Mamici si burtici de Baia Mare (11)
Raspunsuri - Pagina 12
dflavia spune:
Malinka da eu inca o alaptez exclusiv pe Stefania, am inceput diversificarea asa incetisor cu suculete si pireute de fructe.
in prima luna a luat in greutate fix 1 kg, a doua luna 950 gr, a treia luna 600 gr, a patra luna 800 gr, si acuma are 7,300 kg.
deci vezi ca nu e constant deloc...eu zic ca Marc al tau a luat fff bine in prima luna si acuma in a doua a mai stagnat, daca faci media o sa vezi ca e mai mult decat ok. Nu-ti face griji ca nu prea mananca acuna, au si ei perioade vezi a treia luna a noastra ce putin a luat. Pe asura ce cresc o sa ia tot mai putin in greutate, probleme ar fi daca ar refuza total sa pape.
centura am purtat si eu cateva zile dupa ce am ajuns acasa dar pe caldurile din vara am renuntat la ea.
Mami de Stefania 11.05.2008
nikolleetta spune:
Cred ca o sa imi iau si eu centura. Macar sa o am , chiar daca (poate) nu o sa o pot purta.
Mihor, eu merg la Dr. Costin Nicolae, cel de la spital, pentru ca acolo vreau sa nasc. Am fost si la Euromedica, dar cum am avut ceva problemute, mi-e frica sa merg acolo. Desi e tare urat la noi in spital, ma simt mai in siguranta acolo decat la clinica.
Nu am auzit de cursuri, dar e interesant si tentant. Daca poti sa imi spui mai multe sau unde pot afla detalii.
32 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta
dflavia spune:
nikolleetta iti sta super bruneta
si eu tot asa m-am gandit inainte sa nasc, ca la spital o sa fiu mai in siguranta. A fost ok dar daca nu stii cat de cat pe cineva acolo e cam nasol, nu se prea ocupa nimeni de tine te lasa sa te descurci singura cu bebele, ceea ce nu e chiar rau ca doar peste cateva zile il iei acasa unde sunteti numai voi.
si sarcina usoara in continuare
Mami de Stefania 11.05.2008
mihor spune:
La hotararea cu euromedica am ajuns dupa muuulta gandire...am mers si la alti medici....de ex Dr Florea mi-a placut cel mai mult...si sincer cu strangere de inima am mers de la el...dar chiar imi doresc sa nasc la euromedica...simt ca as fi mai linistita acolo...si ca as avea si sprijin psihic...(cel putin asa sper si nu vreau sa fiu dezamagita).
tot ce imi doresc e sa stea bebelina mea cat trebuie in burtica, sa nu fie mai curioasa de lumea asta si sa vina prematur ca atunci tot la spital ajung si eu ;))
Am fost si la Costin Nicolae...pot sa spun numai ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda :D
Legat de cursurile prenatale...mai multe informatii nu stiu ce sa va dau...am numarul ei de telefon dar cred ca ar fi bine printr-un mesaj privat...nu cred ca e voie aici pe forum...Daca vreti, sa imi spuneti.
irlandeza spune:
Mihor, bine ai venit alaturi de noi. Si sarcina usoara, atat cat ti-a mai ramas.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Malinka spune:
dflavia...mersi mult de raspuns...joi mergem la doctorita, avem 2 luni maine si trebuie sa luam vaccin, o sa vedem ce spune si ea...pupam printesica stefania...
mihor...eu, si inca cateva fete de aici, am nascut la euromedica...deci, parerea mea e ca daca sarcina decurge normal, e ok sa mergi la euromedica...daca sunt complicatii e mai bine la spital...ce ma determinat pe mine sa merg la euromedica a fost faptul ca sotul meu a putut sa stea cu mine tot timpul (a fost un sprijin moral foarte mare), faptul ca n-a trebuit sa dau bani incolo si-ncoace (n-am stiu nicioadata cum sa bag bani in buzunar cuiva si mi se pare chiar o chestie super aiurea) ci am platit factura la iesire...faptul ca bebe a stat mereu cu mine...
irlandeza...ce mai face frumoasa cu ochi mari si albastri?
ariana...tocmai am facut programarea, pe martea viitoare la ora 12...la dc costin...:) deci nu mai scap...pupici...
nikolletta...si eu vroiam sa iti zic ca ai iesit super in pozele alea in care esti bruneta...si-ti sta mult mai bine decat culoarea dinainte...
renata...ce mai faci?
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
http://community.webshots.com/user/malinka14
renataozana spune:
Buna fetelor,noi tot 2 in 1 deocamdata.
Nicoletta iti sta super brunetica,imi place.
Dupa cate greutati am intampinat in toata perioada sarcinii acum nu mai vrea sa iasa,toata lumea imi zice ca baieteii sunt mai lenesi si stau mai mult timp in burtica mamei dar eu vreaaauuuu sa iasa.Orcum mult nu mai este.
Mihor sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos.
nikolleetta spune:
Fetelor, multumesc de complimente. "Culoarea" care o aveam inainte, nu era o culoare si acuma nu stiam daca sa ma vopsesc sau nu (daca am voie).
Am fost azi la nenea Dr. sa ne vada. Suntem bine, crestem, dar iar am inceput cu contractiile, mai ales noaptea, pentru ca nu prea pot sa dorm si atunci ma cam invart in pat. Zice ca daca nu se linistesc ar fi bine sa merg cateva zile sa stau in spital .
Pe langa asta sunt si foarte stresata pentru ca mai avem atatea de cumparat pentru bebe. Am impresia ca nu o sa reusesc sa le pregatesc pe toate.
Fetelor care ati nascut la spital, please cu bagajul.
Renata, asa stiu si eu ca baietii cam intarzie. Important e sa fiti bine.
Mihor, unde se tin cursurile? Nu e prea tarziu pentru mine sa le incep acuma?
32 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta
ariana2005 spune:
renata,..pentru tine si bebe sa fiti sanatosi!..
nikoleta,mihor,..sarcini usoare in continuare,..si sa va dea Dumnezeu multa..multa rabdare,..ca parca acum pe ultima suta de metri ne-o cam pierdem..
malinka, ne vedem marti,..si scoate-ti un bilet de trimitere pentru ginecologie, si se reduce din tarif sau chiar nu platesti nimic,..daca tot ai dreptul de ce nu??....iar Papa Nicolau cel mai bine e sa asteptam pana pe la 6 luni de la nastere,..atunci iese rezultatul cel mai bun..
Anca81,ia-ti si tu inima in dinti si programeaza-te la control..
ariana2005 spune:
Nikoleta,..daca trebuie stai si in spital,..daca e spre binele copilului..numai sa fiti voi bine,..si aceasta odisee frumoasa sa aiba un final fericit,..
bagajul de spital,..pe langa tot ce iti trebuie tie,..pune-i la bebe 2 paturici pentru infasat, scutece, sapunel,2 prosoape, 2-3 caciulite, si cateva schimburi de hainite, asta ce hotarasti tu..salopete sau ceva costumase,..si cateva body,..oricum poate sa-ti mai aduca si sotul hainite daca iti mai trebuie ceva pe parcurs.
daca imi mai vine ceva in minte o sa-ti mai spun,..inca imi mai aduc aminte,..ca doar am scos toate lucrurile astea din bagajul meu de spital,..din pacate.