Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci

Sanziana La Multi Ani pentru Dragos, sa creasca marei si santos

Corrina, itit spun si eu LA MULTI ANI si tie, multa sanatate si fericire, desi mi-s mai intarziata

Danucu ce veste buna ne dai tu, felicitari pentru Alessandra, e superba

Delphinas! aniversare fericita, multi ani fericiti impreuna, poate ne dai vestea cea mare cat de curand

Garga si 300 felicitari pentru schimbarea semnaturii

Garga suntem bine, inca in formula 2 in 1...ne-a controlat dr azi, pitica noastra ii place in burtica la caldura, ne putem astepta oricand sa vina...dar in princi[iu ramane sa ne vedem saptamana viitoare la un alt control.

Revazut poze cu bobocei, sunt tare frumosi si scumpi cu totii

38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Tzitziri - protectie pentru mameloane gasesti in farmacii de la Avent (vezi ca sunt pe marimi) si medela.

Mie mi-a placut mai mult medela ca au o forma care se pliaza mai bine pe san.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ramo eu mananc orice. Nu mananc fasole uscata si varza ca nu ma omor dupa ele. Dar am balotat rosii, mere, pere, prune etc. Singurul lucru care nu i-a priit a fost o supa indiana de dovleac (avea ghimbir in ea si probabil i-a dat gaze si era si mai iute). Daca e sa aiba colici va avea oricum poti sa mananci tu doar paine prajita. Ah si eu nu beau lapte dar nu din cauza de alaptat ci din alte motive.

musette jap jap ca sa zic asa sugruma piticul paranoic e perfect copilul.

Nausica ma omori cu Nedelcu al tau uit tot timpul ca este o Ania. By the way este unul dintre numele mele preferate de fete. Si cunosc o fetita Anja care este o minunatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Musette dar de ce alergi mama cu botezul ala? Nasii ce mai fac? Nasul meu a fost la restaurant si a rezervat, maine merge la biserica sa gaseasca ora (sper sa nu fie o problema), meniurile imi vin pe mail si aleg si .... dupa ce sa ma duc in oras? Spune-mi si mie ca nu am motiv de iesit Marturiile si lumanarile le achizitioneaza nasha, avem deja o rochita pt botez (pentru inaintea scufundarii, dupa o imbraca nasa), ce sa mai fac? La botezul trecut am tocmit o firma sa impodobeasca cristelnita, dar a fost jaf la drumul mare, de data asta nu cred c-o mai fac...Aaah, as putea sa cumpar cadouri micute pentru invitati? Si sa fac invitatiile, normal, desi prevad ca va fi ca la nunta- invitatie pe mail si la telefon, tiparit nu am avut nimic...

Ahh, si felicitari pentru bumflici! Cum adica sa fie in neregula cu bebe? Pai cine sa va mai inteleaga mama? Daca sunt 500 de g e putin, daca e un kg e prea mult Omoara piticul, cum zice Muuh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, miine-poimiine vreau sa dau o comanda la Bimbomarket. se mai baga cineva?

Nausica36+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara si de la noi!

Sofia tocmai a terminat de luat masa si acum doarme pe burtica intinsa pe pieptul meu. Am descoperit ca e o pozitie foarte buna de scos grr-grr (=eructat) si adormit

Nici nu stiu pe cine sa felicit mai repede:

Babytza, bine ai venit acasa! sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa itit aduca numai bucurii!

Danucu, Teomaria, Nushulica, Andreutac, Julax, Rain_lover, Brigitte, Nocom, Codruta, sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi si sa va lumineze viata! Pup proaspetele mamici

Laureta, parca tu vorbeai de icter. Noi avem o luna si inca nu ne-a trecut icterul. E drept ca in partea de jos s-a decolorat insa fata tot este galbena. Pediatra a spus ca intr-o saptamana ar trebui sa treaca de tot. Cauza la noi se pare ca este prematuritatea. Totusi vom face si o ecografie la ficat sa vedem daca este necesara medicatie.

Eva, Luca este un dulce; seamana tare cu taticul lui. Si Sofia la fel, seamana cu tatal ei si ma intreb daca "mosteneste" ceva si de la mine. Sper sa te descurci bine si singurica. Eu singura fiind cu Sofia acasa, de cele mai multe ori n-am timp nici macar de un pui de somn in timpul zilei. Nu stiu cum dar mereu este ceva de facut...

Anca, ai o grasunica tare frumoasa. Se vede cum creste de la o saptamana la alta! Cu bubitele, am vazut ca deja ai primit sfaturi. Si Sofia a avut o iritatie in aceeasi regiune insa nu a fost foarte violenta si a trecut fara sa facem ceva anume. Cand o schimb o sterg cu servetele umede Sanosan iar seara facem baie si folosim mustela lotiune dupa. I se mai inroseste funduletul uneori daca sta prea mult cu kka in pampers. Incerc sa evit asta dar nici nu o trezesc din somn sa o schimb.

Boo, si Sofia are 1-2 bubite rosii pe fata cand plange sau e nervoasa. Nu m-am ingrijorat pentru ca la fel mi se intampla si mie

Am vazut mai multe mamici care s-au plans de baby blues. Si eu am trecut prin aceasta etapa in primele 2 saptamani. Pentru mine a fost foarte important sa stiu ca nu sunt o "denaturata" care nu isi apreciaza puiutzul, ci este vorba despre un dezechilibru hormonal. Sotul nu si-a putut lua liber de la serviciu decat2-3 zile, mama lucreaza asa ca nu prea am avut cui sa ii cer ajutorul. M-a ajutat f mult sa stau de vorba (fie si la telefon) cu cei dragi si mi-a prins tare bine iesitul din casa, fie si jumatate de ora.

Despre landou, ma pot lua de mana cu Musette. Ce sa spun, pana acum sofia a dormit doar in landou pentru ca patutul este mpntat in apartamentul in care urmeaza... sa ne mutam. Deci ne este foarte folositor.

La plimbare ne place taaare. Ies cu Sofia cam cate o ora in parc iar ea doarme dusa. Daca inainte sa iesim afara se agita, cum iesim pe usa incepe sa se calmeze. Totusi trebuie sa mentionez ca o scot in brate pt ca stam la etaj, nu avem lift si nu m-as descurca cu un carucior dupa mine.

Gravidutelor, bucurati-va cat mai mult de somn si de burtica. De cand cu bebe, nu cred ca am mai dormit 4 ore legate. Cel mai tare mi-e dor sa dooorm mult

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Joy sa va mutati sanatosi si sa aveti numai bucurii in casuta cea noua. Si noua ne e f f util landoul, asa cum zici si tu, ne e folositor si peste noapte, ca adoarme bine plimbata prin casa si daca o scol sa o pun in patut se trezeste de tot, asa iau doar landoul si doarme in el...Se simte si mai aparata, asa, intr-un spatiu mai stramt zic si eu.

Am uitat sa raportam. Avem 3.950 kg (de la 2.850 la iesirea din maternitate) si 55 cm lungime, diametrul caputului parca 36, nu mai tin bine minte. A venit azi pediatra si am facut vaccinul Rotarix (norocul nostru ca e oral si nu a fost nevoie de intepatura). Pentru fetele care vor sa il faca: se face numai pana in 6 luni, are doua doze (deci se face prima fie la o luna, a doua la trei, fie prima la trei luni si a doua la 5). Nadina imi zicea ca pediatra ei o sa i-l faca odata cu alea obligatorii de la 2 si 4 luni, a mea a preferat sa fie in luni diferite. Am vrut sa ii fac Rotarixul pt ca este contra rotavirusului care e o grupa de virusuri f agresive (dau enterocolite nasoale), si singura mea spaima cu Alexandra a fost la 1 an si o luna cand ne-am internat in spital din cauza acestui virus pacatos si extrem de violent (a ajuns cu analizele varza, la limita inferioara, deshidratata, au bagat la perfuzii si antibiotice in ea cat pentru toata copilaria). Ea nu mai poate sa faca vaccinul, dar daca acum exista, fac orice sa nu treaca asta mica prin aceeasi experienta. Rotavirusul se ia practic de peste tot: din parc, de pe manute murdare, hrana deteriorata etc...
V-am zis in cazul in care vreti, vorbiti cu pediatrl vostru si vedeti ce recomanda. Nu e obligatoriu, e optional, e cumparat de parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

am intepato azi
cica la medlife sa fie mai bine, de 3 ori au intepato pina i au luat 3 eprubete de sange
sunt asa suparici:(

scriu cu ea in brate se vede nu?:)

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muhh hai ca ii dau la cap lu' piticu

Kid pai am fost sa aleg invitatiile,marturiile,cruciulitele si maine ma duc sa ma intalnesc cu ala de amenajeaza sala la restaurant.Nasii saracii sunt super ocupati si oricum chestile astea imi place sa le aleg eu,pe ei i-am lasat la meniu si o las pe nasa sa aleaga lumanarea si trusoul.Oricum mai am doar maine de mers si gata le dirijez de acasa.

Fug ca s-a trezit printul mostenitor.......

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Laureta sa treaca, si pupa si tu bebelina. Si pe noi ne-au intepat, in ambele manute. Da daca pupa mami trece. Acum ne dragalim ca si cum nu ar fi fost nimic.
Noi suntem tare pupacioase si cand facem injectii sau alte intepaturi sau cand e puiu suparat o lipesc de obrazul meu si o pupacesc pe obrajori pana se opreste din plans.

Of, speram ca macar voi sa scapati de intepaturi...

fericita de - Andreea

Mergi la inceput