Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor imi bine sa ma . In loc sa-mi treaca bubele astea mai rau se extind... cica e alergie asa mi s-a tot spus de la farmacie.
Nush ce sa ma fac, dau cu apa termala si atat, ca altceva nu pot, dar ma intreb ... daca o fi de la ficat?
Abia astept maine seara sa ajung la dr.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nikolici, taie-le-o cu pariurile alea. Pe mine chiar mama ma visa nascuta la inceputul lunii si i-am taiat-o cu n-am timp, am treaba si nu nasc pana in octombrie. Acum imi spune ca ma tin de cuvant. Bine,intremine si amma este o diferenta foarte mica devarsta, cam 18 ani. Nepermitem, sa zic asa :)

Bebeii vin cand le e lor bine, si sa stii ca la varsta asta a sarcinii, statistic vorbind, foarte rar se intampla tragedii, si tu nu ar trebui sa le pui la suflet. Mai degraba, daca ai un dubiu, streseaza-ti medicul. Asta voia si Monica sa spuna, printre altele.

Multa sanatate! Si cauta-ti ceva de facut, nu astepta sa nasti, iesi din casa, plimba-te, mai pregateste-ti casa. Ai gasit birouri? eu nu, am nevoiede unul wenge sau crem deschis sau si una si alta, de 1.20 maxim, si de un al doileanuanta stejarului, peolt. Pe cat posibil, si cu niste sertare - dulapioare. Ce-am gasit pana acum mi s-a parut fie prea scump fie cam prost lucrat. Pana la urma, un birou nu e un dulap. :)

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor imi bine sa ma . In loc sa-mi treaca bubele astea mai rau se extind... cica e alergie asa mi s-a tot spus de la farmacie.
Nush ce sa ma fac, dau cu apa termala si atat, ca altceva nu pot, dar ma intreb ... daca o fi de la ficat?
Abia astept maine seara sa ajung la dr.

35+

Daca ealergie, marelucru nu ai ce face decat s aintri putin la regim, sa iti dai seama ceiti cauzeaza. Daca e de laficat, numainiste analizede sange cred ca ti-ar putea spune. Daca nu te mananca, asteapta pana maine si vb cu doctorul. In rest nu ainiciun simtom, gen greata, somnolenta, mai stiu eu...¿

Multa sanatate!

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nu am nici un simptom. Nu mi-e greata, iar somnolenta nu e mai acuta decat e de obicei . Chestiile astea nu ma mananca, doar ca se extind... acum sunt pe tot pieptul pana la baza gatului, pe tzitzi si pe burtica cam pana la nivelul buricului si nu mai jos.
Tre sa astept pana maine ca nu am ce face. Intre timp am dat-o pe branza de vaci... In rest... ma rod doar sa nu aibe de-a face cu bebe !

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Pup fetele,
Azi noi am ramas singurei, dupa 3 saptamani acasa tati azi s-a reintors la serviciu, dar a zis ca cel tarziu la 6 este acasa Au apus vremurile cand jobul insemna f mult!

Aseara ne-am cantarit! Avem 4 kg, adica de cand am iesit din maternitate si pana azi, la fix 3 saptamani, am luat 550 de grame in greutate! Conform articolului lui 300 suntem ok, nu? 500gr in prima luna, 750 gr a doua luna, etc...Chiar daca unii iau si un kg pe luna...Important e ca mananca fff mult la san si doarme bine, deci...e sanatos!
Eu oricum il simt la fel la mana, si il vedeti si voi in pozele de la semnatura, Luca e lung, dar e f fin, nu are falcute si nici la picioare vad ca nu face celebrele pernite, nu se vede mare diferenta in greutate, cred ca asa este conformatia lui: longilina si fina.

Danucu, felicitari pt Alessandra, sunteti trei frumosi!

Anca, imi pare rau de crocobaur! Si eu am unul, am plecat cu el din maternitate, E Coli, dar e asimptomatic! Nu am inceput niciun tratament, poate mai inclo, tinand cont ca nu am simptome si ca beau muuulte lichide ca alaptez, poate dispare prin cura hidrica! Sper si eu...

Vorbiti deja de intoarcere la job? Eu macar un an de zile nici nu ma gandesc, stau lipita de Luca!

Am si eu o intrebare. Cine o cunoaste pe dr pediatru HERDEA VALERIA? As dori sa il inscriu pe Luca la dumneaei, am vazut niste filmulete pe net cu acest medic de familie. Mi-o recomandati? O stiti? Cabinetul ei ar fi destul de aproape de mine si pare pe net a avea o reputatie excelenta...

Poop toate fetele!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

O zi minunata va dorim si noi!
Azi avem o zi plina de colici si de foame in acelasi timp.Ieri ne-am simtit tare bine dar azi vad ca incep colicii iar.Pana la ce varsta tin colicii astia???
Andy te-am mai intrebat dar cred ca nu ai vazut mesajul meu.Andy al tau a papat doar formula?Si ce lapte i-ai dat?La bebelina ce lapte ii dai acuma?
Anca ma bucur ca la voi au mai trecut colicii.
Azi vrem sa iesim si noi afara ca e mai frumos acum.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Dya n-am vazut mesajul tau sorry.Nici cu Andy n-am avut lapte decat vreo 2 saptamani.I-am dat ceva lapte praf ce acuma nu mai este.alexia papa Nan1.Tu ce lapte ii dai lui Andrei?
Si lanoi e super afara.Eu ma pregatesc sa plec la sedinta cu parintii.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Tot nan 1 dar se cam constipa de la el.De cateva zile il amestec cu lactogen tot de la nestle inca nu se vede nici un rezultat dar continuam si speram ca se mai amelioreaza constipatia.
Ce bine ca mergi la sedinta cu parintii asa mai iesi din casa.Cu cine ramane alexia?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anis – multumesc frumos. Maine vreau sa-l scoatem. Sper sa fie cu succes.
300 – eu le-am calcat si inainte si acum – dar mie imi e drag sa le calc... acum cum vrei tu.

Copilul meu azi a stat treaz 5 ore !!! De obicei mai mult de 2 ore nu a stat - cred ca s-a mai dus si icterul .
Noi papam 100 % san si trebuie sa recunosc ca ma stoarce. Dupa ce papa bine stam, povestim, meditam apoi ia iar tatica la stors pana adoarme. De multe ori imi e teama ca nu apuc sa fac alt laptic pana se trezeste dar pana acum ne-am descurcat.

Eu am cumparat o cutie de prenan - recomandat de dr - sa-l am in casa in caz ca raman in pana de laptic la 4 dimineata - ceea ce sper sa nu se intample.

Eva - sper ca a fost bine in 2. Maine mai sta tati cu noi apoi merge la munca si ramanem si noi singurei. Am ceva emotii..

Pupam toate mamicile si gravidutele

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

_irina Sper ca tu m-ai intrebat...tin un regim de bun simt, un fel de Montignac adaptat...pe scurt mananc doar carnita (gratar, la cuptor fara ulei, doar condimente si apa), iaurt degresat, branza de vaci, sana, lapte d-astea. Pot avea si o masa cu ou fiert si branzeturi fermentate (cascaval telemea), dar asta o data pe zi. Deci mananc de cat ori vreau dar doar o anumita grupa o data (fie carnita, fie lactate, fie branze fermentate cu ou). Am incercat sa le tin pe zile (o zi de carne, una de lactate etc...) Azi mananc lactate, am frigiderul plin de iaurturi, sana, urda, cas proaspat, d-astea mananc. Maine o sa imi iau un pui de la rotisor si o sa trag de el plus masa de ou si branza, e ok. Am slabit in primele 10 zile 4 kilograme, nu f mult, maine ma mai cantaresc, cred ca am mai dat 2-3 kg). Important sa nu te subalimentezi, eu am inceput sa iau multivitamine Pronatal, in timpul sarcinii nu am luat, dar acum nu vreau sa ma demineralizez de tot. Merge bine...Merge bine si cu Montignac simplu, tb sa fii atenta la combinatii, e un pic mai dificil, poti citi pe forum la Femina Intim principiile Montignac. E de bun simt...Dar slabesti mai greu. Dar-ar domnu' sa mai dau 5-7 jos, o sa fiu multumita. Acum am greutatea de dinaintea sarcinii cu Maria si tintesc sa o am pe aceea de dinaintea sarcinii cu Alexandra (am ramas cu 5 kg in plus de la aia, dar nici nu m-am putut tine de niciun regim. ufff). Ieri am fost in Mall si am intrat in blugii de presarcina, f f fericita (chit ca mi-am pus o bluza larga sa nu se vada ca iese un pic de sunculita pe la betelie pe acolo).

CD 27 nu se strica laptele in tzitzi, el e reinnoit periodic. Incearca cu Galactogil/Galafor sa maresti productia. Daca vei pune pe bebe la san se va regla sigur. E bun lapticul de mamica, atat cat poti, si 10 ml conteaza

Anis Imi place ca ai la toate fetele nume care incep cu I si sunt nume f frumoase. Si Iris imi place mult de tot!

300 Eu m-am reintors la serviciu cand avea Alex 6 luni si nu a fost greu deloc. Am gasit pe cineva de incredere sa stea cu bebe cat am stat eu la serviciu (pana a facut un an am avut program scurt, de 6 ore). A fost ideal, dupa 6 luni ma plictisisem deja in casa.

Si noi am scos masa de ora 3 noaptea, de vreo cateva nopti mananca bine la 11-12 si se scoala pe la 6- 6.30, e f bine. Mai greu cu adormitul, adoarme greu dupa ce mananca, dureaza si 2 ore pana o pot lasa singura, deci pentru mine sunt tot cam 4 ore de somn intre momentul cand o las in patut si pana la alaptare. Dar...mergem inainte. Eu ii dau doar putin ceai de colici pentru ca tb sa diluez siropul Colic Baby in ceva...zic eu ca functioneaza mai bine siropul asta, cel putin la noi, cu celelalte preparate nu prea vad diferenta...Si cu ceai a mai pacalit-o soacra pana am venit cu tzitzi de afara (ieri si alaltaieri am tot iesit)...Dar nu e recomandat ceaiul, nu aduce nimic bun si nu au nevoie de el daca alaptati la cerere si sunteti pe langa copil (chiar daca i se face sete, tot cu lapte ii trece setea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Helloooo fetele

Suntem acasa !!!!!!!!!!!!
O sa pun poze cum am putin timp. Nu am apucat sa va citesc.Suntem bine. Eu am inceput sa ma simt bine de azi. Ieri am maer taras la bebe, in rest am stat in pat. Acum papa bebe la san, ne-a venit lapticul deja. E micut dar e un dulce. Si cel mai important e ca e sanatos !!!!!!!!!!!

Va poooop si va multumesc pentru galerie.

Valentina 39 + David Gabriel

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput