Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi ne potrivim si la program,asta deja e obisnuinta la noi,iar dimineata de pe la 9,10 nu mai dormim pana la 12.Si noi am iesit ieri cu Alexia la plimbare,cu masina si apoi am stat la mama in curte vreo 10 min.Azi mai iesim un pic.
300 imi pare rau ca tre sa te intorci la munca asa repede,eu am stat cu Andy aproape 3 ani acasa si a fost super,nici eu nu l-as putea lasa la mama sau la soacra,am vrut sa fiu de fata la toate progresele facute ...acuma mai stiu mamici care s-au intors mai repede la job si au bona,asa ca seara cand se intorc acasa mai petrec timp si cu bb.Tu stii cel mai bine care va fi solutia ideala si ptr voiIncearca sa nu te stresezi dupa acum cu problema asta,vei avea timp mai incolo.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Feli, eu zic ca o sa mai stea Vladut acolo in burtica. UIte-te la teomaria ca a stat cu col deschis pana la 40 de saptamani

Miruna, eu nu vreau ca tragedia mea sa descurajeze pe nimeni, mai ales pe burticile de aici. Initial nici nu am vrut sa va spun ca sa nu va speriati pentru ca nu va trebuie stres inainte de nastere. Dar cumva nevoia de sprijin a fost mai puternica. Si stiam ca de la voi voi primi acest sprijin. Sunt convinsa ca va veni si ziua cand va voi anunta din nou ca am doua liniute roz si sunt convinsa ca va fi totul bine. SI nu voi face unul ci doi copii iar in total voi avea 3 . Iar faptul ca atunci va incurajam eu pe voi cred ca se datora si sedativelor pe care le bagasera in mine pentru ca imediat ce am ajuns la Babes am inceput sa plang si sa-mi pierd putin puterile, iar cand am ajuns acasa a fost tragedie vreo 2 zile. Dar usor usor am revenit pe linia de plutire.

A, si tot m-am tinut sa-i spun Nausicaica m-a impresionat tare mult faptul ca mi-a adus iconita care ii era destinata bebelinei ei. Este un gest pe care nu am sa-l uit niciodata. Acea iconita va sta mereu la loc de cinste in casa mea. Multumesc

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

300 eu la Serban m-am intors la 7 luni si cu un program de lucru nu foarte generos. Am avut bafta de bona super ok pt copil mic: sta ft aproape de noi, e primul ei job de bona in rest si-a crescut 2 copii si 2 nepoti, genul bunica ( de fapt chiar ii spune mamaie si sotului tataie) Asta pt ca n-am vrut sa-l dau pe serban de acasa. Printre primele cugetari ale lui fi-miu la 2 ani a fost " mami, eu am muuuulte mamaie si muuulti tataie " Multumim pt articol, e singurul dupa care e si Mara in grafic p prima luna, he he.

Anca eu foloseam la primul cu succes in caz de iritatii puternice solutie de bicarbonat. Puneam o lingura la o cana si-l stergeam la fiecare schimbare de scutec. De asemenea scutecul il schimbi obligatoriu inainte de fiecare supt si o lasi cu funduletul gol de cate ori poti. simona (kid) zicea ca ea folosea cu succes la alex o crema cu oxid de zinc de la mothercare, se gaseste si la noi. Eu pe Mara o dau max o data pe zi cu crema ( bepanthene sau galbenele)h dupa baita ca nu are nevoie, la serban am folosit numai bepanthene.

Sabinel multa sanatate. Eu imi amintesc ca m-au pus sa-mi pun masca ( de la farmacie } la alaptat cand eram racita ...

Tzitziri, plimbare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Legat de creme contra iritatiilor, ai mei s-au inteles foarte bine la ultima lor fetitza cu Neopreolul. Posibil sa aiba ceva antibiotic in compozitie, dar o foloseau si la spital cand s-a nascut bebelina Raluca. Ralu nu a avut niciodata iritatii de cand au folosit crema asta. Poate e bine sa intrebati dr. si de ea...

Simodina, sarut mana,la noi va fi cred ori o bona, ori soacra mea. Scump piticul cu multe mamaie :)

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA iritatii merge 100% ELIDEL, e scumpa,,cam 900 000 dar in 24 de ore a rezolvat problema.
Va zic asta pt ca eu am avut probleme f mari cu marca PAMPERS si nu numai eu, cum am schimbat marca...s-a rezolvat

*** AniS ** 31+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

300:moarta, coapta pe 10 ianuarie trebuie sa fiu inapoi la munca. Altfel, tot ceea ce fac de doi-trei ani incoace, se duce pe apa sambetei. Ne luam de mana, dar nu suntem primele care trebuia sa faca lucrul asta si nici ultimile.Pe mine ma va ajuta faptul ca bona va veni din prima zi in care venim de la maternitate, cu program de 8-9 ore, are timp bebe sa se acomodeze cu ea si sa stii ca am o prietena care s-a intors la munca cand baietelul ei avea 5 luni si reuseste sa-l alapteze si acum(are un an) dimineata si seara.Plus ca eu o sa-mi pot permite sa fug o ora doua in timpul zilei sa-l alaptez. Ei sa fie sanatosi, in rest noi ne vom descurca, vei vedea.
monica: da, la teomaria ma gandesc si eu, sa stea bebe cat vrea el, eu nu-l influentez. Ma gandeam, daca ma apuca wechendul asta, nu ma injura doctorul? Dar asta este, nu sunt nici prima nici ultima nebuna din cariera lui
tzitziri: macar asa nu ma mai ia prin surprindere, Eu Petrica si Lupul nu? Sa vezi cu cata grija ma badijonez cand plec de acasa sau cand dorm noaptea, sa nu fac balta sub mine si contractii ioc in ultimul timp! Bineinteles ca acum sunt la birou, iar ieri am fost sa mananc pastrama si sa beau must la Sarbatoarea Recoltei pe platou la Palatul Copiilor! Aveam mustati si dintii negrii si ma gandeam, daca m-apuca sa nu uit sa ma spal pe dinti ca le zambesc mefistofelic tuturor murdara de mustVa doresc plimbare placuta!

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare si de la noi!
Am intrat in ultima saptamana, caci pe 6 ma internez! Azi noapte am ramas doar cu Dragos acasa si toata familia era intr-un stres sa-i anunt daca nasc! le-am spus ca eu nasc si eu trebuie sa fiu cea stresata nu ei!
Asa ca stau cumintica, deocamdata nu am contractii, decat vagi dureri de burta sau de spate din cand in cand!Si astept sa vina data de 6 octombrie sa ma vad in spital!
Felicitari tuturor mamicilor si bebelusilor care au venit pe lume in ultimele zile!
Bun venit acasa si acomodare usoara si rapida celor care deja sunt acasa!

38+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 2 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

300

Aici burtica Nikolici inca kinder cu surprize.
Te sfatuiesc sa calci lucrusoarele.Doctora mea mi-a zis in felul urmator: mai bine nu le speli decat sa nu le calci.Se pare ca, calcatul omoara mai bine microbii.Acum ramane la latitudinea ta.

Fetelor A inceput sa ma enerveze faptul ca au inceput sa se faca pariuri cand voi naste...telefoane de alea...ai nascut si nu suni si tu sa anunti??Hai odata sa intrii si tu in randul lumii.Ma simt si prost de multe ori..de fapt mai mult neputincioasa..ca sa nu mai spun ca paranoia este inca instalata in capul meu legata numai de chestii negativiste...dar ma si atrag nene..nu am vazut asa ceva...la tot ce este mai tragic ma uit si non stop bat in lemn cand aud ceva rau.
In weekend am fost la festivalul de la Sinaia unde m-am mai binedispus nitzelus...bine ca nu am nascut pe acolo, iar cand am venit acasa...am citit ce era pe forum de 2 zile, si bineintels am dat si de povestea Monicai...si iar am devenit paranoia...si nu puteam sa citesc din cauza lacrimilor care imi curgeau in sir indian pe obraji, iar bebe a simtit tristetzea mea ca tare s-a mai zbatut in burtica mea.
Inca odata nu am cuvinte care ar putea sa-i aduca putzina alinare Monicai, insa repet macar pe jumate sa am taria ei si ar fi ceva nene...la cate nenorociri ne lovesc.
Cam atat de la o burtica in asteptare

Karina Alessia am 38 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 12 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Sanzi, stiu ce mult inseamna pentru tine sa atingi ziua de 6 asa cum ti-ai propus, si-ti urez dintot sufletul sa fie asa. De altfel nu vd nici un motiv sa nu se intampleumti'ai propus [floare].

Well, Feli, banuiesc ca ne vom descurca, vad ca tu stai chiar maip utin acasa; eu o sa combin toate concediile posibile sa scot un 5-6 luni, chiar daca o sa lucrez de acasa. Oricum, nu cred ca va fi cazul sa lucrez de-acasa,caci incet-incet ne organizam si noi pe-acolo si sedescurca si fara mine.

Si eu incerc sa tin cu dintii de ceea ce am construit pana acum; cred ca voi da putin inapoi, dar macar am un bebe. M'am acomodat cu gandul astasi incerc sa ma bucur de situatie cat pot. Doar are atatea parti bune!

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

O zi minunata va dorim si noi!
Azi avem o zi plina de colici si de foame in acelasi timp.Ieri ne-am simtit tare bine dar azi vad ca incep colicii iar.Pana la ce varsta tin colicii astia???
Andy te-am mai intrebat dar cred ca nu ai vazut mesajul meu.Andy al tau a papat doar formula?Si ce lapte i-ai dat?La bebelina ce lapte ii dai acuma?
Anca ma bucur ca la voi au mai trecut colicii.
Azi vrem sa iesim si noi afara ca e mai frumos acum.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput