Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 14
ariana2005 spune:
nikoleta, incerca sa te calmezi si sa iti gasesti ocupatie..si cand esti mai agitata si nerabdatoare gandeste-te la mine..eu as fi dat orice si oricat sa-l am pe baietelul meu langa mine,..sau sa pot schimba ceva,..dar din pacate nu pot,..asa ca daca e cu final fericit eu cred ca merita orice sacrificiu..nu-i asa mamicilor?
mihor spune:
Multumesc mult de ajutor..
M-ai cam pus pe ganduri cu consultatiile cu 3 luni inainte...adica eu...am mers pana nu demult la florea si acum pe final am mers la sasaran(cu ideea de euromedica)...l-am intrebat daca pot sa nasc acolo cu el si a zis ca da...nu mi-a zis nimic de cele 3 luni sau sa merg la control la euromedica(eu am mers si merg la control la el la cabinet)...
Citat: |
citat din mesajul lui Malinka anca81...superba carla in rochita, ca o printesa...mai vrem poze, pls...:) mihor...pentru ca o sa nasti la euromedica iti zic eu cu bagajul...poti sa stergi listuta aia ca nu prea ai nevoie de ea... deci, pentru tine: pijamale, doar daca doresti, ca oricum iti dau ei (eu am purtat camasa lor pana am nascut si pe urma ale mele) papuci de casa...importa e sa fie usor de scos...eu am avut din aia care au curelusa intre degete si a fost cam incomod sa ma incalt/descalt pasta/periuta dinti, sampon prosoape...doar daca vrei sa le folosesti pe ale tale...dar ei iti dau si sunt chiar ok...eu le-am dus pe ale mele vata n-ai nevoie, iti pregatesc ei tifoane cu vata in baie, apa iti dau apa plata...mie mi-a adus sotul nestea cate 2 sticle pe zi...:) pompa de san daca laptele vine greu, foarte buna sa desfunde canalele tampoane de san...neaparat cam atat pentru tine...eu mi-am dus mult mai multe si-au stat in geanta in dulap... pentru copil: nimic. de imbracat doar hainute pentru cand il scoti, in rest il imbraca si-l schimba ei mereu, baie ii fac tot acolo nu trebuie sa duci nimic...eu am dus pampersuri si crema petrini si servetele umede si-l mai schimbam eu (ca sa invat) si asistentele imi aduceau si-mi lasau in camera scutecele cu care l-ar fi schimbat daca nu il schimbam eu...deci chiar nu trebuie nimic... mai trebuie buletinul tau...pe care o sa-l lasi la receptie cand te internezi...adeverinta de la servici, o aduce sotul la sfarsit cand face plata...o sa mai trebuiasca certificatul de casatorie si...cam atat. deci, sa nu iti faci griji ca o sa fi nepregatita, de fapt, nu trebuie mare lucru...asa ma stresam si eu inainte dar cand m-am vazut acolo si mai ales cu bebe langa mine, n-a mai contat nimic...toate au fost in regula...si, pana la urma, nu e sfarsitul lumii, sotul tau poate sa iti aduca in timp scurt orice ai nevoie, doar lumea, magazinele sunt la un pas distanta...:) numai bine... a..mai e o chestie...eu stiu ca poti sa nasti la euromedica doar daca mergi la ei la consultatii cu 3 luni inainte de nastere...acum mi-am adus aminte de asta, chiar s-a mai discutat odata aici pe forum... Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil... http://community.webshots.com/user/malinka14 |
mihor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolleetta Ariana, ai dreptate cu rabdarea. Desi eu mai am destul, simt ca nu mai pot. Nu stiu de ce sunt asa de agitata. Cateodata nu am rabdare sa stau in pat, sa fac ceva, sa citesc... Merci pentru listuta. Oricate as pune cu mine am impresia ca nu o sa-mi ajunga sau o sa-mi lipsesca ceva. Mihor, daca poti sa imi dai si tu listuta de la cursuri. Daca ma hotarasc sa incep cursul o sa te rog sa imi dai nr. de telefon. Anca, ati facut botezul? 33 = Rares http://community.webshots.com/user/nikolleetta |
Si eu astept sa scap...m-am cam saturat sa ma simt cat un tanc sovietic...Abia astept sa imi vad bebelina dar am si eu mari emotii pentru nastere....sper sa treaca repede si cu bine
anca81 spune:
Malinka, eu ma bag la intalnire sambata, anuntati-ma daca v-ati hotarat. Sper sa fie vreme buna, sa nu ploua.
Ariana hai draga mea, capul sus. Ce face Ariana?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
nikolleetta spune:
Ariana esti o scumpa! Stiu ca ai dreptate!
Fetelor, eu am fost la Euromedica cu bilet de trimitere si tot am platit. Poate acolo platesti in functie de... cum au chef fetele de acolo. Scuze Ariana si restul de fete, dar nu am o parere tare buna despre personalul de acolo.
Anca, e tare frumoasa printesa ta.
Malinka, sa stii ca va urmaresc tot timpul pozele. Marc e un smecher.
33 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta
anca81 spune:
Nikolleetta, multumim
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Malinka spune:
fetelor...chiar nu stiti nici o agentie de organizare evenimente?
noi am fost aseara la vaccin, am facut vaccinul infarix hexa...se pare ca n-are reactii adverse, febra n-a facut deloc, doar o repriza de plans puternic aseara si una azi dimineata...sa-l doara oare? doamna doctor zice ca suntem foarte bine, suntem mari si frumosi...
se pare ca vremea s-a cam stricat, e rost de stat prin casa...
nikolletta...multumim frumos...
mihor...daca ti-a zis sasaran ca e ok, inseamna ca e ok...:) despre chestia cu 3 luni eu stiu chiar de aici din forum...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
AdrianaSM spune:
Salut fetelor!!!!
intru si eu sa va mai citesc, sa va salut...
Anca81, am vazut pozele cu Carla in rochita de botez...este superba...si eu caut cu disperare o rochita draguta dar nu prea gasesc in Satu Mare...ce este mi se pare ca sunt cam taranesti si nu imi plac...tu de unde ai luat-o din Baia Mare?cat a costat?Carla este o scumpa si-o frumoasa!
Mihor, bine ai venit!sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere rapida si usoara si o fetita sanatoasa!si eu am nascut in 17 sept la euromedica cu Dr.Sasaran si am fost foarte multumita de tot:de medic, de personal, de conditii...daca sarcina a decurs normal si nu au fost probleme poti sa mergi linistita la Euromedica, vei fi multumita.Sa stii ca si eu mergeam mai mult la cabinetul particular al lui Sasaran la control, o singura data am fost la clinica, deoarece la clinica ma programa numai dimineata si eu am lucrat, nu puteam sa merg.dar nu a fost nici o problema, am nascut cu el.
Malinka, ce mare e Marc!si ce frumos!mie pt vaccinul de 2 luni mi-a spus pediatra de ceva PENTAXIM, voi nu asta l-ati facut?mi-a spus ca se plateste.oare cat costa, stie careva dintre voi?
Nikoleta, Renata, Mihor sarcina usoara in continuare...multa rabdare pe ultima suta de metri...cand ma gandesc la voi mi-e dor de burtica mea...
Ariana, esti o femeie puternica...te admir!
Eu si Estera suntem bine...e foarte cuminte...ziua doarme si manaca, iesim la plimbare cate 3 ore cand vremea ne permite...noaptea doarme...numai seara mai are program de maraieli...vrea si ea atentie!!!in rest totul e ok..am fot la controlul de o luna si d-na pediatru a fost multumimta de evolutia ei...a cresctu 900 de grame si 8 cm in prima luna...
Va pe toate...take care.
AdrianaSM de Estera
http://community.webshots.com/user/AdrianaSM
Malinka spune:
adrianasm... esterei...e mare si frumoasa deja...:)
vaccinul pe care l-am facut eu se gaseste la sensiblu si costa 250 ron...nu stiu de ce tie ti-a zis altul...:) estera a crescut 8 cm intr-o luna? mi se pare foarte mult...marc a crescut cam 6 cm in doua luni si doctorita a zis ca e foarte bine...acum avem cam 63 cm si la nastere aveam 57...:)
hainute frumoase am vazut eu in satu mare in somesul la miniblu...eu de-acolo o sa-i iau costumul de botez, e ceva ce n-am vazut in alte magazine...cred ca au chestii frumoase si de fetite...oricum, sa stii ca nu gasesti lucruri mai deosebite aici...
weekend frumos sa aveti fetelor...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
mihor spune:
Malinka ce ai vrea sa iti ofere respectiva firma de organizat evenimente? Si in functie de asta poti sa o cauti...parca stiu ca exista asa ceva in Baia Mare dar nu mai stiu cum s enumeste...daca vrei, ma interesez. Dar in primul rand trebuie sa te gandesti ce vrei sa iti ofere...Sunt multi care lucreaza singuri(ma refe la cel care face aranjamente/foto/dj/filmat)si poate uneori e mai bine sa-i alegi tu pe fiecare decat sa vina o echipa intreaga...
In legatura cu Euromedica...o sa sun luni sa intreb acolo sa vedem ce imi spun...peste ~2 saptamani imi fac programare si la sasaran si atunci o sa-l intreb si pe el mai exact cum trebuie sa procedez.
Dupa cate stiti voi trebuie sa imi fac ceva programare acolo? Mi-a zis cineva, ca pot s amerg la receptie, sa le spun ca vreau sa nasc acolo si fetele o sa imi arate sala de nasteri/saloanele etc...asa e?
nikolleetta si eu am avut parte de o artagoasa de la receptie acolo la euromedica...pana acum numai aiai mi-a facut o impresie proasta...sper sa ramana atat