Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari si pentru primire.

Malinka si eu tot pentru motivele spuse de tine am ales in final sa merg acolo...am vrut si eu o data sa bag cuiva niste bani in buzunar si atat de penibil mi s-a parut incat am rosit toata si nici nu m-am mai putut uita in ochii persoanei respective

renataozana sa inteleg ca tu urmeaza sa nasti? daca da, iti doresc o nastere usoara si un travaliu cat de scurt

nikolleetta noi la cursul asta prenatal am primit si o lista cu ce avem nevoie in bagajul pt spital...(e nevoie de 2...unul pt travaliu si unul pt etajul 5)daca vrei, azi mai catre seara o sa scriu aici ce ne-a zis si noua. Poate va ajuta si pe voi
Dupa semnatura vad ca ai 32 de saptamani...daca e asa, poti sa mergi linistita la cursuri...Mie mi-a zis ca pot merge intre 30 si 37 de saptamani...deci tu te-ai incadra. Cursurile se tin la doamna acasa...daca vrei, trebuie sa iei legatura cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Ariana, ai dreptate cu rabdarea. Desi eu mai am destul, simt ca nu mai pot. Nu stiu de ce sunt asa de agitata. Cateodata nu am rabdare sa stau in pat, sa fac ceva, sa citesc...
Merci pentru listuta. Oricate as pune cu mine am impresia ca nu o sa-mi ajunga sau o sa-mi lipsesca ceva.

Mihor, daca poti sa imi dai si tu listuta de la cursuri. Daca ma hotarasc sa incep cursul o sa te rog sa imi dai nr. de telefon.

Anca, ati facut botezul?

33 = Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Malinka, Patti e OK acum. A fost tare racita, cu febra si mucuti, nu putea dormi, am ajuns sa luam antibiotic. Dar acum e bine. Insa ne sacaie dintucii, care nu mai vor sa iasa, azi a facut putina febra. Sa speram ca vor iesii curand.
Eu am reinceput serviciul de 2 sapt. si imi trebuie timp sa ma reobisnuiesc, dupa o pauza de 11 luni......Noroc ca mama e la noi si stau linistita cand stiu ca Patti e pe maini bune.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Am revenit cu listele.(aici puteti voi sa mai puneti cate una alta ce credeti ca ati avea nevoie...asta e o lista sa zicem cu un minim necesar)

Bagaj pentru travaliu(sala de nastere)

* sapun, prosop
* 1 pachet de vata mare sau 2 pachete mici
* hartie igienica
* slapi(dar nu din aia pufosi pt ca in sala de nasteri este umed pe jos-se spala in permanenta)
* 1 sticla de apa/suc sau alte lichide, 1 tabla de glucoza(este oarte buna pt travaliu)sau ciocolata
* 1 rand de hainute pt bebe (caciulita, body, salopeta intreaga, 2 scutece, 1 paturica)
* 1 pachetel de biscuiti sau ceva de rontait(dupa nastere o sa avem o senzatie de foame)
* telefon mobil si bani
* servetele umede

Bagajul pentru spital(cand te muta la etajul 5)

* ~4 randuri de hainute pt bebe
* 1 pachet mare de scutece(24-32 bucati)pt 3-5 kg
* 1 prosop de baie pt bebe
* pasta petrini(pt fundulet-e ieftina si e foarte bine tolerata de bebe- sau daca nu, se poate opta si pt bepanthen)
* ulei de corp cu Vitamina A(de preferat nu johnson baby-ne-a zis ca bebelasii dezvolta reactii alergice si e bine folosit numai dupa 6 luni)
* sampon sau sapun pt baita(tot pt bebe si a zis ca de preferat aceeasi marca)
* camasa de noapte(mai multe) sau pijama
* chiloti (2-3 perechi)
* vata(~1 pachet pt 2 zile), tifon
* capot

Pentru acasa sa ne pregatim hainutele cu care il scoatem pe bebe, hainele pt noi, certificatul de casatorie.(o sa le aduca taticul inainte de a merge acasa)

Acte necesare la spital: buletin+carnetul albastru(cine nu il are e buna si adeverinta de la serviciu cum ca se plateste la CAS)
De la 36 de sapt bagajul trebuie sa fie pregatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna gagici

Mihor, iti urez si eu bun venit

Irlandeza, ma bucur ca e bine Patti acum, saracuta de ea.

Nico, am facut botezul, in sfarsit. A fost super OK, Carla a fost extraordinar de cuminte, n-a chitait deloc in biserica. La restaurant am fost doar familia si nasii si ne-au dat o camera in hotel pentru pitica, asa ca am culcat-o acolo.

Ariana, esti bine?

Malinka, pana la urma i-am dat o rochita la botez, uite aici cum a aratat. Toata lumea a admirat-o, intr-adevar a fost tare dulcica

Noi suntem OK, iesim in fiecare zi pe afara cate 2-3 ore, e tare frumos si vreau sa profit de soarele asta caldut. Carla creste pe zi ce trece, are iarasi un puseu de crestere, ieri si alaltaieri a papat cate 1 l de lapte/zi. A inceput sa-si ridice capul cand sta pe spate, daca o tin de manute aproape ca se ridica in fundulet. Iar cand sta pe burtica parca e o foca mica, isi ridice si capul si piciorusele in acelasi timp. E tare scumpa.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...cunoasteti vreo firma buna de organizari evenimente in baia mare (nunti, botezuri, etc)?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

anca81...superba carla in rochita, ca o printesa...mai vrem poze, pls...:)

mihor...pentru ca o sa nasti la euromedica iti zic eu cu bagajul...poti sa stergi listuta aia ca nu prea ai nevoie de ea...
deci, pentru tine:
pijamale, doar daca doresti, ca oricum iti dau ei (eu am purtat camasa lor pana am nascut si pe urma ale mele)
papuci de casa...importa e sa fie usor de scos...eu am avut din aia care au curelusa intre degete si a fost cam incomod sa ma incalt/descalt
pasta/periuta dinti, sampon
prosoape...doar daca vrei sa le folosesti pe ale tale...dar ei iti dau si sunt chiar ok...eu le-am dus pe ale mele
vata n-ai nevoie, iti pregatesc ei tifoane cu vata in baie, apa iti dau apa plata...mie mi-a adus sotul nestea cate 2 sticle pe zi...:)
pompa de san daca laptele vine greu, foarte buna sa desfunde canalele
tampoane de san...neaparat

cam atat pentru tine...eu mi-am dus mult mai multe si-au stat in geanta in dulap...

pentru copil: nimic. de imbracat doar hainute pentru cand il scoti, in rest il imbraca si-l schimba ei mereu, baie ii fac tot acolo nu trebuie sa duci nimic...eu am dus pampersuri si crema petrini si servetele umede si-l mai schimbam eu (ca sa invat) si asistentele imi aduceau si-mi lasau in camera scutecele cu care l-ar fi schimbat daca nu il schimbam eu...deci chiar nu trebuie nimic...

mai trebuie buletinul tau...pe care o sa-l lasi la receptie cand te internezi...adeverinta de la servici, o aduce sotul la sfarsit cand face plata...o sa mai trebuiasca certificatul de casatorie si...cam atat.

deci, sa nu iti faci griji ca o sa fi nepregatita, de fapt, nu trebuie mare lucru...asa ma stresam si eu inainte dar cand m-am vazut acolo si mai ales cu bebe langa mine, n-a mai contat nimic...toate au fost in regula...si, pana la urma, nu e sfarsitul lumii, sotul tau poate sa iti aduca in timp scurt orice ai nevoie, doar lumea, magazinele sunt la un pas distanta...:) numai bine...

a..mai e o chestie...eu stiu ca poti sa nasti la euromedica doar daca mergi la ei la consultatii cu 3 luni inainte de nastere...acum mi-am adus aminte de asta, chiar s-a mai discutat odata aici pe forum...

Mergi la inceput

ariana...nu stiam ca, daca ai trimitere, tariful e mai mic. nu mi-a zis nimeni asta si doar am fost de atatea ori la consultatii acolo.
si ne vedem marti...unde sa intreb de tine? sau stii ce? eu la ora 12, max 12 si 10 o sa fiu in sala de asteptare...:)

nikolletta...nu iti face griji, chiar daca nu sunt toate pregatite cand nasti, poti sa le rezolvi si in timp, o sa vezi ca, de fapt, la inceput n-ai nevoie de multe lucruri pentru bebe...mai bine relaxeaza-te, stresul nu te ajuta deloc...numai bine si sa decurga sarcina cat mai ok in continuare..

Mergi la inceput

fetelor...ce ziceti? nu punem de-o intalnire pe sambata, sa zicem? ar fi dragut sa fim mai multe si sa ne cunoastem...ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

malinka, eu daca am avut trimitere nu am platit nimic...depinde de ce iti face..oricum ideea e ca daca ai dreptul asta de ce sa nu profiti de el..abia astept sa ne vedem marti,..ies eu pe la 12 in sala de asteptare..aaaaaaaa....era sa uit..il aduci si pe Marc?

Anca81ce sa fac..supravietuiesc ..atat..cred ca am spus tot..
Carla a fost tare draguta in rochita..mai vreau poze..

Mergi la inceput