Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 14
kid2003 spune:
Preety nu sunt de la ficat...sunt modul lor de a se obisnui cu aerul asta poluat. Alexandra, fetita cea mare a facut bubite urate pe obraji pana pe la 4-5 luni, dermatita atopica ni s-a spus atunci. Am folosit gama de la Avene pentru piele atopica (crema Trixera), nu are nimic daunator (de genul cortizon, ca am auzit mamici ca folosesc Elocom- o greseala), poti sa incerci. Si apa termala e f buna. O sa ii treaca, o sa vezi...Pana acum Maria nu are, dar se prea poate sa faca...
Anca crema de care vb Nadina si pe care noi am folosit-o cu succes la iritatiile de scutec se numeste Sudocrem si se gaseste la noi in magazinele Mothercare...e f buna. O am si acum dar nu afost inca nevoie de ea. Ne-a mers f bine cu Creme pour le change de la Mustela.
kid2003 spune:
Bine ati revenit acasa, babytza!!! Asteptam povestea nasterii!@ Felicitari inca o data pentru micutul David...deci a fost adevarat ca nu s-a mai hranit f bine in ultimele saptamani de sarcina. Bine ca totul s-a terminat cu bine. Cum de ai facut generala si nu rahi-epidurala?
Delphinas spune:
Multumim de urari...Suntei asa dragalase.
Eu abia m-am adunat de pe drumuri...alerg ca o bezmetica dupa cazari si alte cele pt un festival si eu vreau sa fac copii in stilul asta. O sa se prinda de mine....
poze
Just Me
Poate acum
alexa si mami spune:

scuzati absenta, ieri am fost la botezul unei bubuline, a fost super si la biserica si mai ales petrecerea:)
fug sa citesc si revin.
alexa si
mami
300 spune:
Babytza dar repede ati ajuns acasa! Bine v-am gasit sanatosi!
Kid, preety e gravidutza inca si iritatiile i-au aparut chiar ei, dar poate ca o crema cum ai spus tu i-ar fi buna.
Eva, Luca e cumintel, nu cred ca va e asa de greu in doi. Felicitari pentru noianul de cadouri!
A propos de calcat, am intrebat pentru ca vad ca nu mi se mai usuca odata rufele si nu pot sa le transfer cu mine in partea cealalta sa ma apuc sa le calc pana ma apuca nasterea. In masura posibilului le voi steriliza si asa. Din pacate nu plec direct acasa, ci o sa trec pe la clinica sa iau niste anlize si nu ma pot plimba prin tot orasul cu 2 plase de rufe umede. Hehe
38+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
denisa.g spune:
Babytza - bine ati venit acasa!!
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri.
Fetelor, cum va imbracati copiii cand iesiti afara?? Maine are loc marele eveniment si am o mare problema..
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
anca81 spune:
Kid, multumesc mult pentru raspuns. Mothercare n-am in zona dar voi incerca crema Mustela. Oare asa arata iritatia de scutec cum am descris-o eu (adica niste bubite/ulceratii rosii)? E doar pe labii nu si la fundulet, mi-e teama sa nu fie altceva luat din spital...
Eva, imi pare rau de crocobaur, mama lor de spitale
Eu sunt tare suparata din cauza asta, n-am avut niciodata vreo infectie pe acolo si ma dispera ideea ca am luat ceva din spital. Tratamentul pe care l-am facut inainte a fost intravenos si mult mai puternic decat cel de acum, si totusi nu mi-a trecut. Poate acum cu Augmentin, oricum ma deprima faptul ca trebuie sa iau antibiotic. Referitor la sot - eu doar o saptamana am beneficiat de full service din partea lui, a trebuit sa se intoarca la birou.
Pai Luca seamana cu tata, nu? Inaltut si subtire. Nu-ti face griji, a luat foarte bine in greutate. Daca papa bine e perfect. Grasuna mea are 4500 g
- oare lui Luca ii plac fetitele mai plinute, cu falcute?
Am uitat sa-ti spun, si eu o plimb pe Carla direct in carucior, las spatarul jos si o prind in centuri. Sta super acolo, ma felicit ca n-am investit intr-un carucior greoi cu landou.
Babytza, bine ai venit! Sa-ti traiasca piciul si sa creasca mare. Bine ca ai laptic 
Dyanira
lasa ca trec colicii, incetul cu incetul.
Ne-am intors de la plimbare, fiica-mea e ingeras afara si dracusor in casa 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
300 spune:
Am primit mesaj si de la Carla, bebelusul ei Sasha e suspect de raceala, zicea ca dac anu se amelioreaza o sa mearga la spital cu el :( sper sa nu fie racit. ¨
Are laptic dar bebe nu vrea sa mamance, scuipa (ati patit vreuna asa?) se cam chinuie cu el la san si apoi bebe mananca lapte praf... daca aveti vreun sfat...
38+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
Boo spune:
Muuh pai eu zic ca e bine si sunt tare fericita ca am trecut de "bariera" de 4 kg. Alex a fost mai mic si am iesit din maternitate cu 2.960 si acum mi se pare ca e ok.
Dar ca si Eva nu vad mare diferenta. Adica inca nu a facut copanele din alea de bebe cu cute
Un pic de falcute dar slabut oricum.
Ma streseaza rau ce i-a aparut pe fata. Bubitele alea ca o spuzeala si petele rosii care ii apar cand plange si il tin pana adoarme... Incerc sa-l dau cu bepanthen dimineata si seara (asa mi-a zis pediatra) si intre timp il dau cu ser fiziologic. Sper sa-i treaca repede ca mi-e asa mila de el, cu toate ca nu cred ca il doare ceva.
kid2003 spune:
Preeety ups, am incurcat borcanele, te si vedeam cu bebe in brate...am mai stat eu si m-am gandit dupa ce am postat mesajul si o alaptam pe bebe ca tu de fapt nu ai nascut asa ca m-am intors si am citit mesajul mai bine. Ufff, sper sa iti treaca alergia aia sau ce e...te pup tare!
Sa nu fie de la vreo crema sau ceva ce ai mancat...