Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM Fetelor am o veste mare... Astazi bebe meu a zambit pt prima oara...am reusit sa-l si filmez. La 4 sapt si 4 zile. Pana acum au fost reflexe...zambetele de inceput..spasme ale muschlor insa astazi era treaz si vorbeam cu el ( facem asta de vreo 2 saptamani) si cand radeam la el zambea...sigur au fost zambete ca raspus...ca interactiune...imi venea sa-l mananc...cel mai dulce moment.. Cea mai fericita mamica... Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii |
superrr
si la mine parca zambeste dar sunt numai vorba ta niste refelexe
bravo mamico ce frumos
noi suntem mai mici avem doar 10 zile
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
kid2003 spune:
Iriss_04, dar de unde ai tras concluzia ca nu mai curge tzitzi? Eu zic ca merge in continuare, dar multi bebei din cauza agitatie se foiesc, gem, se incovoiaza la san, e de la burtica
AlexaM, bravo!!! Si noi am primit azi un zambet constient, tot asa, cand vorbeam cu ea. Un zambet stirb si oarecum nesigur asa, dar clar zambet (era gura deschisa si i se vedeau gingiile, si chiar parca incerca sa imi zica ceva, din pacate inca fara sunet, mai incolo gangurelile). Noi avem 4 sapt si o zi, sambata facem luna!
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui kid2003 Iriss_04, dar de unde ai tras concluzia ca nu mai curge tzitzi? Eu zic ca merge in continuare, dar multi bebei din cauza agitatie se foiesc, gem, se incovoiaza la san, e de la burtica AlexaM, bravo!!! Si noi am primit azi un zambet constient, tot asa, cand vorbeam cu ea. Un zambet stirb si oarecum nesigur asa, dar clar zambet (era gura deschisa si i se vedeau gingiile, si chiar parca incerca sa imi zica ceva, din pacate inca fara sunet, mai incolo gangurelile). Noi avem 4 sapt si o zi, sambata facem luna! |
pai am incercat sa ma mulg un pic ca am mult lapticsi mi se intaresc sanii deasupra la mamelon
si el se foieste cauta titzi suceste caputul si se enerv
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
angelynna82 spune:
Felicitari fetelor pt zambetele bblusilor, ce senzatie minunata o fi
Andreutac
38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
andreutac spune:
Babytza
Iti tinem pumnii si asteptam cu nerabdare vestea!!!
Fetelor, eu in seara asta ma retrag, maine ne prezentam la spital si daca e cazul ne opreste pt. nastere. Cine stie? Poate pana maine seara voi avea si bebelina langa mine. Am ceva emotii, deocamdata ma stapanesc, insa maine parca vad ca va tremura camasa pe mine.
Andreea
38+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
_irina_ spune:
Andreuta multa bafta maine.
Babytza
Vai, ce frumos trebuie sa fie cand zambaresc. Deci AMR cam 2 saptamani pana atunci? Abia astept.
fericita de - Andreea
monica_dicut spune:
Mesaj de la teomaria primit de feli si dat mie mai departe ca ea nu are net:
"Sunt Ana si am venit pe lume azi, ora 11, am 4 kgsi mami m-a nascut natural dupa o ora de travaliu"
FELICITARI TEOMARIA!!! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papcioasa.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
alexa si mami spune:
TEOMARIA felicitari! sa va traiasca fetitza si multa sanatate tuturor!!!
piersicutza multumesc pt lamuriri. o sa o fac si pe asta, cu toate ca m-am linistit. mi-a explicat si dr de fam manevra, adica cum se scoate copilu', si ca nu e nici un pericol daca dr se baga.
babytza asteptam mesajul:)
anca, alexa e f nerabdatoare, mereu cind mergem la buc, ne intreaba daca mergem sa-l scoatem pe cipri:)
andreutac, multa bafta miine
fetelor, cum folositi feonul pt linistire? doar cu zgomotul sau cu aerul cald? pe asta n-am incercat-o cind era alexa mica.
alexa simami
angelynna82 spune:
Teomaria felicitari pt bblina, multa sanatate si va asteptam acasa
Felicitari si pt Mambship pt Eric, sa creasca mare si sanatos
38+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR foarte putin...productie de morcovi en-gros [:P]
andreea_and spune:
citat din mesajul lui simodina Andreeae ft bine 120 ml in plus la varsta asta dar oricum ei mananca variat de la o masa la alta si conteaza cantitatea supta in 24 de ore. Nu ii face insa proba la fiecare masa ca nevrozeaza si mama si bebe, mai ales cand nu creste suficient sau ti se pare ca nu creste, e clar ca tu ai lapte. Media de crestere in greutate este de 30 gr/zi deci tu esti pe acolo, e ft bine. Cum se alapteaza: nu alterna sanii la o masa ca risca sa-si umfle stomacul cu laptele de inceput care tine care ft sarac in grasimi. Lasa mandra sa-ti goleasca complet un san, la masa urmatoare celalalt. Daca nu-i ajunge ( uneori in zi vrea mai mult) i-l oferi si pe al 2lea iar la masa urmatoare incepi cu cel din urma pana il papa complet. Oricum Culcer a zis ca ea prefera 500 ml exclusiv cu lapte de mama in prima luna decat 1200 cu lapte praf. Daca luati insa 750 este ft ft bine, nu toti copiii au acelasi ritm. Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+ AMR 1 ZI!!! |
Multumesc mult de raspuns Nadina, m-am mai linistit. Problema cu alternatul sanilor la mine e ca mandra mea mananca si cate doua ore odata, iar dupa o ora si ceva trebuie sa-i schimb sanul ca nu prea mai iese laptic. Sper ca dupa o ora nu mai iese tot laptele de inceput, nu?
Khristin multumesc.
Irina ma ingrijorez si eu ca orice mama, aveam impresia ca a luat mai mult in greutate, oricum m-am mai linistit dupa ce mi-a zis simodina.
Mambship felicitari, refacere rapida si bebe sanatos iti doresc!!
Anca o sa incerc sa nu folosesc prea des cantarul, dar muream de curiozitate si numai bine ca am dat in ingrijorare. Asa-mi trebuie.
Felicitari Teomaria!!! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa si necolicioasa!
Andreutac
Eva, Piolica, Musette, pe unde umblati?
Azi sunt zombie, si a mea s-a trezit din ora in ora si de fiecare data a mancat cate doua ore...nu stiu cum mai fac fata cu laptele, oricum ma seaca de lichide si energie, am ajuns sa stau intinsa sa-i dau sa suga si cu o mana sa mananc ca altfel nu mai apuc. Acum doarme cu foehnul langa ea. Alina eu il folosesc si pe burtica sa o incalzeasca cand o doare dar si ca zgomot de fond sa o linisteasca. Sanatate multa cui a descoperit minunatia!
Mami super fericita de Mina Alexandra (07.09.2008)
Mina Alexandra