Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 19
Nerantula spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie, daca stiti, in cat timp de resorb firele .. resorbabile?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Nausica

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
anis spune:
depinde f tare de capacitatea de vindecare a fiecaruia..la mine a durat parca vreo 14 zile..
Vai m-au luat niste dureri de oase intre picioare, se dilata bazinul..parca nu aveam eu dureri destule, sper sa nu nasc maine de ziua mea..![]()
*** AniS **
37+ ***
IRIS MEDEEA***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
kid2003 spune:
Asadar
La multi ani, Anis! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o nastere usoara si o bebelina sanatoasa!
Noi suntem in plina criza de colici...
simodina spune:
Anis La multi ani!Fericire si sanatate iti doresc!
Babytza bine v-ati intors acasa!
Uff Lauretasa stii ca lucrurile astea ne afecteaza mai rau pe noi decat pe ei...
pitica chinuita de seringi si mami si mai chinuita.
Cuscra felicitatm Popicica pt cresterea frumoasa din prima luna
. Deci e pe gura vaccinul asta, hmmm ce bine. Nu de Rotarix ne-a zis ca-l facem la 2 luni ci de Prevenar, Rotarix la 3 luni prima doza. ( Pt mamici la primul bb: Prevenar e vaccinul pentru mai multe tulpini de pneumonii si e tot optional...)Eu am cosmar cu pneumoniile de la Serban ca la 2 ani am avut 2 internari in spital la 3 luni distanta cand i s-a descoperit si astm-ul alergic... Voi cand il faceti?
Landoul il folosim cu acelasi succes ca si data trecuta si noi. Inca n-am inceput sa adormim in carucior in casa, poate scap de data asta, dar tare bine ne este si la plimbare si dupa acasa unde mai furam vreo 2 ore de somn.
simodina spune:
Uff cuscra si eu care credeam ca dormi dusa. Putina caldura la burtica si de la mine sa-i treaca repede!
khristin spune:
La Multi Ani, Anis! 
Simodina, si noi am facut Prevnar cand i-a fost vremea...aici e inclus in planul vaccinelor obligatorii.
Cristina
le bébé
40 w
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
angelynna82 spune:
Neatza, va invit la o ciocolata calda (am uitat sa iau cafea ieri)
La Multi Ani Anis, sa fii sanatoasa, fericita. Sa ai o nastere frumoasa si usoara iar bblina sanatoasa.

Laureta multi
pt pitica iar pt tine o 
Muhh
bb se dezvolta bine, nu ai dc sa te ingrijorezi
38+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
felicic76 spune:

anis

anis

anis

kid: uffffffff, suflu si eu aer cald spre burtica, sa treaca colicii aia rai
nausica: de azi esti in sapt 38
laureta: si de la noi doi pupici sa treaca buba
mami de alexa, tzitziri: 
Aseara o cam bagasem pe maneca, dureri de mijloc mama-mama, cred ca bebe mi-a tras una in vezica si am patit un mic...accident, toate coroborate cu faptul ca era 11 noaptea, credeam ca pana aici fuse
. Nu am luat nimic, nici macar un no-spa, am asteptat sa vad ce se mai intampla, pe la 1,30 m-am culcat si acum iata-ma-s: tot 2 in 1
. Alarma falsa! Lupuuuuuul......again....![]()
intrebare: ce ati simtit in momentul in care vi s-au fisurat membranele, in afara de obisnuita balta? Vreo presiune, ceva?
300, anis, illia, lucutta, garga, preety: voi cum sunteti?
36+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babytza spune:
Neata burtici si mamici 
Puiul doarme acum...
Noi nu prea am dormit...Cand am ajuns acasa , dupa primele 2 mese a dormit cate 2 ore...apoi a venit noaptea si a cerut papa la fiecare ora...Sunt convinsa ca e din cauza lapticului meu care nu il satura pentru ca eu sunt nemancata.Abea de azi pot sa incep si eu sa pap...Imi e o foame 

M-a terminat cum de fiecare data cand il schimb face pipilic in toate directiile si trebuie sa schimbam tot ce e in jurul lui...![]()
![]()
Si face ca o sirena daca nu ne miscam repede sa ne intoarcem la san.![]()
Kaki facem la fiecare masa .
Doamne e un dulce [in al 9lea cer]
Valentina este topita dupa el...Tati nu mai zic. Sta calare pe noi. Ne ajuta la fiecare pas.
Ma duc sa citesc din urma...
Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel