Mamici norocoase de sept-oct 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anca da, asa se fac bibitzele alea la un moment dat...de fapt e ultima faza...din pacate aveti o iritatie avansata asa...Incearca cu solutie de bicarbonat (sa reduci aciditatea din zona) las-o cu funduletul afara si iti scriu aici o reteta pe care eu am facut-o la farmacie la prima sarcina si a fost mana cereasca (tot asa, buibite rosii, sangerande, ultima faza a iritatiei de scutec, ne-a trecut f bine cu aceasta reteta scrisa de socrul meu, D-zeu sa il ierte, a murit acum 2 ani, a fost un medic pediatru extrem de respectat):

Talc / 5 g
Oxid de Zinc /5 g
Apa de Calce / AA 5 g
Nistatin 2 tb
Neomicina 0,5 g
Lanolina 10g
Vaselina 20 g
DS Extern

poti intreba la o farmacie care are laborator sa poata sa o faca, e o crema excelenta pentru faza asta...ce ti-am zis eu Mustela si restul din comert nu prea dau rezultate asa repede, sunt mai mult preventive asa (cand e in faza de piele rosie, fara ulceratii). Eu inca nu am facut crema asta, nu am avut nevoie, dar cand o sa am o sa o fac negresit, e f f buna. O scrii exact asa cum am scris-o eu, cu / si grame si tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Preety

In legatura cu bubitzele tale pot sa ti spun ca sunt si eu colega de uferintza cu tine..insa mie mi-au aparut pe fatza multeeee de alea dureroase si in piele.Am intrebat doctora si mi-a spus ca pe baza hormonala, insa poti incerca sa tzii un regim....poate te ajuta...eu am zis in sfarsit PAUZA oricarui regim sau cura...asta e daca imi ies, imi ies...si voi fi mamica bubica.
PUP

Karina Alessia am 38 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 12 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buna fetele!Multumesc mult pentru primire!!
Am ajuns ieri acasa,dar nu am avut timp nici sa respir.Pe parcursul zilei nu am reusit sa dorm decat creo ora si aseara m-an luat frigul cand s-a trezit cea mica(la o ora dupa ce o culcasem si ma asezasemm si eu de juma de ora in pat)Oboseala...
Acum tre sa se trezeasca ca doarme de 2 ore si ceva.Alex a mers azi la medic cu bunica caci tuseste si ii cam curge nasul si desigur,i-a dat zinat(parca e antibiotic) ,of,sper sa fie bine.AS incerca cu stodal si ceaiuri,dar parca nu as riosca cu asta asa mica ...Ma gandesc ca ea are imunitate de la mine,dar ...Cand intra la ea,cei raciti(tata ,bunica ,Alex)au cu masca de protectie,inclusiv Alex.
Povestea nasterii...nu m-am gandit cum sa o relatez,mai ales ca nu sunt maestra in povestit si cu nebuneala din jur...In fine...
Pe 23 seara am sunat-o pe dr.sa vedem cum facem cat va fi plecata si mi-a spus sa merg dimineta sa vorbim si sa ne vada.
Pe 24 dimineata,la 8.30 ne-am intalnit,m-a"predat "dr.cu care ar fi urmat sa nasc daca venea momentul cat n-ar fi fost in zona si apoi am facut un control.Surpriza...dilatatie2-3."Nasti azi"mi-a spus dr.A verificat si celalt6 medic dilatatia si au fost de acord sa ma interneze."Pai n-am nici o durere",i-am spus."Si nu-i bine?"Nu-mi venea sa cred ,dar ma bucuram.Speram sa fie asa,totusi nu puteam crede ca nu am avut deloc contractii.De fapt au fost cateva seara,dar neregulate,de scurta durata si nederanjante.Am ramas sa ma internez,sotul s-a dus sa-mi ia bagajul.mai era o problema.Epidurala,care din nu stiu ce motive nu se mai facea momentan.Am rugat-o pe dr.sa insiste,ca raman datoare bla bla,a spus ca face ce poate,dar ca nu e cazul sa-mi fac griji,caci crede ca nas usor,ai ales ca e al doilea.Noroc ca nu eram fixata pe ideea ca fara epidurala nu nasc si m-am consolat.Speram doar sa fie bine.Mi-au pus perfuzie pe la 9 jumatate-10 fara ceva,apoi ma intrebau daca am contractii.aveam ,dar abia le simteam.M-am mai plimbat pe acolo,pe la 11 au inceput sa fie ceva mai dureroase.La 11 .15 m-a controlat ,dilatatie buna,dar mi-au rupt membranele pe masa(nu m-a durut),dupa care au inceput niste dureri...no comment.Cred ca pe la 11.45 sm mers in sala de nasteri.Am impins de cateva ori,de data asta n-a mai cazut varul de pe pereti,am fost mai silentioasa,am incercat sa ma concentrez la ce spuneau si am auzit-o pe dr spunand ca nu cred ca e cazul sa ma taie.M-am bucurat,asm impins mai cu spor si a iesit capul bebelinei.Am mai impins lung inca o data si gata"Ce grasuna",a exclamat dr.La 4200 grame,am fost si eu de acord.Din aceasta cauza a fost nevoie si de epiziotomie.De data asta am simtit unele impunsaturi si a fost destul de dureros.In fine..A trecut.In tot acest timp,ma uitam cum o spala pe micuta noastra,cum o curata,mi-0a adus-o pentru cateva clipe si pe pieptul meu,dar o impunsatura de ac m-a facut sa am tresar putin si au luat-o pe printesa,au infasat-o ca o sarmaluta si eu am continuat interogatoriul.Am aflat ca are 52 cm si scor apgar 9-10.Ce fusese mai greu trecuse,referindu-ma la momentul nasterii,ca restul,plansete,colici,e o alta poveste.Broderia a durat destul de mult,intre timp mi-a mai venit o colega pe o masa alaturata,a nascut un baietel,dar nu am putut vedea prea mult ,caci era o asistenta care imi fura peisajul.A urmat apoi alaptatul cam dupa 3 ore,alte incercari pe parcursul zilei,rani la sani,dar merita.De 3 zile o alaptez doar la san si asta e cel mai important.Ma bucur de fiecare moment petrecut impreuna.
Despre ea pot spune ca seamana cu fratiorul,clar e ca are si ea gropite in ambii obrajoriDe acum incepe o noua aventura
Azi a papat si a dormit toata ziua,vom vedea la noapte
Felicitari mamicilor care au nascut zilele acestea
Iulia 39+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Khristin,eram datoare cu cateva informatii pentru listutza.Numele printzesei e Ioana,am nascut natural,fara epidurala la 39 saptamani si o ziIulia 39+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, bun venit acasa!!Sa fie intr-un ceas bun si sa creasca intr-o zi cat altii in 7...pana la un moment dat, dar asa e vorba cantecului

Mamica implinita de David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Julax, mulumim pentru poveste :) a bucur ca ai nascut asa de usor. Bine-ai venit acasa! Ioana e un nume tare frumos. Vrem poze, pe bobocei!

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hai ca sunt in recuperari.
felicitari proaspetelor mamici multa sanatate si bblushi cuminti!
feli, ieri ma intrebai ieri de , am un pitic pe creier, de fapt mai multi, dormitorul e "sfint" adica, de fata cu ccc copilu' in nici un caz. dar avem trei camere (de fapt daca pun si baile...), iar alexa inca mai doarme 2 ore la prinz, iar noaptea e fff lunga

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Multumesc mult ptr raspunsuri.

Kid multumesc ca m-ai vazut cu bebe in brate! Abia astept si ma rog in fiecare moment pentru asta.

Nikolici imi pare rau ca si tu treci prin chestii din astea, dar macar te-a vazut deja doctorul. Sper sa ma linistesc dupa ce o sa ma vada si pe mine maine. Dak e sa fiu buboasa nu ma deranjeaza, dar sa nu deranjeze bebelina. Va tin la curent.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri
Felicic....in primul rand
In al doilea rand...cum poti sa pui intrebari CUM a fost facut Cipri?Pai e o schema cu bondarei si albinute...daca nu stii exact cum iti povestesc

Mamica implinita de David

David

tzitziri esti totala la tine.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut si eu mamici si burtici. In primul rand vreau sa felicit mamicute proaspete :
Andreutac, Babytza,Brigitte,rain_lover,tigresa felicitari! sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si papaciosi !

N-am mai intrat de cateva zile deoarece inca facem munca patriotica ...am citit pe sarite, n-am avut timp sa scriu ...acum ma grabesc la control asa ca poate intru dupa..sa va dau de stire cum stam si daca bebe mai sta acolo

aaa Felicic..am ras in hohote..parca te si vedeam cu dintii negriii de la must
toate fetele si puiutii

37 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput