Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 17
mihatp spune:
nicoleta, pe cele noi le-am spalat si calcat. o vreme le-am spalat cu detergent pentru copii, acum le spal cu detergent normal, urmatorul pas este sa le spal impreuna ca hainele noastre. sper ca ti-am fost de ajutor.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
anca81 spune:
Nicoleta, hainutele trebuie spalate si calcate (daca sunt noi, eu le-am calcat doar la inceput, acum din lipsa de timp ... pas) inainte sa fie imbracat bebele cu ele. Eu n-am folosit detergent special ci Ariel, le spal insa separat si dau un ciclu suplimentar de clatire.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Malinka spune:
ariana...probabil nu ai sa vezi mesajul pana la ora 12...Marius e plecat din oras si n-am cu cine sa-l las pe pitic, nu ajung la consulatie, am sunat si-am anuntat...o sa merg joi, la ora 14...sper sa ne vedem atunci...imi pare rau ca n-am cum sa te anunt altfel...
fetelor...eu doar spal hainutele, cu detergent pentru bebe...de calcat, nu calc nici hainele noastre (hmm, nu imi place munca asta asa ca purtam haine care nu trebuiesc calcate)...
sa aveti o zi frumoasa...noi iesim prin parc azi ca e frumos afara, pe la ora 13 o sa fim la mara...poate e cineva pe-acolo sa mai povestim...:)
o zi frumoasa...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
ariana2005 spune:
Malinka, dupa ce am iesit din birou de la fara un sfert si pana la si un sfert de ffffffffffffff. multe ori am intrebat la receptie si mi-au spus ca nu vii ..oricum eu astept sa ne intalnim joi
ariana2005 spune:
Nicoleta,..si eu i-am calcat hainitele inainte de a le purta,..dar doar la inceput..si vreo 2 luni i le-am spalat separat cu Ariel, fara balsam ..si pe urma i le-am spalat cu ale noastre..
ariana2005 spune:
Renata,..sper sa fiti bine..ma rog sa fiti sanatosi amandoi si sa va intoarceti cat mai repede acasa....eu sper ca ai nascut..azi impliniti 40 saptamani..si nu ne-ai scris de ceva vreme..te asteptam cat mai repede cu vesti bune..
ariana2005 spune:
Fetelor..ce nedreapta e viata uneori..azi a nascut o ,,doamna,, si refuza copilasul ..a spus ca ei nu-i trebuie sub nici o forma..oara ce suflet poate avea femeia aia?..si cand ma gandesc ca eu mi l-am dorit din tot sufletul si nu l-am putut avea..va dati seama cum am reactionat cand am auzit asa ceva..am fugit la baie..am tras o mama buna de plans si pe urma m-am intors la treaba..asta-i viata..unii vor copii altii ii arunca sau ii parasesc.. pe toate mamicile care isi doresc copii
Malinka spune:
ariana...scuze, dar chiar n-am avut cum sa te anunt...si nu puteam sa merg cu el in brate la control...:) dar joi sunt acolo sigur...
cat despre femeia aceea (nu-i pot spune mamica)...parerea mea e ca femeile care nasc copii si ii parasesc (sau ii arunca in cine stie ce locuri)ar trebui pedepsite cumva...doar exista atatea metode de contraceptie, pentru ce le mai dau nastere copiilor daca nu ii vor?
dar...eu sunt curioasa...a nascut la euromedica si nu vrea copilul?????
ariana...incearca sa te gandesti ca o sa vina vremea cand o sa incerci din nou si o sa fie bine, vei avea bebelusul mult dorit...trebuie sa ai incredere...si sa fi puternica, desi e greu...mergi inainte, asa cum poti...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
mihatp spune:
ariana, asa e, e tare nedreapta si incalcita! uneori imi doresc si sper ca totul sa aiba o logica si sa o aflu la un moment dat. nu neaparat in viata asta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
AdrianaSM spune:
Si eu am spalat si calcat hainele noi...si acum le spal si le calc de fiecare data, asta pentru ca imi place mult sa calc.Trebuie sa calc mult si pentru sotul meu, care umlba doar in camasi la munca, deci nu poate merge necalcat...in schimb nu-mi place sa spal vase...
Noi facem azi 6 sapt si trebuie sa ma gandesc si eu la o vizita la D-l Sasaran...problema e ca nu prea am cu cine sa o las pe Estera, sotul lucreaza pana seara, iar eu o alaptez deci n-o pot lasa, plus ca un drum Satu Mare-Baia Mare dureaza...oare ar fi chiar o tragedie daca as merge cu ea???oricum luni dimineata sun sa-mi fac programarea, apoi mai vad eu cum fac...Ariana iti voi spune cand m-a programat, si poate ne vedem la Euromedica...
Am primit o rochita de botez (dar nu e alba) foarte frumoasa...i-am facut cateva poze Esterei in ea...cred ca o voi duce cu ea pana la urma, cu toate ca mi-ar fi placut sa fie alba, dar n-am gasit nimic care sa-mi placa, si asta mi se pare superba! e micuta, pana la 4 kg si e asa finuta!!!
Ariana, in legatura cu femeia despre care spuneai...mi se pare incredibil!!!!sa dai nastere unei fiinte umane si sa o arunci ca pe un obiect...nu-mi vine sa cred! la Euromedica s-a intamplat asta? de ce se intmapla asa? sunt atatea femei care isi doresc copii, dar care sau nu ii pot avea sau ii pierd, si altele nasc copii si totusi nu ii iubesc...
Oare Renata nu a nascut? Sa dea Dumnezeu sa fie bine si ea si bebe...
O zi frumoasa tuturor...
AdrianaSM de Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM