Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Mihatp, bine ai venit printre noi... la Luca, am admirat pozele lui: un copilas superb...spuneai ca te-ai intors la munca, cu cine a ramas Luca, cu bunica sau cu bona?

Malinka, Marc seamana ffff bine cu tine...un scump...sper sa nu se supere sotul tau, dar de obicei baietii seamana cu mamicile...

Irlandeza, Patti e o frumusete!!!cu fiecare luna se face tot mai frumoasa...ochisorii aia minunati te cuceresc imediat!

O duminica minunata sa aveti...din pacate la Satu Mare e innorat...speram ca macar azi sa fie soare...:(((

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Rodica !!!!!!!!! nu mai dai nici un semn de viata....Darius ce mai face?sper ca sunteti ok...va si va asteptam sa mai intrati si sa ne spuneti cum sunteti...

AdrianaSM de Estera

http://community.webshots.com/user/AdrianaSM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mihatp, bine ai venit! Multumesc mult pentru ce mi-ai scris, mi-au dat lacrimile cand mi-am amintit

AdrianaSM, exista 3 scheme de vaccinuri: cea de stat, GlaxoSmithKline si Pasteur. Infranrix Hexa (pe care l-am facut eu si Malinka) este de la Glaxo iar Pentaxim de la Pasteur. Probabil ca medicul tau agreeaza aceasta schema. Ambele sunt OK. Rochita am primit-o de la matusa sotului meu, nu stiu de unde a luat-o.

Malinka, Carla a mancat dintotdeauna mult, acum sa nu crezi ca papa in fiecare zi cate un litru . A avut 2 zile in care a fost tare haplea. In medie papa am 800 ml/zi. Programul de seara e in felul urmator: baita la 9, pe la 9.30-10 mananca iar pana in jur de 11 doarme dusa. Se mai trezeste intre 4 si 5 dimineata pentru papa iar apoi somn pana la 7-8. Pentru mine e super programul asta si sper sa si-l mentina cat mai mult timp. Ziua mananca la 3 ore, pe ceas , noaptea in schimb s-a reglat singurica. Am incercat clar sa-i impun diferenta dintre zi si noapte, adica ziua e lumina in camera si merge radio-ul non stop. Noaptea e liniste deplina si intuneric (pastrez doar o luminita mica de veghe). Poate si asta conteaza.

Irlandeza

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Nikolleetta, Adriana, Anca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

multumesc adriana, ti-am vazut si eu printesa, pare cumintica, pe masura frumusetii. ce tineri sunteti! foarte bine si relaxata aratai dupa nastere, se vede cat de fericiti erati!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

mihatp..bine ai venit printre noi.. bebe Luca..un copilas tare dragut..cam repede ai inceput lucrul..te-a lasat inima sa-l lasi singurel?..sper sa nu te superi..

Adriana,..frumoasa Estera..e normal sa creasca mai mult ca ceilalti bebelusi,..doar are de recuperat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

renatasper sa ne dai o veste buna cat mai repede

http://community.webshots.com/user/ariana2005

Mergi la inceput

ariana nici o suparare... nu afost usor sa iau hotararea asta, si am avut sentimente de culpabilitate dupa ce am inceput dar avem prea multe rate sa ne putem permite sa raman eu acasa. pe de alta parte, anul trecut ne-am mutat impreuna cu parintii mei la casa. au vandut si ei apartamentul si am reusit miscarea. mi se parea greu sa-l tot plimb de la mine la ea si invers si ne-a iesit sa gasim ceva ce ne-a placut. asa ca el ramane cu bunicii cat sunt la serviciu (pe program de 6 ore), cu care este obisnuit de cand s-a nascut.
multumim de aprecieri.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

AdrianaSM, multumim de mesaj.....Estera e o scumpa, tare dragalasa cu rochita ei......E nascuta in aceeasi zi si luna cu mama mea, nu stiu daca ti-am mai spus

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Fetelor, voi ati spalat hainutele inainte sa-i imbracati pe bebei? Parca asa am retinut din discutii.

Renata si tin pumnii.

Mihor, tu ce mai faci?

33 = Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta

Mergi la inceput