Mamici norocoase de sept-oct 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Teomaria, felicitari pt. bebelina Ana cea dolofanica . Sa-ti traiasca si sa veniti cat mai repede acasa

Andreutac, si tu esti programata la cezariana? Am vazut ca termenul tau era abia in octombrie

Cine mai stie ceva de Monyca.C? Am vazut ca n-a mai intrat de mult...

Cristina

le bébé 39w

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetele de ce ma dor salele si spatele ,oare se apropie nasterea?
Voi a-ti luat multe hainute ?

35+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea , senx pt lamuriri.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!!!!

Felicitari proaspetelor mamici,nu nominalizez ca sigur uit pe cineva!

Andree and pe aici sunt dar azi am fost cam puturoasa,am profitat ca a fost mama la mine si am dormit de cate ori a dormit si piticul si nu am avut cand sa intru....m-am odihnit pt la noapte ca poate il apuca pe pitic insomniile.

Kristin multumesc mult!!!!!!!

Babytza tin pumnii stransi!!!!!!!!

Felicic
atata ce l-ai mituit pe fitu sa nu se nasca ca acum vad ca nu mai vrea el...nici un semn de nascare nu??????

Andreutac tin pumnii!!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

teomaria felicitari pt bebe
Babytza
LUCUTTA nu cred ca se apropie pe mine ma tot durea de prin luna a 6 a iar cu hainutele ai sa vezi ce multe primesti ca nu se merita sa cumperi multe,,,noi avem o gramada si purtam decat cateva body-uri ca restul sunt superrr mari

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

nastere usoara, Andreutac !!!

Bafta, Babytza !!!

Wow, Teomaria, felicitari! Bine ai venit pe lume, ANA!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, voi spalati copiii pe cap in fiecare seara? Nu e prea des?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor. Is cam zombi si nu prea va vaz bine
Noi suntem binisor in general. Pitica papa, face kk, colici la greu si mai nou nu prea doarme noaptea

Azi a venit doctorita noastra pt a doua oara sa ne vada ca mamica (moi) era cam paranoia paranoia. Noi mai avem icter si eram cam ingrijorata. Inisa n a avut asa mult. In plus cu totul ca buricul ne a cazut in ziua a 8-a mai iesea un pic de sange. Dar doctoritza a zis ca suntem okai asa ca mama paranoia s-a mai linistit

Ne a si cantarit si am luat 520 gr de cand am iesit din spital (19 zile). A zis sa merem inainte cu tzitzi ca suntem bini.

Si m a tentaaaaaat asa de tare sa iau lapte praf zilele astea. Dar m am abtinut, ffff greu.Bibe avem asa ca..dar am zis mai bine nu. Sa fiu tare si sa i dau tzitzi la cerere.
Exista tentatia asta ca so vad grasunica mai repede

Colici is fac de cap cum si cand vor ei. Espumisanul mere cat de cat, baby drink apa de ploaie ( sau de ceai). Doctoritza ne a recomandat Baby Calm de la Aboca. O fi bun? Eu am folosit de la ei celelalte produse si am fost multumita.

Nu stiu cand am sa apuc sa citesc ca am pierdut multe capitole dar va tzuc din zbor pe toate

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Felicitari si din partea mea noilor mamici:

pisik4ever si David

Ramonzca79 si Erik Alexandru

CD si Robert Constantin

Nally

mamidestefan si Izabella Cleopatra

Ankussa si Vladut Alexandru

Mambship si Eric Alexandru

Codruta27 si Vlad Constantin

Nushulica si David

Julax

Nocom si Daria Anastasia

Teomaria si Ana

WAW, ce multe sunteti, sa va traiasca piticii, fetelor!!!

39+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Andreea nu e motiv de suparare ca bebe a luat mai mult in greutate. Lasa copilul sa creasca in ritmul lui.

Simondina nu e mult o fiola intreaga de ser? Eu ii pun cam un sfert de fiola in ambele nari si deja incepe sa se inece si sa tuseasca, mi-ar fi frica sa ii pun mai mult.

fericita de - Andreea

Irina, il tii cu capul intr-o parte si pui pe nara de sus. O sa vezi ca mare parte curge pe cealalta nara, nu inghite tot. Si se ineaca si tuseste, da, dar nu rau si asa scoate mucozitatile din gat. Pe Serban mi l-a desfunfdat Culcer pe la 3 luni cu o fiola in fiecare nara de am zis ca acum se ineaca dar mi l-a pus pe burta imediat si i-a curs din gura o tona de muci, n-as fi crezut niciodata ca pot zace atatia acolo la un bb asa mic.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput