Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 15
AdrianaSM spune:
Malinka....si mie mi s-a parut enorm sa cresca intr-o luna 8 cm...s-a nascut cu 48 si acum are 56...de aceea cred ca vrea sa cresca asa repede, sa recupereze...:))))
Sa stii ca si eu am fost la Miniblu dar nu prea am vazut ceva deosebit pt fetite...de fapt nici eu nu prea sunt hotarata ce as vrea sa ii iau...am vazut niste rochite superbe din Sua si acum numai acolo imi sta capul...dar aici nu gasesc asa ceva...si din State nu mai am timp sa imi ajunga...in 9 facem botezul...deci..ma resemnez la ce este aici...
Fetelor care alptati...voi beti Pespsi sau Cola?stiu, stiu...nu dati cu pietre...!!!dar asa am o pofta...nu stiu cat mai resist...oare un pahar o poate afecta?In sarcina nu, in alatare nu, cand voi putea bea si eu Pepsi?mie asa dor....
Va pupam...
am pus niste poze noi...
AdrianaSM de Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
Malinka spune:
adrianasm...in 9 facem si noi botezul...)
un pahar de cola n-are cum sa faca rau...sau, cel putin jumate pahar...:) eu sunt de parere ca nimic nu face rau daca e consumat cu moderatie...eu mananc si ceapa si usturoi, am mancat si sarmale (doar doua :) ) si marc n-are nici o problema...singura chestie e ca nu beau sucuri acodulate si asta pentru ca ma baloneaza pe mine...:) si nu mananc ciocolata ca nu mi-e deloc pofta...:)
e superba printesa...preferata mea e "tot eu somnoroasa", parca l-as vedea pe marc mititel...:)
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
mihatp spune:
ariananu am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare. am plans citind si inca plang... am cautat timp de aproape 10 minute ce sa scriu si nu am gasit nimic...
abia am citit si stiu ca voi fi rupta de context, imi pare rau.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
pe toata baimarencele. nu stiam ca este topic. am inceput deja serviciul (din iulie) si cand intru pe DC merg direct la ai mei "puiuti de randunici".
dar mi-ar placea sa recuperez perioada "pierduta".
Am nascut pe 9 aprilie 2008 un , Luca, cu dr.Roman, la Euromedica. A fost de 51 cm si 3,270 kg, cu 9/10 scorul. Apoape cadou de ziua mea (13 aprilie). M-am uitat pe listuta sa vad daca nu m-am nimerit cu careva in clinica. Se pare ca nu.
Luca are acum 6 luni si aproape 3 saptamani. Ultima data cand l-am masurat/cantarit avea 5 luni si 3 saptamani (cica controlul de 6 luni) si avea 8,200 si 71 cm. A crescut bine, e tare vesel si povestitor. Doarme bine noaptea, a mancat san pana la 6 luni, cu completare (atunci am plecat intr-o delegatie si nu am avut ce face). Sta in fundulet cam de la 4 luni, tare i-a placut pozitia asta. Nu-i curios sa se intoarca de pe o parte pe alta.
Nu stiu ce sa va mai zic despre noi...am inceput diversificarea doar la 6 luni dar a acceptat foarte bine orice. De fapt inca nu ii dau decat legume si cereale. Asta a fost fixul meu sa-l obisnuiesc intai bine cu legumele- care mie mi se par anoste in comparatie cu fructele.
Va si sper sa mai aveti loc si pentru mine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
anca , vad ca s-a terminat "odiseea" cu bine...uite ce am pentru tine...
Ieri am aflat ca vom avea o fetita - Carla Alexandra
cu data de April 15, 2008
sa fiti sanatoase, frumoase sunteti
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
Luca creste
Miha scade
Malinka spune:
mihatp...bine ai venit in gasca noastra, speram sa te simti bine printre noi...multa sanatate lui bebe luca...
anca81...vroiam sa te intreb cum de a mancat carla atat de mult lapte? adica 1 litru...mi se pare enorm...marc mananca maxim 750 ml (lapte doar de la san)...eu stiam ca cei hraniti cu lapte formula mananca mai putin, nu mai mult decat cei alaptati...carla mai mananca la ora 2 noaptea? sau in jur de ora 2...marc a sarit deja peste o masa de noapte... si suntem tare fericiti ca ne lasa sa dormim un pic mai mult...de fapt, dragul de el, e asa cuminte, noaptea doar ma trezesc sa-l hranesc si adoarme la loc, s-au dus nosptile de veghe in care nu dormea nicicum...:)
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
mihatp spune:
iti multumesc malinka de mesajul de intampinare...nu am cum sa nu ma simt bine ... acasa!
si Luca a mancat tot timpul mai putin decat "la carte" si cu toate astea a luat luna si kg. asa ca cine stie...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
Luca creste
Miha scade
nikolleetta spune:
Bine ati venit, Mihatp si bebe Luca!
33 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta
irlandeza spune:
Anca81, felicitari pt. mica crestina. A avut o rochita tare draguta.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Malinka, sa sti ca si Patti manca cate 1 l de lapte in 24 ore, tot formula, de pe la vreo 5-6 luni. Si acum , chiar daca papa mancare solida, are zile in care bea 900-1 l de lapte. Iar in zilele mai rele bea pana la 700 ml de lapte.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008