Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Buna ziua!
Sunt si eu o viitoare mamica cu burtica de 33 de saptamani.Ma primiti si pe mine? am incercat sa citesc putin macar printre randuri ultimele capitole in care ati discutat dar mi se pare un pic ciudata impartirea asta pe capitole...poate trebuie sa ma obisnuiesc cu forumul...

Dupa multa gandire, am hotarat sa nasc la Euromedica cu Sasaran...sper sa fie bine...Am vazut ca la capitolul asta, deja multe mamici au bebelusi mari...mi-a placut sa va citesc experientele pe vremea cand aveati si voi burtica.
Mai este cineva de-o varsta de sarcina cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!
Nu am mai intrat nici eu de multicel...Pe Vlad il duc la cresa si tot raman in oras ptr ca il scot la ora 12 si nu are rost sa bat drumul pana la Baia Sprie si inapoi. Asa ca stau in orass la tata sau la matusa. Ancaurn, dupa ce imi trece raceala te sun si poate ne vedem.
Dupa doua zile de cresa Vlad a inceput sa aiba iar muci, de data asta insa nu a facut febra asa ca l-am dus la cresa in continuare la recomandarea dr. si a celor de acolo. Am preluat si eu ceva muci de la el ptr ca iar m-a prin in momentul meu vulnerabil, menstruatia. No, asta e! O sa treaca si asta. Vlad tuseste din cand in cand dar sper sa scape odata si sa faca imunitate mai buna. In ideea asta l-am si dus in continuare la cresa pentru ca tot izolandu-l nu fac altceva decat sa il sensibilizez.

Renataozana
iti doresc sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos, mancacios si cuminte si sa treci pe la noi cu poze. Doamne ajuta!

Va dorim o duminica frumoasa si relaxanta!

PS. Am vizionat si eu pozele voastre de la semnatura, aveti toate bebei si copilasi minunati. Sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor si crestere frumoasa!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

mihor bien ai venit si sarcina usoara in continuare, organismul tau se pregateste de nopti nedormite lasa profita si odihneste-te acuma pana poti.
cred ca nikolleetta are sarcina de o varsta cu tine.
Stii ce o sa fie bebe?

renataozana le scoatem la interval pentru tine, nastere usoara ca nu mai e mult si o sa-ti vezi piscotelul

AdrianaSM, anca81, ariana2005 ce fetite frumoase aveti voi acolo da nici cu bebe Marc Alexis nu mi-e rusine....

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor

Mihor, bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Si eu am 32/33 de sapt., asa ca suntem cam la fel .

Renata, iti tin pumnii si astept sa ne spui ca sunteti bine amandoi.

Fetelor, voi v-ati cumparat centura post-natala?

32 = Rares

http://community.webshots.com/user/nikolleetta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Nikolleta,eu mi-am luat centura post-natala si am folosit-o dupa ambele nasteri..pe mine m-a ajutat foarte mult,..asa ca ti-o recomand din tot sufletul

Mirreille, la multi ani!..cu putina intarziere..

Mergi la inceput

Renataozana, te asteptam cu vesti super bune..sa fiti sanatosi si sa treceti cu bine..

Mihorbine ai venit printre noi..te asteptam cu mai multe detalii..si cu poze bineinteles!

dflavia, Stefania e o scumpa,..colajele sunt super, mi-au placut

Mergi la inceput

Anca81, Malinka, stiti ca au trecut deja 6 saptamani, nu?..ce mai asteptati???????
Eu am fost deja la control la dr. Costin,..a fost bine daca pot sa spun asa,..am plans tot timpul consultatiei,..probabil a gandit ca am nevoie de un psihiatru nu de ginecolog, dar asta e,..oricum operatia s-a vindecat bine si dupa un an de pauza pot sa mai raman insarcinata..asta daca o sa mai am curajul, bineinteles,..pe Carla si Marc..si pe voi.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru primire fetelor!
nikolleetta ma bucur ca am o "colega"de sarcina ;)) cred ca ai mai spus tu in urma dar daca nu am citit atenta...inseamna ca am ratat...tu la ce medic mergi?

Zilele astea sunt 2 targuri pt bebe la cluj...tare m-as fi dus si eu dar nu prea as face un drum lungut cu burtica mare...Oare la cine ar trebui sa spunem si noi sa faca un targ de bebe si la Baia Mare?...Am tot vazut targuri de haine(care mi se par penibile)si unul sau 2 de mirese(care au fost destul de utile) in ultimii ani...Am fost la un targ in mai in cluj si mi-a placut mult dar pe atunci nu stiam sigur ce cumparaturi vreau sa fac pentru bebelina mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

mihor..bine ai venit, sedere placuta pe forum iti dorim si o nastere cat mai usoara...da-ne datele tale sa te trecem (adica sa te treaca rodica) pe listuta...

dflavia...mai dai si tu un semn de viata? ce mai face stefania? vroiam sa te intreb pe tine, ca stiu ca tu ii dai exclusiv san, cat a crescut stafania din prima luna pana in a doua? ca mie mi se pare ca marc nu a crescut prea mult, a luat pana acum cam 800 grame si mai sunt doar 3 zile pana are doua luni...si prima luna a crescut 1240 grame... vineri avea 8 saptamani si 5635 grame...si parca de vre saptamana mananca mai greu, pentru ca ii dau cu pompa stiu cat mananca...in jur de 600 ml pe zi...maxim 700 sute, cand avea doar o luna manca aproape zilnic 700 ml...
te intreb pe tine pentru ca stiu ca nu se poate face comparatie cu bebelusii care sunt hraniti cu lapte formula...:)
pupici la stefania...

ariana...promit ca saptamana asta fac programare...nici nu stiu de ce tot aman si mi-e asa cumva sa merg...
noi iti dorim din suflet bafta cand o sa va ganditi din nou la bebe...important deocamdata e sa fi tu bine, psihic si fizic...si pentru ariana dar si pentru o noua sarcina...
apropo de centura...eu nu mi-am luat dar ma gandesc ca mi-ar fi fost buna...oare m-ar mai ajuta acum? ca burta ce mi-a ramas imi da mari batai de cap...

renata...numai bine si o nastere foarte usoara sa ai...

radcarmen...sanatate lui vladut...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

De ce detalii aveti nevoie pt listuta?
DPN 4 decembrie si o sa fie o fetita--Teodora...mai trebuie si altceva?

Am vazut la un alt capitol ca ati intrebat de cursuri prenatale...Se fac si in Baia Mare dar din pacate medicii nu sunt interesati sa le spuna viitoarelor mamici de ele...
Face doamna Roman(asistenta sefa la spital) sunt 4 sedinte si fiecare sedinta custa 20 lei...tine ~1.30 min sau 2 ore...se poate merge si cu taticul si mie mi se par extrem de utile...ne-a invatat de la tehnici de relaxare in travaliu/bagaj de spital etc pana la cum sa-l spalam pe bebe, cum sa-l linistim si alte detalii...
In ultima sedinta am facut si putina gimnastica...Mie imi pare rau ca nu tin mai mult cursurile astea...

Mergi la inceput