Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor.Imi cer scuze ca n-am intrat de mult ,sincer nici nu stiu cum au trecut zilele asa ocupata am fost cu treburi prin casa,plimbari lungi prin oras .......
Nu inca nu am nascut,sincer deja nu mai am deloc rabdare,piscotelul meu la inceput nu a vrut sa stea inauntru ,iar acum nu mai vrea sa iasa.Problema e ca nici nu am vreun simptom ca ar vrea sa iasa afara,am energie cat 2 persoane doar ca obosesc putin mai repede,nu ma doare nimic,crampe nu.
Eu sper sa nasc cat de curand ,sa nu ma intreaca Nicolletta.
Malinka ,tu ai nascut la 40+ nu?
Daca se modifica ceva zilele astea va anunt
Va pup pe toate

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 40 saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Renata, scoatem agitatele sa-ti stimuleze piscotelul si sa-l faca curios de intalnirea cu mamica lui

Ariana mame denaturate din acestea din pacate se gasesc peste tot, chiar nu am cuvinte sa-mi exprim dispretul. Imi pare rau ca te-a afectat

Malinka

Ia uitati-va ce ochisori albastri are fiica-mea, mostenire de la taticul ei.

Fetele, azi pe la 13 sunt in parc la Dacia, daca aveti chef de o plimbare mi-ar placea sa ne intalnim.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Mihatp bine ai venit!

nikolleetta eu am spalat pana acum absolut toate hainutele pt bebe si jucariile...le-am calcat si le-am pus in dulap...acum isi asteapta posesorul ;))
Eu sunt...tot insarcinata ;)) in urma cu cateva zile am avut nopti mai grele din cauza arsurilor dar sper sa nu isi mai faca de cap...

Saptamana viitoare o sa intru pe prenatal si atunci o sa ma ocup de restul cumparaturilor pt bebe...sa iau ce mai am nevoie de la farmacie gen vata/ser fiziologic/comprese sterile si ce mai trebuie prin casa....In rest...mai trebuie sa aranjez putin camera, sa pun asternuturile pe patut...sa pregatesc caruciorul...in general lucrurile importante sunt gata...

Am sunat la euromedica sa intreb daca am nevoie de ceva programare si mi-au zis ca nu...si nici nu m-au intrebat ceva de cele 3 luni...hmmm...peste 2 sapt merg la control la medic si o sa discut si cu el ultimele detalii...

renataozana am inteles ca e bun ceaiul din frunze de zmeur daca nu se instaleaza travaliul si il si usureaza...poti sa incerci si cu asta...poate da rezultate

Ma descurc un pic mai greu pe tipul asta de forum...as vrea sa imi pun si eu la semnatura cate sapt de sarcina am dar nu stiu cum...puteti sa ma indrumati un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Mihor,..sarcina usoara in continuare..

nicoleta..cum stai cu rabdarea?..

Adriana..foarte draguta Estera in rochita..poti sa o botezi asa linistita..e o scumpa..astept sa-mi scrii cand vii la control..si sper sa ne intalnim..

Mergi la inceput

Renata,..si fetita mea a fost o puturoasa..s-a nascut abia la 42 saptamani..important e sa fie sanatosi..oricum sa fii foarte atenta acum la tot..si daca ti se pare ceva ..fuguta la doctor..

http://community.webshots.com/user/ariana2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

renata....tinem pumnii sa fie toate bine...mai ai un pic de rabdare, se pare ca piscotelului ii place in burtica la mami...eu l-am nascut pe marc la 39 sapt si 2 zile...m-a luat putin prin surprindere nasterea pentru ca termenul era peste inca 5 zile si oricum toata lumea imi zicea ca trec de termen, doar e baiat...nu s-a adeverit dar se poate ca la tine sa fie asa...

anca81...chiar sunt albastri ochisorii carlei... si marc cred ca va avea ochi albastri, ca mine, desi visam sa aiba ochii verzi, ca tati...dar inca sunt inchisi la culoare, nu ne putem da seama cu siguranta, doar la lumina se vede ca sunt albastru inchis...:) noi am iesit azi dar n-am ajuns in parc, am mers putin la munca...:)

adrianasm
...ce-a mai trecut timpul, deja 6 saptamani...estera e mare... pai poti sa o iei cu tine, daca are cine sa stea cu ea pana faci controlul...doar ca o sa iti fie mai greu cu alaptatul...ca un drum de satu mare-baia mare plus controlul dureaza mai mult de 3 ore...cam distanta intre mese...:)
eu il las maine pe pitic la plimbare cu tati si merg la control...la ora 14...ariana, sper sa fi pe acolo...

dflvavia...te-am vazut sambata, erai cu stefania si sotul pe bdul bucuresti...da' s-a facut mare si grea frumoasa, nu? ca am vazut ca o duceati amandoi cu scaunelul auto...noi eram la o mica plimbare...:) ce mai faceti?

ancaurn
...ce mai face dragos? dar cezara?

melly, cum e fluturica amelia?
irlandeza...pupici frumoasei cu ochi albastri

rodica, nu mai zici nimic? pupici lui darius...

nikolletta, mihor, sarcini usoare in continuare...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinka, ne vedem maine la 14..ies eu in sala de asteptare pe tine si pe Marc.

http://community.webshots.com/user/ariana200

Anca81[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

adrianasm...e superbbaaaa estera in rochita roz...doar sa ii dai ciorapei albi dantelati, sa se asorteze cu bentita din par...:) e o frumoasa...eu cred ca o sa aiba ochi albastri, ca asa e culoarea ochilor si la marc... (o vreau de nora, ce zici? )

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Mihor,am incercat deja si ceaiurile si,ca deja sotul meu e exasperat,dar mai am rabdare ,inca putin dupa care ma duc din nou la medic ca nici prea mult nu e bine.In legatura cu semnatura mergi in Contul meu la profil personal dupa care dai pe editeaza profil unde o sa-ti ceara parola ,dupa ce o introduci mergi la optiuni profil si pui la semnatura cate saptamani ai sau ceea ce vrei tu sa scri acolo.Sper ca ai inteles ceva.
Anca,Malinka,Ariana2005,Adrianasm,pe toate si multumesc tare mult ca-mi sunteti alaturi.

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 40 saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

renata, e greu acum, stiu ca am trecut prin asta. am avut termenul limita in 1 aprilie, am nascut pe 9.
aseara am reusit in sfarsit sa-mi termin povestea nasterii si am facut-o "publica" pe randunici, o impartasesc si cu baimarencele mele.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput