink spune:
Babytza nu pot accesa contul comun de poze
,imi zice ca parola si userul nu se potrivesc....nu stiu ce se intampla,banuiesc ca nu a schimbat nimeni parola nu?
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra