Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Azi aveam si noi termenul...si am avut si control la doctor. Dar se pare ca mai avem de asteptat inca o saptamana pana luni si abia apoi imi va face inducere. Asteptarea asta ma omoara Pupici gravidutelor, mamicilor si puilor lor

Cristina

le bébé 40 w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Kristin lasa ca o sa fie bine. Stie el bebe ce stie.

Ramonzca eu am baut un pic de cafea fara cofeina si tare diluata si nu a fost nimic, numai ca mi s-a parut gustul aiurea si cred ca renunt la cafea pana termin de alaptat. Daca rezist pana atunci. Daca nu, nu, ce sa fac? Am baut cafea pana am nascut. Si numai cafea de cafea nu porcarii de 3 in 1.

Eu am citit ca e bine sa eviti alimentele care baloneaza.

De ce nu e voie lapte? Eu beau pana la un litru de lapte pe zi, plus ceaiuri la greu, suc de portocale...

Kid eu stau bine cu numaratul si e ok, slabesti lent dar sigur. Am zis ca acum o sa am 2 tickere, unul cu greutatea bebelinei si unul cu greutatea mea.

Ma bucur asa mult ca azi mi s-a spus ca bebelina a mai crescut. Eu cum o vad in fiecare zi, aproape in fiecare clipa, nu mi se pare ca a mai crescut. Desi parca o manevrez mai greu.

Anis cum pana la 6l???

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

adica pana la 6 luni au supt doar lapte de la mine

*** AniS ** 31+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Avem si noi o intrebare. Ne puteti recomanda vreo marca/model de protectie pt mameloane?

Mamica implinita de David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anis scuze neuronul meu gravidos cred ca inca nu s-a trezit la realitate. De fapt faceam azi calcule ca bebe papa cam 80-90ml la o masa si cica saptamana viitoare ar trebui sa ajunga la 120ml. Si daca papa cam 8 mese/zi inseamna ca trebuie sa produc cam 1litru de lapte pe zi.
Si tot facand calcule ma gandeam pana unde o sa trebuiasca sa ajung cu lapticul, cati litri pe zi. Si cand ai scris tu 6l ma gandeam ca 6litri.

Scuze inca o data pentru confuzie.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am revenit, dupa ce am citit tot:)
wow danucu, ai nascut felicitari pt bblusha!!! multa sanatate si refacere rapida! super fotografie!
nusha, bine ati venit acasa! acomodare rapida si un davidut cuminte!
aniversare fericita delphinas! multi ani fericiti impreuna si Doamne ajuta la un bb cit mai curind
anis, f frumos numele! multa bafta miercuri!
anca, imi pare rau de infectie:( sunt sigura ca o sa scapi de ea, multa sanatate! ma bucur tare mult cind aud de carla cuminte
300, eu cu alexa am stat 2.5 ani acasa, ceea ca o sa fac si de data asta, chiar daca, asa cum am mai spus, indemnizatia nu acopera nici rata la banca:(
babytza, bine ati revenit!
julax, bine ati revenit! usoara nastere! suuuper!
kristin sa-ti treaca supararea. deci luni e ziua cea mare?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna seara si de la noi!
Azi am fost singura cu bebe jumatate de zi apoi a venit bunica si a stat cu el caci eu ma ocup intens de pregatirea botezului si am alergat tot orasul!
Am vazut ca vb de landou,eu ma felicit ca am luat landou,lui Luca ii place la nebunie in el,il plimb cu mine prin toata casa si are si spatarul reglabil adica daca vreau sa nu stea la orizontala il pot ridica ceea ce m-a incantat enorm,acum fiecare cum se descurca mai bine.

Babytza ce veste buna,eu ziceam pe aici ca stai o saptaman in spital si tu uite e surpriza,ma bucur mult ,insemna ca lucrurile au stat f bine.Astept poze!!!!!!!

Simodina de cate ori il alaptez peLuca ma gandesc cu drag la tine caci folosesc metoda de la tine si parca stam mai bine cu gazele

Anca distractie placuta la botez!Sa pui poze dupa!

Vroiam sa va intreb,eu l-am cantarit pe Luca si are in jur de 4 kilograme si jumatate,nu e cam mult???????gras nu este si nici colacei la picioruse nu are,dr nu a zis nimic si eu am uitat sa o intreb,voi ce parere aveti,la nastere a avut 3650 grame??

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Azi aveam si noi termenul...si am avut si control la doctor. Dar se pare ca mai avem de asteptat inca o saptamana pana luni si abia apoi imi va face inducere. Asteptarea asta ma omoara Pupici gravidutelor, mamicilor si puilor lor

Cristina

le bébé 40 w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Stiu ca astepti cu nerabdare sa-l vezi pe bebe dar mai bucura-te de burtica,eu ii duc dorul

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Avem si noi o intrebare. Ne puteti recomanda vreo marca/model de protectie pt mameloane?

Mamica implinita de David

David

Noi folosim de la Avent, marimea small. Am 2 seturi pt. ca e mai usor cu sterilizatul. Altele nu am incercat, inca din maternitate ne intelegm bine cu ele. Uneori bebe suge si fara protectii dar scapa mai usor mamelonul (care e micut) iar daca suge "nervos" e cam dureros

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

wow, anca, musette, deja vb de botez, e frumooos!!!
mamici, acum intrati in latura cealalta cu paranoia legat de greutatea bblushilor! cit timp maninca, dorm, sunt sanatosi, nu aveti de ce sa va faceti griji

alexa simami

Mergi la inceput